Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adebajo nepalīdzēs ''Heat'' otrajā NBA finālspēle

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Adebajo nepalīdzēs ''Heat'' otrajā NBA finālspēle
Bams Adebajo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Maiami ''Heat'' viens no līderiem Bams Adebajo pleca traumas dēļ nespēlēs šīs nakts paredzētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) otrajā finālspēlē pret Losandželosas ''Lakers''. Pirmo spēli ''Lakers'' uzvarēja pārliecinoši ar 116:98.

Naktī uz ceturtdienu Losandželosas ''Lakers'' pirmajā NBA finālspēlē pārliecinoši ar 116:98 pārspēja Maiami ''Heat''. Spēles laikā traumas guva vairāki ''Heat'' līderi - Gorans Dragičs, Bams Adebajo un Džimijs Batlers. Dragičam konstatēja pēdas kaula lūzumu, taču, iespējams, basketbolists spēlē piedalīsies, kamēr Batlera izmežģītā potīte nebija nopietns savainojums. Tikmēr plecu pirmajā spēlē traumēja Bams Adebajo, turpmākajā cīņā nepalīdzot savai komandai un esot uz jautājuma zīmes otrajā finālspēlē.

Kā ziņo ESPN Bams Adebajo otrajā finālspēlē pret Losandželosas ''Lakers'' nespēlēs. Tiek vēstīts, ka komanda izsaka cerības par talantīgā basketbolista piedalīšanos sērijas trešajā spēlē. Tikmēr Gorans Dragičs joprojām ir uz jautājuma zīmes, par dalību tiks lemts īsi pirms spēles sākuma.

Šajā sezonā Bams Adebajo regulārās sezonas 72 spēlēs guva 15.9 punktus un izcīnīja 10.2 atlēkušās bumbas, kamēr play-off 16 spēlēs izcēlies ar 17.8 punktiem un 10.9 atlēkušām bumbām vidēji spēlē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn