Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ar Covid-19 saslimis arī PSG līderis Neimārs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ar Covid-19 saslimis arī PSG līderis Neimārs
Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempiones un UEFA Čempionu līgas finālistes Parīzes “Saint-Germain” trīs futbolistiem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Tiek vēstīts, ka starp saslimušajiem ir arī Neimārs.

PSG šodien informējusi, ka trīs vienības futbolistiem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes un ka visi vismaz vienu nedēļu pavadīs karantīnā. Kā tas pieņemts šādās situācijās, klubs spēlētāju vārdus nenosauca, tomēr Francijas medijos parādījusies informācija par saslimušajiem. Tiek vēstīts, ka vīruss skāris Neimāru, Anhelu di Mariju un Leandro Paredesu. Visi atgriezušies no brīvdienām Ibisā.

Francijā jau sākusies jaunā sezona, taču PSG līderi bija devušies brīvdienās, ņemot vērā vēlo sezonas noslēgumu. Parīzes komanda pirmo reizi vēsturē sasniedza Čempionu līgas finālu, taču izšķirošajā mačā ar 0:1 piekāpās Minhenes “Bayern”. Neimārs pēc neveiksmes nespēja valdīt asaras.

Brazīlietis iepriekš bija ierauts baumu virpulī par iespējamo atgriešanos “Barcelona”, tomēr pēc Lionela Mesi skandāla runas izgaisušas.

PSG nākamā spēle paredzēta 10. septembrī, bet pirms tam mačus aizvadīs valstsvienības.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...