Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ģimene vienmēr pirmajā vietā: Marsiāls "United" rīcībā atgriezīsies šodien

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ģimene vienmēr pirmajā vietā: Marsiāls "United" rīcībā atgriezīsies šodien
Antonī Marsiāls
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempiones "Manchester United" uzbrucējs Antonī Marsiāls kluba rīcībā atgriezīsies šodien. Viņš komandu pameta, lai būtu kopā ar ģimeni dzemdībās, bet pēc tam galvenais treneris Žuzē Morinju aizbraukušajam Marsiālam veltīja kritiku.

Noslēdzot tūri pa Amerikas Savienotajām Valstīm, "Manchester United" izdevās ar 2:1 pārspēt Madrides "Real", un galvenais treneris Žuzē Morinju slavēja vairākus futbolistus, netieši kritizējot Antonī Marsiālu. "Pēc dažām dienām dosimies uz Minheni, bet Premjerlīga sāksies pēc deviņām dienām. Manā rīcībā ir visi, kuri bija laukumā, plus Viktors Lindelevs, kurš sāka trenēties pirms divām dienām, plus Markuss Rašfords, Fils Džounss un Romelu Lukaku, kuri komandai pievienojās trīs dienas pirms brīvdienu beigām," teica Morinju.

"Tātad viņi atgriezušies trīs dienas ātrāk nekā norunājām un būs pieejami sezonas pirmajā spēlē pret Lesteru. Lieliskais gars, kas valda lielākajā daļā spēlētāju, un es atkārtoju, ka lielākajā daļā, palīdzēs sagatavoties Premjerlīgas sākumam," pauda Morinju. Kad viņam tika uzdots jautājums par Marsiāla atgriešanos ierindā, galvenais treneris vienkārši noteica, ka nezina neko.

22 gadus vecais Marsiāls pagājušajā nedēļā pameta "Manchester United" un devās uz Parīzi, lai būtu kopā ar sievu, ģimenei sagaidot papildinājumu. Vakar viņš sociālajos tīklos publicēja ierakstu, paziņojot, ka komandas rīcībā atgriezīsies ceturtdien: "Manai meitai viss ir kārtībā. Mammai klājās grūtāk. Paldies dievam, viņai tagad klājas labāk. Piedodiet, bet ģimene vienmēr būs pirmajā vietā," rakstīja Marsiāls.

Pagājušajā sezonā Marsiāls piedalījās 45 spēlēs, izceļoties ar 11 vārtu guvumiem, bet ar to nepietika, lai iekļūtu Francijas izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņā. Janvārī pēc Alekša Sančesa ierašanās Marsiāla loma komandā kļuva mazāka, un medijos baumo, ka francūzis vēlas pamest "Manchester United". Viņa līgumā vēl palicis viens gads.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-08-02 09:26, pirms 6 gadiem
Maršalam pat soda naudu uzlikka par šo izgājienu