Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Jurčina: "Uzskatāt, ka "Dinamo" ir vāja aizsardzība? Nepiekrītu"

Jurčina: "Uzskatāt, ka "Dinamo" ir vāja aizsardzība? Nepiekrītu"
Milans Jurčina
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Krievijas hokeja portāls "Alhockey.ru" uz interviju bija aicinājis Rīgas "Dinamo" aizsargu Milanu Jurčinu, kurš atklāja savu negatīvo viedokli par Amerikas Hokeja līgu un aizstāvēja kritiku saņēmušo "Dinamo" kapteini Georgiju Pujacu un treneri Arti Ābolu.

"Amerikas Hokeja līgā galvenais ir neuzkavēties visu laiku," sacījis Milans Jurčina. "Un tas nav tikai psiholoģijas dēļ, bet gan tāpēc, ka pēc tam būs ļoti grūti pierast pie Eiropas standartiem. Tas varbūt liekas sīkums, taču tās sekundes, kuras tiek patērētas, slidojot uz garā laukuma otru galu, liekas kā mūžība. Vēl man AHL nepatika, ka tajā visu laiku bija spēka cīņā. Protams, hokejs ir kontakta sporta veids, taču gribas arī uzspēlēt hokeju, nevis tikai ar pleciem "bučot" bortus. AHL vienmēr būs ātrs hokejs, taču man labāk patīk KHL. Bet nedomājiet, ka es šīs līgas salīdzinu pēc kvalitātes, vienkārši man ērtāk spēlēt šeit."

Jurčina arī negatīvi izteicās par NHL agrāko normu "policistu" piesaistē: "Pārāk daudz līgā bija visādu psiho, kuri radīja tādas situācijas nevis lai aizstāvētu komandas biedru, bet lai izklaidētu skatītāju un parādītu, ka viņš prot kauties. Es gan viņus netiesāju, ir jau arī vīri, kuri tādā veidā kļuva par līdzjutēju mīluļiem un leģendām."

"Allhockey.ru" pārstāve norādīja uz "Dinamo" problēmām aizsardzībā, sakot, ka aizgājis Ozoliņš un Reķis, taču Jurčina tam nepiekrita: "Uzskatāt, ka mums ir vāja aizsardzība? Nepiekrītu. Nezinu, kā Krišjānis Rēdlihs spēlēja iepriekš, taču iestājos par viņu. Vēl ir tikai sezonas sākums, un no preses ložas nevar redzēt vairākas detaļas, kuras aizsargiem ļoti svarīgas. Man patīk, kā spēlē Krišjānis, domāju, ka viņš ir gudrs hokejists. Turklāt uzskatu, ka tikai trenerim ir jānorāda spēlētājam uz viņa trūkumiem. Un vispār, vai ir pretenzijas arī pret citiem "Dinamo" azsargiem?" vaicā Jurčina un saņem atbildi, ka daudzi ir neapmierināti arī ar komandas kapteiņa darbību.

"Džordžs? (Georgijs Pucacs) Neredzu viņa vainu komandas spēlē," saka Jurčina. "Un mums tiešām nav, ar ko viņu aizvietot, turklāt spēlētāji balsojumā par kapteiņa izvēli bija pilnīgi vienprātīgi. Mūsu kapteinis runā gan krievu, gan angļu, gan latviešu valodā, bet visiem ir skaidra doma arī tad, kad viņš klusē. Pujacs komandu atbalsta gan ģērbtuvēs, gan uz ledus, turklāt pievērsiet uzmanību, ka viņš nekad nepaliek malā." (šajā kontekstā interesants materiāls pieejams šeit).

Jurčina arī pauda savus uzskatus tautības jautājumā, sakot, ka uzskata Pujacu par latvieti, jo viņš dzimis Latvijā un ir šīs valsts pilsonis. Slovāku aizsargs arī atklāja, ka uz Rīgu doties viņu pierunājis Marcels Hosa, bet vispatīkamāk viņu komandā pārsteidzis tās treneris Artis Ābols: "Ļoti augstu vērtēju to, ka hokejistu pēc kļūdas pieļaušanas izsauc uz sarunu divatā, nevis lamā visas komandas priekšā. "

""Dinamo" galvenā problēma? Gribētos, lai vairāk metienu pa vārtiem pārvērstos vārtu guvumos. Turklāt visi gaidām Džeriņa atgriešanos - redzēju viņu brīdī, kad viņš pieslidoja pie rezervistu soliņa. Skats bija šausmīgs," nosaka Jurčina un piekrīt bažām par centra uzbrucēju trūkumu, taču pauž apņēmību pacīnīties izbraukumā. Jau šovakar viņu un "Dinamo" sagaida spēle Horvātijā pret "Medveščak" vienību.

Intervija pilnā apjomā krievu valodā pieejama šeit.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-02 22:12, pirms 10 gadiem
paldies! Jāsaka gan, ka Elizabetai ir bijušas arī labākas intervijas.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-02 23:30, pirms 10 gadiem
Es būtu ļoti laimīgs ja to visu pārtulkotu..

  +5 [+] [-]

, 2014-10-03 00:16, pirms 10 gadiem
Ludzu, valsts valodaa tulkotu tekstu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-03 10:18, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Tu domāji Latviešu dialektā.
vai tu ar šo komentu gribi teikt, ka, ka Latviešu mēle ir krievu valodas dialekts?!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-03 12:45, pirms 10 gadiem
tač ir google translate, arī tulku biroji vai krievu valodas kursi. Kas Jums traucē? Tač ieguldiet mazliet sevī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-03 15:40, pirms 10 gadiem
Tieši tā, es arī nepiekrītu, ka RD ir vāja aizsardzība, es uzskatu, ka aizsardzība ir ļoti ļoti vāja.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-03 15:41, pirms 10 gadiem
Krievijas hokeja portāls "Alhockey.ru" uz interviju bija aicinājis Rīgas "Dinamo" aizsargu Milanu Jurčinu, kurš atklāja savu negatīvo viedokli par Amerikas Hokeja līgu un aizstāvēja kritiku saņēmušo "Dinamo" kapteini Geogiju Pujacu un treneri Arti Ābolu.

Kas ir Geogijs???Sportacentru sāk pārņemt analfabetiski dauņi-autori.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-03 15:45, pirms 10 gadiem
Izdalīt tikai aizsardzību un vainot tikai to visās RD problēmās ir vienkārši tuvredzīgi. Problēma ir visas komandas kopējā spēle, nevis tikai kāda viena komponente.

     [+] [-]

, 2014-10-03 15:45, pirms 10 gadiem
Izbrīna, ka Jurčinu pārsteidzis Ābols , ka kļūdas izrunā divatā nevis lamā komandas priekšā. Vai tad vēl ir daudz treneri palikuši (izņemot krievus, tie var lamāties visur ), kuri lamā hokejistus visas komandas priekšā. Vai tad treneri psiholoģiski tik vāji palikuši , ka pēc kļūdām grib spēlētāju vēl vairāk sagraut.

     [+] [-]

, 2014-10-03 15:46, pirms 10 gadiem
Redzēsim,ja Tava maiņa ielaidīs mazāk par trīs ripām,tad jau būs labi...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-03 15:46, pirms 10 gadiem
Justifiable rakstīja: Tieši tā, es arī nepiekrītu, ka RD ir vāja aizsardzība, es uzskatu, ka aizsardzība ir ļoti ļoti vāja.
pēc ielaistajiem vārtiem 18. vieta līgā.
pēc iemestajiem vārtiem 24. vieta līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-03 15:52, pirms 10 gadiem
Nu lūk cilvēks no komandas iekšienes saliek visu pa plauktiņiem...bet pļūtīzeri turpina savu pļūtīšanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-03 15:55, pirms 10 gadiem
1 burts pazudis teikumā - šausmas, analfabētiķis! Kā viņš skolu pabeidza??!!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-03 16:08, pirms 10 gadiem
Kad Žora klusē, Jurčinam viss top skaidrs.

     [+] [-]

, 2014-10-03 17:09, pirms 10 gadiem
choko_dinamo rakstīja: Es būtu ļoti laimīgs ja to visu pārtulkotu..
Mācies krievu valodu! Drīz var noderēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-03 18:23, pirms 10 gadiem
Vēl tie latgaļu troļļi te ņemas ar savām pseidogudrībām par to, ka latgaļu valoda ir visu pasaules valodu māte.

     [+] [-]

, 2014-10-03 19:09, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: ģinmkas aizsardzība ir zem katras kritikas. viennozimigi
Es gan domaju tiesi preteji - aizsardziba tiesi ir puslidz ok (atskaitot varbut pedejo macu ar Slovan), bet nu uzbrukums vienkarsi katastrofals! Ja nevar iemest vairak par 2 ripam spele, tad... secinajumus katrs var izdarit pats.