Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kopā ar profesionālu autosportistu izbaudi CSDD Biķernieku trasi uz savas ādas

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kopā ar profesionālu autosportistu izbaudi CSDD Biķernieku trasi uz savas ādas
Publicitātes foto

Šogad septembrī notiekošā FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posma Neste World RX of Latvia laikā apmeklētājiem būs iespēja sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā, lai ar pieredzējuša pilota vadītu sporta auto izbrauktu pa CSDD Biķernieku Trasi.

15. septembrī plānotos izbraucienus pa trasi veiks pieredzes bagātie rallija un rallijkrosa piloti Jānis Berķis, Māris Neikšāns un Vasīlijs Grjazins. Interesentiem būs iespējami trīs dažādi pilnpiedziņas auto – Ford Fiesta R5, Fiesta NRC Prototype un RX2. Ņemot vērā ierobežoto laiku, katram pilotam trasē paredzēti desmit šādi braucieni, kas katrs ilgs divus apļus – vienreiz pa pamatapli, vienreiz pa Joker apli. Izbraucieni pa trasi paredzēti pēc visu pirmās dienas rallijkrosa oficiālo braucienu veikšanas, ap plkst. 19.00.

“Pērn skatītājiem pirmo reizi piedāvājām šādu vizināšanas iespēju un secinājām, ka apmeklētāji ar lielu prieku izvēlas sēsties blakussēdētāja krēslā un doties trasē, lai paši gūtu tās sajūtas, kādas gūst rallijkrosa piloti, braucot pa Rīgas rallijkrosa trasi!

Tieši šīs pozitīvās emocijas bija iemesls, kamdēļ izlēmām turpināt šo aktivitāti, kuo, pateicoties latviešu rallija un rallijkrosa komandu Neikšāns Rallysport un Sports Racing Technologies gādībai, mums šogad izdevies veiksmīgi arī uzlabot. Ja pērn mums bija pieejama viena automašīna – Mitsubishi Evo X, tad šogad klāsts ir krietni papildināts – apmeklētājiem piedāvāsim uzreiz trīs dažādus specifiski rallijam un rallijkrosam paredzētus auto, ko vadīs trīs ļoti pieredzējuši piloti – Jānis Berķis, Māris Neikšāns un Vasīlijs Grjazins!” tā RA Events vadītājs un Neste World RX of Latvia direktors Raimonds Strokšs.

Piedāvātās automašīnas:

AutoPilotsCena
Ford Fiesta R5Jānis Berķis300.00
Fiesta NRC PrototypeMāris Neikšāns250.00
RX2Vasīlijs Grjazins200.00

Braucienu rezervāciju lūdzu veiciet rakstot uz e-pastu info@raevents.lv, vai arī zvanot pa tālruni +371 29247514.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts

  -3 [+] [-]

, 2018-08-02 11:06, pirms 6 gadiem
Ja pareizi saprotu, tad tā cena ir par iespēju pašam sēsties pie stūres? Vispār padārgi priekš diviem apļiem.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-02 11:28, pirms 6 gadiem
Rakstu vispār izlasīji?
"...sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā, lai ar pieredzējuša pilota vadītu sporta auto izbrauktu pa CSDD Biķernieku Trasi..."

Domā, kāds par 300€ uzticēs jebkuram pagonkot ar vairākus desmitus tūkstošus vērtu auto?

  -1 [+] [-]

, 2018-08-02 12:02, pirms 6 gadiem
Par valsts naudu rīko pasākumu, valstij piederošā, diezgan novecojošā trasē. Valstij nav jāuztur autosports, tas nav samērīgi, jo cik cilvēku reāli var nodarboties ar autosportu tik augstā līmenī? Mazais Sesks un iespējams Baumaņi vienīgi? I hope this $hit ends soon. Viss tas glamūrs labi aizmālē acis no problēmām, kas šeit ir ikdienā, uz ko, manuprāt, uzskatāmi norāda cilvēku pirktspēja un kopējais dzīves līmenis, salīdzinot ar citām valstīm. Labāk to piķi ieguldīt bērnos un moš te (Latvijā, ne tikai Rīgā) kaut kas būs arī pēc 20 gadiem. Jau iepriekš atvainojos par savu cepienu.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-02 12:12, pirms 6 gadiem
TrīsdesmitDivi rakstīja: Rakstu vispār izlasīji?
"...sēsties īsta sporta auto blakussēdētāja krēslā, lai ar pieredzējuša pilota vadītu sporta auto izbrauktu pa CSDD Biķernieku Trasi..."

Domā, kāds par 300€ uzticēs jebkuram pagonkot ar vairākus desmitus tūkstošus vērtu auto?
Rakstu lasīju, nodomāju, ka tā ir kļūda par blakussēdētāja krēslu. Par tiem 300 eur man ar savu gonku otro golfiņu sanāks nobraukt vairāk nekā tūkstoti km sporta režīmā.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 12:15, pirms 6 gadiem
baller46 rakstīja: Par valsts naudu rīko pasākumu, valstij piederošā, diezgan novecojošā trasē. Valstij nav jāuztur autosports, tas nav samērīgi, jo cik cilvēku reāli var nodarboties ar autosportu tik augstā līmenī? Mazais Sesks un iespējams Baumaņi vienīgi? I hope this $hit ends soon. Viss tas glamūrs labi aizmālē acis no problēmām, kas šeit ir ikdienā, uz ko, manuprāt, uzskatāmi norāda cilvēku pirktspēja un kopējais dzīves līmenis, salīdzinot ar citām valstīm. Labāk to piķi ieguldīt bērnos un moš te (Latvijā, ne tikai Rīgā) kaut kas būs arī pēc 20 gadiem. Jau iepriekš atvainojos par savu cepienu.
Nepiekritīšu. Rallijkrosa čempionāta posms Biķerniekos ir ļoti laba reklāma valstij un Rīgai. Jā, tas ir glamūrs, bet domāju, ka ieguldītajai naudai ir atdeve. EČ rallija posms gan varētu būt diskutabls, bet gan jau arī tā nav gluži vējā izmesta nauda.