Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Barselona par 40+5 miljoniem Malkomu pārdod Sanktpēterburgas "Zenit"

Agris Suveizda

Oficiāli: Barselona par 40+5 miljoniem Malkomu pārdod Sanktpēterburgas "Zenit"
Malkoms. Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas futbola klubs Sanktpēterburgas "Zenit" pavēstījis par piecu gadu līguma parakstīšanu ar brazīliešu malējo uzbrucēju Malkomu. "Barcelona" savā mājaslapā apstiprinājusi, ka pārejas maksa ir 40+5 miljoni eiro.

"Malkomam līdzi sekojām vēl pirms gada, kad mans darbs "Zenit" tikai sākās," citēts galvenais treneris Sergejs Semaks. "Tobrīd transfēra summa mums bija pārāk augsta, bet šogad parādījās iespēja viņu iegūt. Saprotam konkurences līmeni Barselonā un viņa nepietiekamo spēles laiku. Šobrīd Malkoms ir pieņēmis lēmumu pāriet uz mūsu klubu, par ko esam ļoti priecīgi, jo mūsdienās, kad daudzi Eiropas klubi var atļauties maksāt labu naudu, tāda līmeņa futbolista parādīšanās Krievijā drīzāk ir izņēmums."

Brazīlietis "Barcelona" pievienojās iepriekšējā sezonā. Malkoms jau bija panācis vienošanos ar "Roma", kuras līdzjutēji lidostā gaidīja viņa ierašanos, taču pēdējā brīdī piedāvājumu izteica arī viņa sapņa klubs no Katalonijas. Romieši palika ar garu degunu, bet "Barcelona" par "Bordeaux" līderi samaksāja 41+1 miljonu eiro.

Malkoma debijas sezonu gan aizēnoja veselības problēmas un nespēja izturēt konkurenci. Brazīlietis Spānijas čempionātā sāka tikai sešas spēles un kopumā 15 spēlēs atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Sezonu iepriekš Malkoms Francijas čempionātā 35 spēlēs guva 12 vārtus. "Bordeaux" Malkomu, kurš arvien nav debitējis Brazīlijas izlasē, savulaik par pieciem miljoniem nopirka no "Corinthians".

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://fc-zenit.ru/news/2019-08-02...

  -1 [+] [-]

, 2019-08-02 20:43, pirms 5 gadiem
Pa lielam ar šo beidzas viņa karjera. Uzspēlēs vēl Ķīnā. Tur labu piķi dabūs. Karjera varētu izvērsties līdziga kā Hulk (futbolista)

  -1 [+] [-]

, 2019-08-02 20:51, pirms 5 gadiem
Par sho rakstam, bet par united pirkumu ne vaarda! Laikam raksts garsh?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-02 21:36, pirms 5 gadiem
lexinators rakstīja: Par sho rakstam, bet par united pirkumu ne vaarda! Laikam raksts garsh?
Vajag oficiālus apstiprinājumus no abiem klubiem, tas ka visi twitterī bļauj ka viss ir noticis tas neko nenozīmē.

Re ku šito zelli ar visi gaidīja Romas lidostā, bet šis devās uz Barselonu.

Piemēram neviens no MU sociālajiem medijiem par Magvaira transfēru neziņo!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-03 01:11, pirms 5 gadiem
Romas vietā tagad varēs izbaudīt parašu #choices

  -1 [+] [-]

, 2019-08-03 05:32, pirms 5 gadiem
M8archa tu kaut ko saprot suudmugr? Speelet RUS liiga ir jaabut laimiigam,tadaas komandas ka Zenit-CSKA regulari spele CL! Zenitam liels budzets ar lielu varbutiibu tikt 1/8-1/4..! Pluss jaunam dzekam sanemt 8.citronus gada..! Tev vienkarsi ir naids pret RUS,tevi droshi vien krievi spardija! Nesaprotu kas jums kaish saistibaa ar Krieviju?

     [+] [-]

, 2019-08-03 08:36, pirms 5 gadiem
Veiksmi un paldies.Dzeks,kas vienmeer laukumaa sitaas par visiem 100, diemzeel traapijaas pie trenera,kam patiik maza sastaava rotaacija un kursh vadiibai vinju pirkt vispaar nebija prasiijis.Cerams ka Zenit spees restarteet savu karjeeru.
P.S.Barcas sakaraa gaidu pozitiivas zinjas Firpo Juniora(Real Betis) sakaraa,konkurents Albam vajadziigs kaa eest.

     [+] [-]

, 2019-08-03 09:00, pirms 5 gadiem
Njā pamatīgs kritums uz leju karjerā sportiskajā ziņā. Kā nekā 1. vai 2. līgas pasaulē (kā nu kurš uzskata) - nobraukt uz 7. vietu. Labi vismaz ka saņems lielu kāpostu, un nav devies Ķīnas virzienā. Un jācer, ka labi sevi parādīs un tiks atpakaļ kādā no top 4 līgām.
Kāds te murgoja par Zenit 1/8 un 1/4 finālu ČL sakarā - Zenit vispār nekad nav spēlējis 1/4 finālā. Tiesa 3 reizes ticis līdz 1/8 - pēdējā reize bija 3 gadus atpakaļ...

  -1 [+] [-]

, 2019-08-03 09:10, pirms 5 gadiem
Pretīga tā Barca, kas ne ar vienu nerēķinās un to dara nepārtraukti, pēdējie piemēri Koutinjo un Malkolms, tik nepatīkams klubs. Cik sačakarējusi augstas klases spēlētājus un sačakarējusi komandas