Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns spēlē trīs minūtes, "Spurs" sakauj Memfisu

Krišs Upenieks

Bertāns spēlē trīs minūtes, "Spurs" sakauj Memfisu
Gregs Popovičs un Tonijs Pārkers
Foto: USA Today Sports

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio ''Spurs'' šonakt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē nodemonstrēja lielisku spēli aizsardzībā, kā rezultātā bez lielām problēmām apspēlēja Memfisas ''Grizzlies'' - 95:79.

Dāvis Bertāns laukumā devās 2:54 minūtes pirms spēles beigām, 11 sekundes vēlāk izceļoties ar noteikumu pārkāpumu. Bertāns paspēja izmest vienu tālmetienu, ko realizēt neizdevās, pieļāva vienu kļūdu un pārtvēra vienu pretinieku piespēli. +/- rādītājs šajā spēlē Dāvim negatīvs (-7).

Memfisai, kuru pirms dažām dienām savā laukumā Sanantonio uzvarēja ar 104:95, atkal bija problēmas ar punktu gūšanu, un pirmās 12 minūtes ''Spurs'' uzvarēja ar 24:18. Arī otrajā ceturtdaļā viesi uzbrukumā nerādīja neko iespaidīgu, bet, pateicoties labai aizsardzībai, vienalga izdevās palielināt pārsvaru - 47:38.

Nekas būtiski nemainījās arī pēc lielā puslaika pārtraukuma. Rezultatīvākā Memfisai bija spēles trešā ceturtdaļa, kurā izdevās gūt 21 punktu (21:21), bet kopumā ''Spurs'' kontrolēja notikumus laukumā, droši nospēlēja mača noslēdzošo daļu un uzvarēja ar 95:79.

Lemarkuss Oldridžs bija rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar 22 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām. Memfisas sastāvā ar ''double-double'' izcēlās spāņu centra pozīcijas spēlētājs Marks Gasols - 16 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Jāpiemin, ka Memfisai šis bija jau 10. zaudējums pēc kārtas, un komanda ar 7-14 bilanci ierindojas 13. vietā 15 komandu konkurencē Rietumu konferencē. Gaidot atpakaļ laukumā komandas līderi Kavai Lenardu, ''Spurs'' 22 spēlēs izcīnījusi 15 uzvaras un ieņem trešo vietu aiz Goldensteitas ''Warriors'' un Hjūstonas ''Rockets''.

Sanantonio nākamo spēli aizvadīs naktī uz pirmdienu pulksten 2:00 pēc Latvijas laika savā laukumā pret Oklahomsitijas ''Thunder''.

  +5 [+] [-]

, 2017-12-02 09:45, pirms 6 gadiem
Bertānam vajag spēles laiku, citādi viņš savās 3 minūtēs pārcenšas un no malas izskatās ka sūdīgi spēlējis, bet laikam ne uz ko vairāk pie tāda sastāva nav ko cerēt

     [+] [-]

, 2017-12-02 11:58, pirms 6 gadiem
Es vismaz Bertana vieta mainitu komandu pie pirmas iespejas lai tiktu spelet jo tads speles laiks ir smiekligs turklat tas bija pret Memfisu...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-02 12:16, pirms 6 gadiem
Ja kāds neizkritīs no sastāva, tad arī domājams vairāk minūtes neredzēt.
Mēs jau nezinam, varbūt viņš jūtas apmierināts ar esošo lomu komandā...
NY Knicks noderētu Bertāns KP varētu labu vārdu aizlikt.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-02 12:46, pirms 6 gadiem
vienu jau var rakstīja: Ja kāds neizkritīs no sastāva, tad arī domājams vairāk minūtes neredzēt.
Mēs jau nezinam, varbūt viņš jūtas apmierināts ar esošo lomu komandā...
NY Knicks noderētu Bertāns KP varētu labu vārdu aizlikt.
Viņš varētu tikai nākt uz maiņu KP, jo tur jau ir Dagijs MakBakets

  +1 [+] [-]

, 2017-12-02 13:26, pirms 6 gadiem
Nekas nemainīsies ja satraumēsies pat vairāki spēlētāji! Popovičs neredz viņā ilgstošāka laikā spēlētāju.Nu sameta viņš padsmit punktu vienā spēlē pie tam samērā īsā laikā. Nākošo metienu aizmeta garām un vairāk praktiski nespēlēja. Nākošās spēlēs pāris minūtes .Pret dažu labu veterānu trenerim pavisam cita attieksme lai cik sūdīgi tas spēlētu!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-02 15:00, pirms 6 gadiem
Pirmkārt ir jāsaprot kā vietā iet uz laukuma, tad jādomā tālāk par sevis pilnveidošanu ,lai būtu pamats būt par to čali labākam. Joprojām vēlu veiksmi pieņemot pareizos karjeras lēmumus !