Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" pussargam de Breinem vēl vienas traumas dēļ jāizlaiž 5-6 nedēļas

Rolands Eliņš

"City" pussargam de Breinem vēl vienas traumas dēļ jāizlaiž 5-6 nedēļas
Kevins de Breine. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras „City” apstiprinājis, ka vakardienas līgas kausa spēlē Kevins de Breine guvis ceļgala saišu savainojumu. Operācija viņam nebūs nepieciešama, taču būs jāizlaiž nedaudz vairāk nekā mēnesis.

Beļģijas futbola zvaigzne Kevins de Breine sezonu uzsācis neveiksmīgi. Augustā viņš guva ceļgala savainojumu, kura dēļ laukumā varēja atgriezties tikai oktobra vidū. De Breine „City” sastāvā pēc atgriešanās laukumā piedalījās tikai četrās spēlēs un atkal traumas dēļ uz ilgāku laiku izkritis no aprites.

„City” mājaslapā norādīts, ka de Breines atgriešanās tiek prognozēta pēc piecām līdz sešām nedēļām. Viņš guvis ceļgala saišu savainojumu, taču operācija nebūs nepieciešama.

„Diemžēl viņš savainojuma dēļ tuvākajā laikā nevarēs spēlēt, bet labi, ka viņš jau pēc dažām nedēļām būs atpakaļ,” situāciju komentējis komandas galvenais treneris Peps Gvardiola. „Viņš bija tik noskumis. Taču šodien Kevins vairs nav tik bēdīgs un rīt viņš būs vēl spēcīgāks. Tagad viņš var pavadīt laiku ar ģimeni, tad atkal paredzēts izlašu pārtraukums, un pēc tam jau viņš būs atpakaļ.”

27 gadus vecais de Breine spēlē svarīgu lomu „City” vidējā līnijā un uzbrukumu veidošanā, iepriekšējās trīs Premjerlīgas sezonās viņš kopā guvis 21 vārtus. Ar viņa palīdzību „City” pagājušajā sezonā dominējoši triumfēja Premjerlīgā, kuras līderpozīcijās atrodas arī šobrīd, lielāko daļu spēļu aizvadot bez beļģu pussarga.

De Breinem nāksies izlaist vismaz divas Čempionu līgas spēles pret „Shakhtar” un Lionas „Olympique”, kā arī 11. novembra derbiju Premjerlīgā pret Mančestras „United”.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/first-...

     [+] [-]

, 2018-11-02 18:07, pirms 5 gadiem
Tādi mlja aunapieres! Pēc tik jūtīgas pirmās traumas jau pēc 6 nedēļām ļauj močīt!! dal ba jobi!!!