Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Triumph" pirms spēles ar VEF zaudē Klaipēdā

"Triumph" pirms spēles ar VEF zaudē Klaipēdā
Džeremijs Čapels (ar bumbu)
Foto: www.vtb-league.com

VTB Vienotās līgas turnīrā šodien tika aizvadītas divas spēles. Klaipēdā vietējais klubs "Neptūnas" izcīnīja pirmo uzvaru šosezon, ar 87:82 pārspējot Ļubercu "Triumph", savukārt Samaras "Krasnye Krylia" ar 83:74 uzveica Volgogradas "Krasnyy Oktyabr".

Lietuvas pilsētā Klaipēdā trešo zaudējumu četrās spēlēs piedzīvoja Ļubercu "Triumph", kas ar 82:87 piekāpās "Neptūnas" basketbolistiem. Klaipēdas komandai tā bija pirmā uzvara četrās spēlēs.

"Triumph" no zaudējuma nespēja glābt arī lieliskā Milovana Rakoviča un Džeremija Čapela spēle. Rakovičs guva 23 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, tikmēr aizsargs Čapels šajā spēlē sasniedza "triple-double" – 18 punkti, 10 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles. Nākamo VTB Vienotās līgas spēli Čapels, Rakovičs un "Triumph" aizvadīs 9.novembrī, uzņemot Latvijas čempionvienību "VEF Rīga".

Citā spēlē Samaras "Krasnye Krylia" ar 83:74 uzvarēja Volgogradas "Krasnyy Oktyabr". Samaras kluba basketbolisti tika pie otrās uzvaras četrās spēlēs, tikmēr Volgogradai tā bija trešā neveiksme četros mačos.

Uzvarētājiem labākais ar 24 punktiem bija aizsargs Karls Raits, bet 15 punktus un septiņas bumbas zem groziem pievienoja Džulians Raits. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija aizsargs Villijs Dīns.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ