Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kiseļevičs: "KHL nopelnītu vairāk, bet ir grūti atteikties no NHL piedāvājuma"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kiseļevičs: "KHL nopelnītu vairāk, bet ir grūti atteikties no NHL piedāvājuma"
Bogdans Kiseļevičs
Foto: Sputnik/Scanpix

28 gadus vecais krievu aizsargs Bogdans Kiseļevičs, kurš aizvadītajā sezonā kopā ar Maskavas CSKA spēlēja Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa finālā, pārcēlies uz Ziemeļameriku. Kā norādīja Kiseļevičs un viņa aģents, dzimtenē saņemti izdevīgāki piedāvājumi, tomēr iespēja izmēģināt spēkus Nacionālajā hokeja līgā bijusi pārāk kārdinoša.

Bogdans Kiseļevičs uz Maskavas CSKA pārcēlās 2014. gadā un komandā pavadīja četras sezonas. Pēdējā viņš aizvadīja 44 spēles regulārā čempionāta ietvaros, izdarot 16 rezultatīvas piespēles, kā arī piedalījās 21 izslēgšanas mačā, izceļoties ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. CSKA sasniedza Gagarina kausa finālu, pa ceļam pieveicot Sanktpēterburgas SKA, tomēr izšķirošajā sērijā piekāpās Kazaņas "Ak Bars".

Tagad Kiseļevičs pieņēmis lēmumu pirmoreiz izmēģināt spēkus otrpus okeānam – viņš parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar Nacionālās hokeja līgas klubu Floridas "Panthers". Aizsarga alga būs 925 tūkstoši dolāru, un noslēgtā vienošanās ir vienvirziena.

"Kad tad, ja ne tagad?" retoriski vaicāja Kiseļevičs. "Labs vecums un labs laiks. Ja arī tagad paliktu Krievijā, tad, visticamāk, nekad neaizbrauktu. Jo vecāks kļūsti, jo mazāk iespēju aizbraukt uz NHL. Pieņemtajam lēmumam nav nekādas saistības ar naudu, bet gan ar karjeras izaugsmi. Kad parādās iespēja spēlēt NHL, no tās atteikties ir grūti, un jautājums nav par naudu."

"Solis nebija no vieglākajiem, bet paldies manai ģimenei, kura atbalstīja. Zinu, ka pēc tam nožēlotu, ja nepamēģinātu. Visu naudu arī nenopelnīsi," sacīja Kiseļevičs. "Ar sievu par to runājām. Jā, paliekot KHL, nopelnītu vairāk, taču arī līdz šim neesam dzīvojuši trūkumā. Palīdzam vecākiem, un arī bērniem nekad nekas nav trūcis."

"Bogdanam bija diezgan daudz variantu – ne tikai no NHL, bet arī piedāvājumi no KHL klubiem. Krievijā viņam piedāvāja divas ar pusi reizes lielāku, ja salīdzinām ar to, ko iedeva Florida," atklāja hokejista aģents Dens Milsteins. "Viņš aprunājās ar ģenerālmenedžeri Deilu Telonu, pēc tam piezvanīja man un teica, ka viņam patīk piedāvātā loma komandā un tas, kas tiek būvēts Floridā. Tieši tāpēc "Panthers" bija Bogdana prioritāte numur viens."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

 +10 [+] [-]

, 2018-06-02 15:16, pirms 6 gadiem
Palasīšu pernabuku un pārējo Nakts Hokeja Ligas noliceeju komentaarus!

Vai arii visi #PaKrūmiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2018-06-02 16:29, pirms 6 gadiem
Pat krievam skaidrs, ka KHL ir naudas, ne hokeja līga...

  +4 [+] [-]

, 2018-06-02 19:07, pirms 6 gadiem
Prestižs, stabilitāte un beigās arī vairāk nopelnīs patiesībā.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-03 00:17, pirms 6 gadiem
Prieks dzirdēt pārmaiņas pēc kādu saprātīgu krievu sportista domu par dzīvi.
Lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-03 08:39, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

  +1 [+] [-]

, 2018-06-03 10:28, pirms 6 gadiem
Vēl viens apliecinājums, ka krievi maksā pilnīgi neadekvātas algas, bet arī tas, ka arī šādā vecumā, pie pareizās attieksmes un spēlējot spēcīgā līgā Eiropā, var nokļūt līdz NHL.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-03 10:40, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Prestižs, stabilitāte un beigās arī vairāk nopelnīs patiesībā.
Plus sieva padzīvos Amerikā. Nav daudz sieviešu, kas no tā atteiksies.