Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna "Growlers" zaudē viesos, līdz Kellija kausam joprojām trūkst vienas uzvaras

Agris Suveizda

Rubīna "Growlers" zaudē viesos, līdz Kellija kausam joprojām trūkst vienas uzvaras
Kristiāns Rubīns. Foto: Scott W. Grau / Newfoundland Growlers

ECHL Kellija kausa finālsēriju spēja pagarināt Tolīdo "Walleye", kas šonakt savā laukumā ar 3:2 apspēlēja latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvēto Ņūfaunlendas "Growlers" un sērijā panāca rezultātu 2-3.

Tolīdo "Walleye" jau trešajā minūtē guva pirmos vārtus (1:0), bet vadību atguva 29. minūtē, mazākumā panākot 2:1. Pusotru minūti vēlāk mājinieki dubultoja pārsvaru (3:1), vēl pēc divarpus minūtēm Ņūfaundlendas "Growlers" samazināja deficītu (2:3), tomēr atlikušajā gandrīz pusstundā glābties no zaudējuma nespēja. Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ņūfaundlendas "Growlers" finālsēriju sāka ar divām uzvarām pagarinājumā savā laukumā (4:3 un 2:1), bet nākamās trīs spēles notika Tolīdo – "Walleye" revanšējās ar 4:1, bet tad "Growlers" viesos sāncenšus uzveica ar 4:2 un sērijā panāca jau 3-1. Nu sērija atgriezīsies Kanādā, un "Walleye" nepieciešamās vienas uzvaras izcīnīšanai mājās būs pat divas iespējas.

Regulārajā sezonā "Growlers" ar 94 punktiem 72 spēlēs triumfēja Ziemeļu divīzijā, bet "Walleye" ar 89 punktiem ierindojās otrajā pozīcijā Centrālajā divīzijā. Kellija kausā Ņūfaundlendas vienība izslēdza Bremptonas "Beast" (4-2), Mančestras "Monarchs" (4-2) un Floridas "Everblades" (4-1). 21 gadu vecais Rubīns ECHL regulārajā sezonā debitēja ar 56 spēlēm, 18 (2+16) punktiem, 28 soda minūtēm un pozitīvu lietderību +17, bet Kellija kausā viņam ir 16 spēles, trīs (1+2) punkti, 21 soda minūte un pozitīva lietderība +3.

Tikmēr pirmā finālspēle aizvadīta Amerikas Hokeja līgas Kaldera kausā, kur Čikāgas "Wolves" izbraukumā atspēlējās no 0:1 un 1:3 un pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Šārlotas "Checkers".

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/en/matches/2e4...