Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempioni sagaida, ka kapteinis Stemkoss būs gatavs nākamās sezonas sākumam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempioni sagaida, ka kapteinis Stemkoss būs gatavs nākamās sezonas sākumam
Stīvens Stemkoss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempiones Tampabejas “Lightning” kapteinis Stīvens Stemkoss ceļā pretī Stenlija kausam aizvadīja tikai piecas nomaiņas, bet tiek sagaidīts, ka viņš būs gatavs nākamās sezonas sākumam.

Stīvenam Stemkosam desmit dienas pirms regulārā čempionāta apturēšanas - 2. martā - tika veikta sports hernia operācija. “Pārtraukuma laikā viņš rehabilitācijā paveica lielisku darbu, taču dažreiz ar savainojumiem notiek tā, ka ķermenis pārlieku cenšas kompensēt trūkumus, tāpēc rodas citas problēmas,” teica Žiljēns Brisboā, “Lightning” ģenerālmenedžeris.

Stemkosam nākamajā nedēļā paredzēta konsultācija ar speciālistiem, kuri sastādīs tālāko atveseļošanās plānu, bet Brisboā atzina, ka rehabilitācija prasīs nedēļas, nevis mēnešus, tāpēc “Lightning” sagaida, ka Stemkoss būs gatavs treniņnometnes sākumam.

Tampas kapteinis komandas ceļā pretī Stenlija kausam piedalījās tikai vienā spēlē - finālsērijas pret Dalasas “Stars” trešajā mačā. Viņš guva vārtus ar savu vienīgo metienu play-off, laukumā aizvadot tikai 2:47 minūtes jeb piecas nomaiņas. “Lightning” maču uzvarēja ar 5:2, bet sērijā ņēma virsroku ar 4-2.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/lightning-...