Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotnieks: "Mums ļoti vajadzīgi punkti, vēlamies tikt izslēgšanas spēlēs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sotnieks: "Mums ļoti vajadzīgi punkti, vēlamies tikt izslēgšanas spēlēs"
Kristaps Sotnieks neitralizē maskavieti
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) latviešiem bagātais klubs Toljati "Lada" ceturtdien savā laukumā apspēlēja Viktora Ignatjeva trenēto Maskavas "Spartak" (3:1) un pēc septiņu zaudējumu sērijas izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas. Pievolgas kluba aizsargs Kristaps Sotnieks atzīst, ka jāmēģina noturēt tāda spēle arī turpmāk, lai kvalificētos Gagarina kausa izcīņai.

Toljati kluba galvenais treneris Artis Ābols: "Kad ielaižam ne vairāk par divām ripām, ir labas iespējas uzvarēt. Labi, ka pēdējās divās spēlēs mums tas izdevās. Kad ielaižam piecas ripas, ir sarežģīti cerēt uz uzvaru. Kad pārsteidzoši daudz iemetām, tad arī sākām vairāk ielaist. Mums nesanāk spēlēt pēc brazīliešu sistēmas - neesam tik labi. Mūsu vilciens nekur nav aizgājis. Cīnāmies par izslēgšanas spēlēm. Vilciena aste ir redzama, cenšamies tajā ieķerties."

Toljati kluba latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks: "Mums ļoti vajadzīgi punkti, vēlamies tikt izslēgšanas spēlēs. Šoreiz ļoti labi nospēlējām, kaut gan trešajā periodā varbūt bija iespējams darboties labāk. Jānotur tāda spēle arī turpmāk. Izbraukuma sērijā ielaidām ripas pēc muļķīgām kļūdām. Paskatījāmies video, izvērtējām epizodes. Labi zinām, kas jādara. Dažās situācijās vajag nospēlēt vienkāršāk, bet mēs kaut ko izdomājam un ielaižam vārtus. Kad trešajā periodā bijām vadībā ar 3:0, uzbrukumā tik ļoti vairs nevajadzēja spēlēt, taču arī pretinieki pārkārtojās. Ja pirms pēdējās trešdaļas ir 0:0, tad visu var izšķirt viena ripa. Iemestās ripas mums deva pārliecību. Centāmies spēlēt vienkāršāk un darīt visu uzvaras gūšanai."

3. decembrī notiks divu latviešiem bagātu klubu tikšanās - "Lada" (Artis Ābols, Vilnis Klucis, Edgars Masaļskis, Kristaps Sotnieks) spēkosies ar "Torpedo" (Pēteris Skudra, Ģirts Ankipāns, Normunds Siliņš, Kaspars Daugaviņš). Toljati vienība ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, bet Ņižņijnovgorodas klubs ir trešais rietumos.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

     [+] [-]

, 2016-12-02 14:35, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!

Ūūūūūūūūūūzzzz - vvvvvāāāāāāāā - rrrrrēēēēēē - sssssīīīīīīīīīīmmmm !!!!!!!!!!!