Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs pārbaudē Ukrainas Premjerlīgā, Mujeci atstāj "Ventspili"

Rolands Eliņš

Fertovs pārbaudē Ukrainas Premjerlīgā, Mujeci atstāj "Ventspili"
Aleksandrs Fertovs
Foto: korona-kielce.pl

Latvijas futbolists Aleksandrs Fertovs ieradies pārbaudē Ukrainas Premjerlīgas klubā „Karpaty”, savukārt albāņu leģionārs Ndue Mujeci paziņojis par aiziešanu no „Ventspils”.

Aleksandrs Fertovs divās pagājušajās sezonās pārstāvēja Polijas klubu „Korona”, kura rindās aizvadīja gandrīz 50 mačus Ekstraklasē. Šovasar jauns līgums ar Kjelces komandu gan netika noslēgts, bet Ukrainas mediji un sportistu pārstāvošā aģentūra ziņo, ka Fertovs ieradies pārbaudē „Karpaty” vienībā.

Fertovs pirms pāris gadiem jau spēlējis Ukrainas Premjerlīgā, aizvadot vairākus mačus „Sevastopol” rindās, turklāt pat guva trīs vārtus. Savukārt Latvijas izlases kreklā Fertovs aizvadījis 35 spēles. „Karpaty” vienība, kurā viņš šobrīd ieradies uz pārbaudēm, pagājušajā sezonā ieņēm septīto vietu, tiesa, kopvērtējumā bija tuvāk desmitajai vietai nekā pirmajam sešiniekam. Bet šosezonu „Karpaty” spiesta iesākt ar sešiem soda punktiem par parādu nenosegšanu vienam futbolistam.

Tikmēr „Ventspils” komandas rindas atstājis Ndue Mujeci, 23 gadus vecais albāņu uzbrucējs. Viņš pagājušajā sezonā izcēlās ar 11 vārtu guvumiem Virslīgā un bija viens no galvenajiem iemesliem, kas ļāva izcīnīt trešo vietu kopvērtējumā. Bet šosezon Mujeci Virslīgā neguva nevienus vārtus un izpelnījās arī sodu par disciplīnas pārkāpumiem., pamazām zaudējot vietu sākumsastāvā.

Mujeci par atvadīšanos no „Ventspils” paziņoja savā „Instagram” profilā. Viņš pateicās Ventspils komandai par kopā pavadīto laiku un uzsvēra, ka bijis ļoti priecīgs pārstāvēt dzelten-zilo rindas.

Izmantotie resursi:
Карпаты просматривают латвийского полузащитника
https://www.instagram.com/p/BImYL12...

  -1 [+] [-]

, 2016-08-02 13:14, pirms 8 gadiem
nav ko turet tadus lubrakus.ja man tur nepanems atnaksu atpakal.ara.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-02 13:24, pirms 8 gadiem
Mujeci nenoplauka, ka pie brita atvērās Karļiks. Būtu Karļiks tāpat maucis, kā pie Pučinska, būtu Mujeci spēlējis. Kā arī atlaišanas datums kārtējo reizi liecina par to, lai Latvijā nekur citur netiek.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:07, pirms 8 gadiem
Ādolfs Bezbašnovs rakstīja: Mujeci nenoplauka, ka pie brita atvērās Karļiks. Būtu Karļiks tāpat maucis, kā pie Pučinska, būtu Mujeci spēlējis. Kā arī atlaišanas datums kārtējo reizi liecina par to, lai Latvijā nekur citur netiek.
Palabojiet, ja kļūdos, bet ja tiek lauzts līgums, vai tādā gadījumā spēlētājs nekļūst par brīvo aģentu un 30 dienas pēc transfēru dedlaina var pievienoties klubam, kurš vēlas Mujeci pakalpojumus?

  -1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:21, pirms 8 gadiem
Pirmās deviņās spēlēs Pols Mujeci uzticējās un deva iespēju sevi parādīt.Diemžēl šoreiz Ndue tas neizdevās.Skatos,pagājušā sezonā Ndue arī savus pirmos vārtus guva tikai 12.spēlē.Pērn sezonas otrajā pusē uzspīdēja,pēc sezonas meklēja stiprāku klubu.Rezultātā acīm redzot nepinvērtīgā sagatavošanās sezonai darīja savu.Šaubos vai ar šī brīža kondīciju viņam izdosies atrast stiprāku klubu un čempionātu.Bet ,nu lai veicās!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:37, pirms 8 gadiem
Spilgts spēlētājs. Un nav jau tā, ka no viņa spēles šosezon nebūtu labuma, taču tiešie pienākumi netika pildīti - bumba spītīgi gāja garām vārtiem. Lai gan noteikti pie šīssezonas pirmās puses Karlsona panākumiem (Mr.Absolutely Unstopable) jau daļa ir arī Mujeci veikuma.

Jā, starp citu Karlsons sen nav guvis vārtus...

     [+] [-]

, 2016-08-02 17:18, pirms 8 gadiem
Absolutely Unstoppable- ir parāk skaļi teikts. Cik pēdējās spēlēs nav guvis vārtus? 4? Tad jau laikam ir Stoppable ))

  -4 [+] [-]

, 2016-08-02 17:23, pirms 8 gadiem
Ādolfs Bezbašnovs rakstīja: Mujeci nenoplauka, ka pie brita atvērās Karļiks. Būtu Karļiks tāpat maucis, kā pie Pučinska, būtu Mujeci spēlējis. Kā arī atlaišanas datums kārtējo reizi liecina par to, lai Latvijā nekur citur netiek.
Brīvos aģentus pieteikt vēl var, cita lieta, vai tiešām kāds šeit Latvijā tiešām ņems. Kaut gan pēc Spartaka fistelēm pedējā transfēru dienā, Liepājas akcionāru vietā izskatītu šādu variantu, jo pa lielam nav jau ko jēcigu ņemt Gaurača vietā. Nezinu, šeit ir 50/50 situācija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-08-02 21:49, pirms 8 gadiem
Akhbar rakstīja: Absolutely Unstoppable- ir parāk skaļi teikts. Cik pēdējās spēlēs nav guvis vārtus? 4? Tad jau laikam ir Stoppable ))
Vispār jau ne tikai "stoppabe", bet "stopped". Taču to "absolutely unstoppable" es neizdomāju: FK Ventspils
Un tobrīd jau tā arī bija.