Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Robens – dēlam ir labāki treniņi nekā pie Ančeloti; "Legia" treneris – spēlējām kā sievietes

Agris Suveizda

Robens – dēlam ir labāki treniņi nekā pie Ančeloti;  "Legia" treneris – spēlējām kā sievietes
Karlo Ančeloti un Arjens Robens
Foto: AFP/Scanpix

Vakar kārtējās neveiksmīgās spēles aizvadīja Vācijas un Polijas grandi Minhenes "Bayern" un Varšavas "Legia", kas vietējos čempionātos zaudēja punktus pret Berlīnes "Hertha" (2:2) un Poznaņas "Lech" (0:3).

Minhenes "Bayern" pēc sakāves Parīzē (0:3): no amata atbrīvoja Karlo Ančeloti, un Berlīnē galvenā trenera pienākumu izpildītāja lomā komandu vadīja francūzis Villijs Saņols. No vienas puses, Ančeloti atlaišana varētu tikt uzskatīta par negaidītu un pārsteidzīgu, ņemot vērā, ka vēl ir tikai sezonas sākums. Taču, no otras puses, jau iepriekšējā sezonā komandas iekšienē bijusi liela neapmierinātība ar itālieša darba metodēm.

Kā vēl pirms Ančeloti atbrīvošanas rakstīja vācu mediji, daudzi vadošie spēlētāji nebija mierā ar sašķelšanos vienības iekšienē un Ančeloti maigajiem un sliktajiem treniņiem – jo īpaši pēc Žuzepa Gvardiolas, kurš, tieši pretēji, bija ārkārtīgi prasīgs un futbolistus nodarbībās gan fiziski, gan mentāli izspieda kā citronus. Virkne līderu pat esot gājuši sūdzēties pie vadības, un laikraksts Kicker nu ziņo, ka nīderlandietis Arjens Robens sarunā ar vadību esot izteicies, ka pat viņa dēlam ir labāki treniņi, nekā viņam pašam bija pie Ančeloti.

Jāatzīmē, ka iepriekš Robens pēc zaudējuma Parīzē, kad Ančeloti vēl nebija atlaists, atteicās aizstāvēt itāliešu speciālistu: "Vai komanda atbalsta Ančeloti? Atturēšos no komentāriem. Tā bija sāpīga sakāve, un varam runāt par to. Trenera izvēlētais sastāvs? Negribu par to neko teikt, jo katrs vārds jau būtu jau pārāk daudz. Svarīgākais ir tas, ka esam komanda, mums ir jānomierinās. Jebkura neapmierinātības izpausme komandai nekādi nepalīdzēs."

Kamēr "Bayern" Bundeslīgā, otro reizi pēc kārtas nenoturot divu vārtu pārsvaru, ir otrajā vietā, par pieciem punktiem atpaliekot no Dortmundes "Borussia", krietni zemāk Ekstraklases tabulā ir Polijas turīgākais klubs Varšavas "Legia". Galvaspilsētas klubs septembra vidū pēc zaudējuma Igora Tarasova Vroclavas "Slask" (1:2) atlaida treneri un amatā apstiprināja horvātu Romeo Jozaku. Taču arī viņa vadībā tagad piedzīvoti divi zaudējumi pēc kārtas, kas tabulā dod tikai astoto vietu sešus punktus aiz līderes Zabžes "Gornik".

Vakar "Legia" mājās tika pazemota pret Denisa Rakela Poznaņas "Lech" (0:3), un Jozaks pēc mača bija ļoti nikns: "Pēc tādas spēles kā šodien man ir kauns sevi saukt par treneri, jo treneris ir persona, kurai ir kaut kāda ietekme. Futbols ir vīru spēle. Atvainojos sievietēm, bet šodien mēs spēlējām kā viņas. Viss, ko biju pateicis spēlētājiem, pazuda pēc tiesneša pirmās svilpes. Neredzēju absolūti nekādu atdevi. Jutos nodots no spēlētāju puses, kuri darīja pavisam ko citu, nekā bijām vienojušies. Tādēļ arī teicu, ka futbols ir vīru spēle. Pārtraukumā ģērbtuvē tika sacīti skarbi vārdi, taču tie nestrādāja. Mūsu spēlē būs jāmaina pilnīgi viss."

Izmantotie resursi:
„kicker“ berichtet | Robben: Schwere Vorwürfe...
Romeo Jozak po Legia – Lech: Wstyd mi dziś...

  -1 [+] [-]

, 2017-10-02 14:32, pirms 7 gadiem
Tukša tiršana. Real zem Ančeloti spēlēja vnk nereāli un tikai švaka rotācija visu izbojāja. Robēns,Riberī ir praktiski penši. Karlo viņus ne īpaši lika sastāvā un sākās

  -1 [+] [-]

, 2017-10-02 14:38, pirms 7 gadiem
Bayern galvenā problēma ir tas,ka viņi negrib tērēt. Viņi reāli domā,ka par 40 citroniem var pacelt topus,kad tagad summas grozās 100+. Un saprastu ja nebūtu naudas,bet Bayern ir tāds klubs ka pavilktu arī 200 miljonu transfēru

  +2 [+] [-]

, 2017-10-02 15:31, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Tukša tiršana. Real zem Ančeloti spēlēja vnk nereāli un tikai švaka rotācija visu izbojāja. Robēns,Riberī ir praktiski penši. Karlo viņus ne īpaši lika sastāvā un sākās
https://www.youtube.com/watch?v=Sxd...

  +4 [+] [-]

, 2017-10-02 16:13, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Ančeloti jau kā treneris ir par mīkstu, viņš var trenēt kaut kādas vidusmēra klubus, vai virslīgas klubus, nevis TOp klubus, kā Chelsea, Real un Bayern, jo no visiem tik atlaists.
https://en.wikipedia.org/wiki/Carlo...
Jā, skatoties viņa panākumu CV arī liekas,ka viņam tikai "paveicās"...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-02 18:31, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Ančeloti jau kā treneris ir par mīkstu, viņš var trenēt kaut kādas vidusmēra klubus, vai virslīgas klubus, nevis TOp klubus, kā Chelsea, Real un Bayern, jo no visiem tik atlaists.
Jei bogu, trenera licenci droši vien ar nopircis, ne...
3kārtējs CL ieguvējs labi ja Mettu/LU var trenēt.
Nevajag jau galīgu BS dzīt...

     [+] [-]

, 2017-10-02 18:33, pirms 7 gadiem
Jā, 3 CL, sūdīgs treneris, tur vnk vecajam Robenam nepatīk, ka viņu rezervē sēdināja. Tiesa, metodes viņam ir savādākas un mazāk prasīgas, kā citiem, bet teikt, ka vi''s der tikai kaut kādai sūda virslīgai ir smieklīgi.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-02 19:19, pirms 7 gadiem
ceru ka Karlo driizumaa atgrieziisies maajaas pie Millan stuures,celt to jauno projektu,jo Montellam kaa izskataas tas par smagu

     [+] [-]

, 2017-10-02 19:48, pirms 7 gadiem
Žuzepa Gvardiolas (C)
------------------------------
Hosepa Gvardiola to izrunā!