Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ikardi negaidītā īrē dodas uz PSG, Mhitarjans uz "Roma"

Rolands Eliņš

Ikardi negaidītā īrē dodas uz PSG, Mhitarjans uz "Roma"
Mauro Ikardi. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A Sērijā šodien ir transfēru darījumu pēdējā diena, un Milānas “Inter” cer paspēt atrisināt Mauro Ikardi situāciju. Panākta vienošanās ar Parīzes “Saint-Germain”, un Ikardi esot izlidojis uz Parīzi.

Mauro Ikardi ir viens no šīs vasaras un aizvadītās sezonas apspriestākajiem A Sērijas spēlētājiem transfēra baumu sakarā. Ikardi palikšana “Inter” sastāvā neizskatījās ticama jau vairākus mēnešus, taču transfēra darījums tā arī netika nokārtots. Itālijas un Francijas sporta mediji šodien vēsta, ka “Inter” panākusi vienošanos ar PSG par īres darījumu, kuram piekritis arī pats Ikardi.

Ikardi esot piekritis vispirms pagarināt līgumu ar “Inter”, lai klubam būtu drošības sajūta, ka argentīniešu uzbrucējs neaizies no komandas kā brīvais aģents. Jaunais līgums būs līdz 2022. gada vasarai. Ikardi esot ar mieru šosezon pārstāvēt Parīzes komandu, kuras uzbrukuma līnijā joprojām ir Edinsons Kavani, Kilians Mbapē un Neimārs, tiesa, PSG traumu dēļ tieši tuvākajā laikā varētu nebūt pieejams neviens no minētajiem trim spēlētājiem.

Itālijas un Francijas mediju ziņotais par īres līguma nosacījumiem atšķiras, kas, iespējams, skaidrojams ar darījuma steigu. Tā ka formalitātes jāpaspēj nokārtot līdz šovakaram, tiek pieļauts, ka Parīzes un Milānas klubi sagatavojuši divus līguma variantus – vienu par “tīru” īres līgumu bez izpirkuma iespējas pēc sezonas, un otru ar izpirkuma iespēju, kas tiek lēsta 70-75 miljonu apmērā. Ikardi šajā pēcpusdienā ir izlidojis uz Parīzi, lai izietu medicīniskās pārbaudes un noslēgtu līgumu.

Tikmēr maz jautājumu palicis Armēnijas futbola zvaigznes Henrika Mhitarjana īres līguma sakarā. Viņš jau ieradies Itālijas galvaspilsētā un izies medicīniskās pārbaudes “Roma” sastāvā. Tiek ziņots, ka “Roma” līgums ar “Arsenal” paredz iespēju izpirkt 30 gadus vecā Mhitarjana līgumu. Pirms pusotra gada “Arsenal” iegādājās Mhitarjanu par 34 miljoniem eiro.

Jāpiemin, ka “Roma” uz īres līguma tiesībām ieguvusi arī papildinājumu uzbrukumā, proti, Nikolu Kaliniču no Madrides “Atletico”. Kaliničs iepriekš spēlējis “Milan” un “Fiorentina” sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/143...

     [+] [-]

, 2019-09-02 15:30, pirms 5 gadiem
Smolings no MU arī uz Romu pārgāja, bet jau šķiet sestdien tas notika.

     [+] [-]

, 2019-09-02 16:25, pirms 5 gadiem
Papildinājums jau galigi nav slikts, bet tik un tā psg transfer politika ir nekāda. Būtu pārdevušī Neymar, būtu gan nauda + Rakiticš un Dembele, kas būtu ļoti labs papildinājums gan wingos un midā. Kā arī ļoti vājie full back. Ok, tās divas pozīcijas ir tādas, kurās world class spēlētaji nav ļoti daduz, bet ar Bernatu un lai arī kas spelētu otrā malā, tālāk par 1/4 fināļu UCL diez vai tiks

     [+] [-]

, 2019-09-02 16:46, pirms 5 gadiem
Vēl tik Mustafi jānotirgo un šis transfēru logs būs lielisks.

     [+] [-]

, 2019-09-02 16:52, pirms 5 gadiem
D.Rose The best rakstīja: Papildinājums jau galigi nav slikts, bet tik un tā psg transfer politika ir nekāda. Būtu pārdevušī Neymar, būtu gan nauda + Rakiticš un Dembele, kas būtu ļoti labs papildinājums gan wingos un midā. Kā arī ļoti vājie full back. Ok, tās divas pozīcijas ir tādas, kurās world class spēlētaji nav ļoti daduz, bet ar Bernatu un lai arī kas spelētu otrā malā, tālāk par 1/4 fināļu UCL diez vai tiks
cik sapratu,tad Dembele un Rakitičs nevēlējās tikt aizmainīti uz PSG,tāpēc darījums arī nojuka

  -1 [+] [-]

, 2019-09-02 17:11, pirms 5 gadiem
andzixxo rakstīja: cik sapratu,tad Dembele un Rakitičs nevēlējās tikt aizmainīti uz PSG,tāpēc darījums arī nojuka
daudz tyr viniem kads prasitu, ko vini velas idin!!!