Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Grīnbergam pirmie vārti Vācijas Oberlīgā, Ošam pilna spēle un izrauts neizšķirts

Agris Suveizda

Grīnbergam pirmie vārti Vācijas Oberlīgā, Ošam pilna spēle un izrauts neizšķirts
Jānis Grīnbergs (pa labi)
Foto: Schalke04.de

Ārzemju futbola līgās šodien laukumā devās Mārcis Ošs un Jānis Grīnbergs.

Šveices Superlīgā divreiz atspēlējās Neišateles "Xamax", kas izbraukumā kompensācijas laikā izglāba punktu pret "Lugano" (2:2). Mājinieki abus vārtus guva ar galvu pēc standartsituācijām un neiesita 11 metru soda sitienu, bet Rafaels Nudzolo abus vārtus iesita ar skaistiem tiešajiem brīvsitieniem. Mārcis Ošs, ieskaitot kausu, pamatsastāvā izgāja astotajā spēlē pēc kārtas un Superlīgā piedalījies desmit spēlēs. "Xamax" nav uzvarējusi deviņās spēlēs pēc kārtas, taču tikai divās no tām zaudējusi pamatlaikā (0-6-3, vārti 13:17). Neišateles klubs ar 13 punktiem 16 mačos saglabā pēdējo vietu. Citā spēlē "Zurich" ar Andri Vaņinu rezervē derbijā uzveica "Grasshopper" (2:0).

Tikmēr pirmos vārtus sezonā guva 19 gadus vecais Jānis Grīnbergs, kurš tikai trešo reizi izgāja sākumsastāvā, aizvadīja pirmo pilno spēli sezonā un 11. minūtē guva uzvaras vārtus, palīdzot Gelzenkirhenes "Schalke II" izbraukumā līderu duelī sakaut Rīnernas "Westfalia" (3:0). "Schalke II" izcīnīja 12. uzvaru pēc kārtas (vārti 36:4) un 16 spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, ar 45 punktiem ieņemot pārliecinošu pirmo vietu savā zonā un pārsvaru pār tuvākajām sekotājām palielinot līdz 11 punktiem. "Schalke II" spēlē Vācijas Oberlīgā jeb piektajā spēcīgākajā līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.reviersport.de/spiel/13...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-02 22:09, pirms 5 gadiem
Apsveicu Grīnbergu ar pirmo golu. Jautājums zinātājiem - vai, ja Schalke II triumfēs 5. līgā, tā pārcelsies līgu augstāk vai arī Bundeslīgas dublieru komandas augstāk par 5. līgu nespēlē?

  +1 [+] [-]

, 2018-12-02 22:59, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Apsveicu Grīnbergu ar pirmo golu. Jautājums zinātājiem - vai, ja Schalke II triumfēs 5. līgā, tā pārcelsies līgu augstāk vai arī Bundeslīgas dublieru komandas augstāk par 5. līgu nespēlē?
Reģionālajās jeb pēc spēka 4.līgās vēl spēlē dublieri.