Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Juglai'' trešā uzvara pēc kārtas

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

LBL2: "Juglai'' trešā uzvara pēc kārtas
Ziedonis Jansons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodienas vienīgajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas regulārā turnīra spēlē pie panākuma tika Ziedoņa Jansona trenētā ''Rīga/Jugla/b.a.L.L.'', kas savā mājas laukumā Meža skolā guva gandrīz 100 punktus un ar 97:84 pieveica ''OC Limbaži'' komandu.

Laukuma saimnieki visas spēles garumā grozam uzbruka ar ļoti labu precizitāti metienos no spēles (2p. - 68%, 3p. - 40%), turklāt ''Juglas'' uzbrukums neiebuksēja arī mača galotnē, kad divas minūtes līdz pamatlaika beigām viesi atradās vien sešu punktu attālumā (81:87). Izšķirošajos brīžos mājinieki prasmīgi noturēja un pat pieaudzēja savu handikapu, bet limbažnieku metieni savu mērķi nesasniedza. Beigu rezultāts - 97:84, ''Juglai'' trešā uzvara pēc kārtas, bet ''OC Limbaži'' tikmēr trešā neveiksme pēdējās trīs spēlēs.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem un septiņām izprovocētām piezīmēm bija Latvijas jauniešu izlašu dalībnieks Rauls Avenītis, bet produktīvākais ar 15 punktiem un deviņām bumbām zem groziem bija cits ''Juglas'' pārstāvis Gustavs Treimanis. Limbažniekiem 23 punkti Venta Veinberga rēķinā, bet 16 punkti 19 minūtēs Kasparam Veidem.

Pateicoties šīvakara uzvarai, Ziedoņa Jansona trenētā komanda B apakšgrupā apdzinusi ''OC Limbaži'' (bilance 4-7) un ar piecām uzvarām 11 spēlēs pakāpusies uz ceturto vietu astoņu komandu konkurencē.

LBL2 regulārais turnīrs. 2. decembris. Meža skola

Rīga/Jugla/b.a.L.L. - OC Limbaži 97:84 (29:20, 22:19, 23:32, 23:13)

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība