Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Ķekavas komandas cīnīsies par atgriešanos uz panākumu takas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ķekavas komandas cīnīsies par atgriešanos uz panākumu takas
"Ķekavas Bulldogs" rezultatīvākā florboliste Līga Vancāne
Foto: kekavasbulldogs.lv

Vienīgajā šodienas Elvi sieviešu florbola līgas spēlē savā starpā sacentīsies abas Ķekavas komandas – vienības, kas ilgāku laiku spēlējušas bez uzvarām un šodien lūkos atgriezties uz panākumu takas.

Spēles sākums šodien jau pulksten 12:00 un mājinieču lomā iejutīsies "Ķekavas Bulldogs". Pašlaik komanda sešās spēlēs iekrājusi četrus punktus, kas dod ceturto vietu turnīra tabulā. Tikmēr FK "Ķekava" aizvadījusi par vienu spēli vairāk, nopelnot arī par vienu punktu vairāk.

Pagājušajā nedēļas nogalē "Ķekavas Bulldogs" aizvadīja divas spēles, Igaunijas pilsētā Tartu sacenšoties ar šīs valsts izlases kandidātēm. Abās cīņās tika piedzīvotas neveiksmes (1:4, 3:5), līdz ar to šovakar komanda lūkos beidzot izcīnīt panākumu. Interesanti, ka pēdējā uzvara izcīnīta 10. oktobrī, kad nosacītajā izbraukuma spēlē ar 9:4 tika pieveikta tieši FK "Ķekava". Komandas pārliecinoši rezultatīvākā spēlētāja ar 17 (4+13) punktiem ir Līga Vancāne. Inga Ametere, kura uz spēlēm Igaunijā nebija devusies, iekrājusi 12 (9+3) punktus, bet Sintija Miļuna tikusi pie 5 (4+1) punktiem. Pirms šodienas spēles komandas treneru korpusam pievienojies pieredzējušais Oskars Repke, kurš līdzīgus pienākumus veic arī Ķekavas vīriešu komandas rindās.

Interesanti, ka arī FK "Ķekava" pēdējo uzvaru svinējusi cīņā ar savām šodienas pretiniecēm, kad arī nominālajā izbraukuma spēlē bija pārākas ar rezultātu 6:4. Kopš tās cīņas gan aizvadītas jau četras spēles. Pagājušajā nedēļas nogalē komanda viesos ar 5:9 piekāpās "Rubenei", vāji nospēlējot pēdējās trīs minūtes, kurās tika zaudēti trīs vārti. FK "Ķekava" šīs sezonas rezultatīvākā spēlētāja ar 10 (5+5) punktiem ir Ieva Bušmane, bet Elīza Elizabete Bērziņa visus astoņus punktus sakrājusi ar vārtu guvumiem. Tiesa, viņa piedalījusies tikai četrās no komandas septiņām aizvadītajām cīņām.