Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaka" un "Ventspils" cīņu tiesās brigāde no Maltas

Andrejs Siliņš

"Spartaka" un "Ventspils" cīņu tiesās brigāde no Maltas
Foto: lff.lv

SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta 32. kārtas spēli starp Jūrmalas "Spartaku" un "Ventspili", kas paredzēta sestdien Slokas stadionā, apkalpos tiesnešu brigāde no Maltas, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) sniegtā informācija.

LFF ik pa laikam apmaiņas programmas ietvaros aicinājusi citu valstu soģus apkalpot Latvijas čempionāta spēles, pie mums tiesājuši Gruzijas, Lietuvas, Ziemeļīrijas tiesneši un citi. Šoreiz kārta pienākusi Maltas tiesnešiem, kuriem uzticēts apkalpot Virslīgas spēli starp "Spartaku" un "Ventspili" Slokas stadionā.

Spēles galvenais tiesnesis būs Alans Mario Sants, bet viņam asistēs Viljams Debatista un Pols Apaps-Elite. Ceturtais tiesnesis būs vietējais (Aleksandrs Anufrijevs), tāpat kā spēles inspektors (Andrejs Sipailo).

No Maltas uz Latviju atbraucis arī inspektors Adrians Kaša, kurš uzraudzīs "Jelgavas" un "Daugavpils" komandu spēkošanos sestdien Zemgales olimpiskajā centrā.

Izmantotie resursi:
LFF: Tiesnešu nozīmējumi SMScredit.lv...