Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Video: Daugaviņam trīs bloķēti metieni zaudējumā pret ''Stars''

Kristaps Desmitnieks
Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) zaudējumu piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas ''Senators'', kas Dalasā ar rezultātu 2:3 atzina vietējās ''Stars'' komandas pārākumu. Latviešu hokejists laukumā pavadīja 13 minūtes un 35 sekundes, to laikā, lai arī ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, Daugaviņš bija aktīvs un itin labi pamanāms, bloķējot trīs pretspēlētāju metienus, izdarot vienu metienu pa ''Stars'' vārtiem, izprovocējot pretinieku uz pārkāpumu, vienreiz izpildot spēka paņēmienu un sekmīgi nospēlējot vēl vairākās epizodēs.
Vērtējums: +3

  +4 [+] [-]

, 2011-12-02 16:35, pirms 12 gadiem
Nav ūsu, nav uzvaras.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-12-02 16:57, pirms 12 gadiem
Jā, tiešām... movembris cauri, ūsu nav, zudējums.
Varēja jau atstāt, pēc riktīga veča izskatījās. Lūk, viena Sens fana komentārs: "I love watching Daugavins stache flowing majestically in the air while he speeds through the neutral zone"

  -2 [+] [-]

, 2011-12-02 17:45, pirms 12 gadiem
1.kārt -Patiess prieks, ka Daugaviņu laiž laukumā arī spēles beigās kad rezultāts ir -1;
2.kārt -Cik tur bija skatītāju-kādi pieci?!

  -1 [+] [-]

, 2011-12-02 17:48, pirms 12 gadiem
Dallasā hokejs ir pēdējā vietā. NFL komanda "Cowboys" ir galvenais, uz kuru cilvēki dodas. Nesen arī tika uzbūvēta arēna ar ietilpību virs 100 000. Otrs ir Dallasas "Mavericks". Fani visvairāk mīl šos sporta veidus.
Reaktors rakstīja: tāds klusums arēnā...

  -4 [+] [-]

, 2011-12-02 18:23, pirms 12 gadiem
Būšu dikti nepopulārs, taču man tas ir liels brīnums, ka Daugaviņš joprojām ir NHL.... Tik acīmeredzami krīt ārā no visa sastāva... Joprojām atceros viņa momentus no pašas pirmās spēles NHL. Tur bija ko redzēt. Tagad... tik pasīvs, slido lēni, bieži var redzēt, ka uz kaut ko gaida, nevis pats cenšas ko izkārtot, tiklīdz saņem ripu cīņā, tā zaudē to... nekādas aizrautības neredzu. Paveiksies, ja nospēlēs visu šo sezonu... nākamgad varam gaidīt Dinamo. Es gan ļooooti gribētu kļūdīties šais lietās.
Saņemies KDawg!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-12-02 18:58, pirms 12 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Es brīnos par tavu ''gudro'' komentāru!!!!
1. Ottavas 3. maiņa ir īsts komandas motors . Paši Ottavas fani dievina šo maiņu Daugaviņš,Smits, Kondra;
2. Daugava ir aktīvs savā maiņā un dala labas piespēles-iesāk uzbrukumus;
3. Daugava lieliski spēlē mazākumā (sk. bloķ. metieni);
4. 3 spēles pēc kārtas Daugava bija punktos.
5. Daugava bieži nopelna noraidījumus pret sevi!
6. Kaut ko vēl aizmirsu?! .... Nu jā to, ka tu nesū*a nesajēdz no hokeja!
Maiņa ir vnk lieliska, pateicoties Smitam un Condra.
Labas piespēles? Jāsmejas....
Kaut nu tev būtu taisnība. Saprotu, ka tā kā esi latvietis, tad gribas lai mūsu vienīgais stabilais (uz doto brīdi) spēlētājs hokeja elitē būtu izcils. Tici man, es arī to vēlētos... bet esi taču objektīvs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-02 19:19, pirms 12 gadiem
Tu vispār kādu spēli esi skatījies? Šijā spēle Kaspars viņu zonā cīnijās pret 2, lai iegūtu ripu, protams izcīnija un atdeva ripu vārtu priekšā. Pēc tam nopelnija 2vas minūtes pret sevi. Bloķētie metieni aizsardzīvā. Praktiski visos mazākumos laukumā. Nesaprotu, kā tu vari izteikt šādu komentāru, ja drošvien neesi vispār spēli skatījies!.
AlsPug rakstīja: Būšu dikti nepopulārs, taču man tas ir liels brīnums, ka Daugaviņš joprojām ir NHL.... Tik acīmeredzami krīt ārā no visa sastāva... Joprojām atceros viņa momentus no pašas pirmās spēles NHL. Tur bija ko redzēt. Tagad... tik pasīvs, slido lēni, bieži var redzēt, ka uz kaut ko gaida, nevis pats cenšas ko izkārtot, tiklīdz saņem ripu cīņā, tā zaudē to... nekādas aizrautības neredzu. Paveiksies, ja nospēlēs visu šo sezonu... nākamgad varam gaidīt Dinamo. Es gan ļooooti gribētu kļūdīties šais lietās.
Saņemies KDawg!!!

  -3 [+] [-]

, 2011-12-02 20:01, pirms 12 gadiem
Pēdējo, jāatzīst, neesmu redzējis... nav man laika 3jos naktī gaidīt spēli. Kad iegadās 6dienās, 7dienās tad kādu noskatos.
Tādā gadījumā varētu ielikt arī normālākus roļikus, kur skaistie momenti apkopoti, ne tik kaut kādi gaļimie. Par maiņām esmu kaut cik informēts, iemetu aci arī ik pa laikam Sens forumā... Nu netiek uz viņu lolotas lielas cerības. lielai daļai tur mītošo radījumu gribējās redzēt vairāk spēļu viņa izpildījumā, atsaucoties uz labajiem izgājieniem Binghemptonā.
lai nu paliek. tas ir mans viedoklis, Drīkstat nepiekrist. katrā gadījumā necenšos uzspiest, atšķirībā no jums.
Varētu arī bez liekām rupjībām iztikt.
paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-02 22:25, pirms 12 gadiem
Kapēc man būtu jāraud?
Ne jau par šīm epizodēm ir runa.
Biju domājis konkrētas spēles, kā piemēram pēdējās ar Stars momentus.
Storms pieminēja kādu labu epizodi, kuru šai video nemaz neredzu.
Bet tas jau būtu par daudz prasīts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja