Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova un Jankoviča piekāpjas spēcīgajai Hingisas komandai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova un Jankoviča piekāpjas spēcīgajai Hingisas komandai
Anastasija Sevastova
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Anastasijai Sevastovai un viņas pāriniecei Jeļenai Jankovičai "US Open" dubultspēļu turnīrs beidzās ar zaudējumu 2. kārtā, kur 1:6, 3:6 sagrāve pret taivānietes Junjanas Čanas un titulētās Šveices leģendas Martinas Hingisas komandu, kas turnīrā izlikta ar otro numuru.

Sevastova "Grand Slam" dubultspēlēs vēl ne reizi nav spējusi iekļūt 3. kārtā. Šonedēļ Ņujorkā viņai bija tikai ceturtais turnīrs ar pārvarētu vienu kārtu. "US Open" tas izdevās arī 2011. gadā, spēlējot kopā ar Ķīnas tenisisti Šuaju Džanu.

Sevastova dubultspēļu rangam nopelnīja 130 punktus, prēmijā pienākas 13 250 dolāri.

Sevastova tieši kopā ar bijušo vienspēļu ranga līderi Jankoviču nospēlējusi karjeras labāko dubultspēļu turnīru, šovasar Maljorkā tiekot līdz savam pirmajam WTA dubultspēļu finālam. Tas netika spēlēts, jo Sevastova atteicās kājas savainojuma dēļ, kas ietekmēja viņas spēlēšanu todien notikušajā vienspēļu finālā.

Anastasija svētdien turpinās vienspēļu turnīru, 4. kārtā sacenšoties ar titulēto Mariju Šarapovu, kura ir 2006. gada "US Open" čempione. Mača sākums gaidāms ap plkst. 21:00.