Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cubs" uzvar atkal un panāk septīto spēli

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cubs" uzvar atkal un panāk septīto spēli
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu finālsērijā šosezon būs nepieciešama septītā spēle. Tas kļuva zināms pēc tam kā Čikāgas "Cubs" ar 9:3 pārspēja Klīvlendas "Indians".

Nonākuši zaudētājos ar 1-3, Čikāgas "Cubs" ir parādījuši raksturu un noveduši MLB finālsēriju līdz septītajai spēlei, kas nozīmē, ka vēsturiskā divu līgas neveiksminieču cīņā viss izšķirsies pēdējā cīņā. Čikāgas un Klīvlendas komandas sauc par MLB neveiksminiecēm, jo abas komandas vairāk nekā 70 gadus nav tikušas pie čempionu titula, bet Čikāgas "Cubs" iepriekšējā uzvara MLB ir datējama ar 1908. gadu.

Sērijas sestajā spēlē par mača varoni kļuva čikāgiešu šortstops Edisons Rasels, kurš kļuva par pirmo savas pozīcijas spēlētāju, kuram Pasaules sērijas mačā ir izdevies gūt "Grand Slam Home run" jeb raidīt bumbiņu ārpus laukuma, kad visas bāzes ir aizņemtas, kas nozīmē, ka ir gūti četri punkti uzreiz. Kopumā Rasels gan izsita sešus punktus un vienu punktu guva pats.

Jāsaka, ka vienlaicīgi ar lielisko spēli, Rasels tādā veidā nobeidza visu intrigu mačā, jo jau trešajā iningā rezultāts bija 7:0, ar ko izrādījās vairāk kā pietiekoši, lai svinētu uzvaru sestajā spēlē, izlīdzinot rezultātu visā sērijā.

Nākošā un pēdējā šīs sezonas MLB spēle ir paredzēta jau šonakt, kad arī noskaidrosies čempionu titula īpašnieks. Čikāgas komanda šo spēli sāks ar Kailu Hendriksu, šīssezonas labāko metēju, uz metēju kalniņa, bet "Indians" mēģinās uzvarēt ar savu "dūzi" Koriju Kluberu.

DatumsViesiMājniekiRezultāts
25.10.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"0:6
26.10.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"5:1
28.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"1:0
29.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"7:2
30.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"2:3
01.11.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"9:3
02.11.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"---

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...