Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ošam pilna spēle zaudējumā Šveices Superlīgas mačā

Krišs Upenieks

Ošam pilna spēle zaudējumā Šveices Superlīgas mačā
Mārcis Ošs vēl ''Spartaka'' kreklā
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbolista Mārča Oša pārstāvētā ''Xamax'' šovakar Šveices Superlīgas interesantā un rezultatīvā spēlē ar rezultātu 2:3 savā laukumā piekāpās vienai no čempionāta līdervienībām ''St.Gallen''.

Mača pirmajā puslaikā ''St.Gallen'' futbolistiem piederēja pārsvars gan bumbas kontrolē, gan izdarītajos sitienos vārtu virzienā, tomēr ''Xamax'' bija tā komanda, kas atklāja spēles rezultātu 13. minūtē, kad precīzs sitiens padevās Šarlam Dodīnam. Jāpiemin, ka tas bija vienīgais ''Xamax'' sitiens vārtu rāmī spēles pirmajā puslaikā.

Vadību ''Xamax'' spēja noturēt līdz spēles 55. minūtei, bet vēl 19 minūtes vēlāk ''St.Gallen'' jau ieguva minimālu 2:1 pārsvaru. 79. minūtē mājinieki ar 11 metru soda sitiena palīdzību izlīdzināja rezultātu, taču nosargāt vismaz vienu punktu nespēja, jo 86. minūtē pretiniekiem 3:2 panākumu izrāva Dereks Kutesa.

Latvijas futbolists Mārcis Ošs devās ''Xamax'' komandas pamatsastāvā un centra aizsarga pozīcijā nospēlēja visu spēli. ''Xamax'' sešās spēles iekrājusi tikai četrus punktus un šobrīd Šveices Superlīgas turnīra tabulā ierindojas pēdējā desmitajā vietā.

     [+] [-]

, 2018-09-02 19:32, pirms 6 gadiem
Kolēģis no Ņeišateles teica, ka aizsardzība komandai ir tragiska, viens Ošs tur neko diži uzlabot/sabojāt. Gan jau atkal kritis ārā uz 2.līgu.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 19:56, pirms 6 gadiem
Žēl, protams, ka komandai zaudējums, bet prieks, ka Mārcis tiek pie spēļu prakses labā līmenī.

     [+] [-]

, 2018-09-02 22:47, pirms 6 gadiem
Atceros, ka Oša klubs pirms dažiem gadiem izkrita no Polijas augstākās līgas. Cerams, ka kas līdzīgs neatkārtosies Šveicē.