Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Valeiko trenētā "Tsmoki" cīnās labi, tomēr piedzīvo neveiksmi pret Kasnodaras "Loko"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Valeiko trenētā "Tsmoki" cīnās labi, tomēr piedzīvo neveiksmi pret Kasnodaras "Loko"
Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" pret Minskas "Tsmoki"
Foto: lokobasket.com

Latviešu arbitra Oļega Latiševa tiesātā VTB Vienotās līgas spēlē Edmunda Valeiko trenētā Minskas "Tsmoki" viesos ar cienīgu rezultātu 56:67 piekāpās vienai no turnīra favorītēm Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Pēc visnotaļ līdzīga spēles sākuma, kad pāris reizes minimālu pārsvaru (5:4, 7:6) ieguva "Tsmoki", ceturkšņa beigu daļā 10:2 izrāvienu veica "Lokomotiv-Kuban", kas no 11:9 savā labā panāca 21:11. Otrās desmitminūtes sākuma daļā "Tsmoki" gan deficītu spēja samazināt līdz vienam punktam (21:22), tomēr vadības grožus Baltkrievijas čempionei atgūt neizdevās. Pēc pirmā puslaika mājinieki bija vadībā ar +5 (33:28).

"Tsmoki" mājiniecē bija iekodusies līdz pat ceturtās ceturtdaļas vidum, kad "Lokomotiv-Kuban" ar 7:0 atrāvienu sev ieguva 11 punktu vadību - 60:49. Tas izrādījās kā izšķirošais mača pavērsiens, viesiem vairs mājinieku uzvaru neapdraudot un piedzīvojot neveiksmi ar 56:67.

Uzvarētāju labā 18 punktus guva Mārdijs Kolinss, kamēr "Tsmoki" rindās 12 punkti Aļaksandram Kudravcavam. Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" ar bilanci 6-1 VTB Vienotās līgas kopvērtējumā dala trešo vietu ar Sanktpēterburgas "Zenit", kamēr Minskas "Tsmoki" ar trīs uzvarām astoņās spēlēs ieņem septīto pozīciju.

Citā spēlē Saratovas "Avtodor" (#6, 4-3), pateicoties lieliskam pirmajam puslaikam (44:29), ar 84:75 apspēlēja "Nizhny Novgorod" (#8, 2-4) vienību. Viesus neglāba arī serba Stevana Jelovaca 25 gūtie punkti. "Avtodor" labā 20 punktus guva Brendens Freizjērs.

Izmantotie resursi:
VTB United League