Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" spēlētāji: "Gribējām spēlēt pret "Clippers", jo Jūtā nav naktsdzīves"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Warriors" spēlētāji: "Gribējām spēlēt pret "Clippers", jo Jūtā nav naktsdzīves"
Mets Bārnss 2017. gada 8. martā Oklendā
Foto: AP/Scanpix

"Golden State Warriors" basketbolisti vēlējās Rietumu konferences pusfinālā spēlēt pret Losandželosas "Clippers", lai brīvajos brīžos varētu iejusties pilsētas naktsdzīvē, pirmdien, 1. maijā, ziņoja ESPN.

“Nav iespējams salīdzināt naktsdzīvi Soltleiksitijā un Losandželosā,” teica “Warriors” uzbrucējs Mets Bārnss (Matt Barnes). “Jūtā tādas nav. Acīmredzams, ka spēlētāji vēlas nedaudz naktsdzīves, taču, galvenais, jākoncentrējas, lai uzvarētu spēles. Personīgi ļoti gribēju pieveikt “Clippers”. Tā ir mana bijusī komanda, tur dzīvo mani bērni. Bet, runājot par naktsdzīvi, to nevar salīdzināt.”

“Warriors” vēlmes nepiepildījās, jo “Jazz” pieveica “Clippers” septiņās spēlēs. Tas nozīmē, ka Rietumu pusfināla trešā un ceturtā spēle notiks Soltleiksitijā – pilsētā, kas pazīstama kā "Pēdējo dienu svēto" jeb mormoņu baznīcas mājvieta. Soltleiksitijas iedzīvotāji ir daudz piezemētāki nekā citu ASV lielpilsētu iemītnieki.

“Problēma ar Jūtu ir, ka tur sēdi un tavs prāts ir kā pamiris, jo Losandželosā iespējams iegūt enerģiju spēlei,” teica Andrē Igudala (Andre Iguodala). “Kamēr esi Losandželosā, tev šķiet, “O, kāda enerģija šeit ir”, taču Jūtā apkārt notiekošais velk uz miegu. Pārguli jēgu vai garlaikojies, un tad jācenšas sevi noskaņot spēlei. Zini, ka atrodies izslēgšanas spēlēs un ar noskaņošanos nevajadzētu būt problēmām, taču prātā tikai viena doma, "tiekam projām no šejienes"."

“Nekad neesmu bijis Jūtas naktsklubos,” teica Kevins Durents (Kevin Durant). “Losandželosa vienkārši ir lielāka. Tā ir vienīgā atšķirība. Sagatavošanās ziņā, mana pieeja ir tāda pati kā jebkurā citā pilsētā.”

“Warriors” galvenā trenera Stīva Kera (Steve Kerr) aizvietotājs Maiks Brauns (Mike Brown) domā savādāk. “Nepiekrītu, ka Soltleiksitija ir garlaicīga. Domāju, ja tiešām vēlies atrast kaut ko noderīgu, nav svarīgi, kur esi, tu to atradīsi.”

Bārnss svētdien nezināja, ko varētu iesākt brīvajā laikā Soltleiksitijā. “Laikam jāsēž viesnīcas istabā. Domāju, ka apkārtnē ir pāris restorāni – “Olive Garden” un “Benihana”. Tātad visu laiku sanāks noskaņoties spēlei. Losandželosā ir vairāk vietu, kur pavakariņot. Netālu ir pludmale, saule un ģimene. Kā spēlētāji gribam, lai uzvar Losandželosas komanda.”

“Jazz” austrāliešu uzbrucējam Džo Inglsam (Joe Ingles) bija atbilde uzdzīves kārotājiem. "Spēļu starplaikā viņi var aizbraukt uz Losandželosu, ja grib. Viņiem ir pietiekami daudz naudas, lai samaksātu par privāto lidmašīnu, aizbrauktu mājās un atgrieztos spēles dienā. Ja viņi tiešām vēlas izklaidēties, var aizbraukt uz Lasvegasu. Noīrēšu automašīnu, ja viņi gribēs."

Līgas amatpersonas Soltleiksitiju uzskata par “drošības paradīzi”. Atšķirībā no lielpilsētām, komandu drošības dienestiem nav tik ļoti jāseko līdzi, ko dara spēlētāji. Pat gadījumā, ja spēlētājs izvēlas atstāt viesnīcu, mazākā pilsētā viņu ir vieglāk novērot.

“Taisnība, komandas drošībnieki Jūtā varēs izgulēties,” situāciju komentēja Bārnss. “Losandželosā viņi nevar aizvērt acis, visu laiku jābūt kājās. Taču šī ir komanda, kura zina, kā uzvarēt. Nedomāju, ka jums jāuztraucas par mūsu iekulšanos nepatikšanās. Tā ir tikai mūsu izvēle.”

Dreimondam Grīnam (Draymond Green) ir citas rūpes. Viņš sācis ēst vairāk gaļas, lai palielinātu sarkano asinsdaļiņu skaitu un sagatavotos spēlēt Jūtas augstkalnē. Naktsdzīve viņam nav ne prātā. “Šīs ir izslēgšanas spēles. “Play-off” laikā neviens nedomā par naktsdzīvi.”

Igudala domā, ka uzturēšanās Soltleiksitijā var palīdzēt komandai satuvināties. “Uztveram to kā iespēju izdarīt kādu lietu kopā, jo nav nekā cita, ko darīt. Tas mums var noderēt līdzīgi kā Oklahomsitijā. Šķiet, ka Oklahomsitijā nekad neesmu bijis uz kino.”

Četru dienu uzturēšanās Losandželosā varētu patraucēt iekļūšanu finālā trešo gadu pēc kārtas, atzīst Igudala. "Losandželosā ir vairāk kārdinājumu. Pirms paspēj to aptvert, ir divi vai trīs no rīta un pats neapzinies, ka ir tik vēls. Tur var darīt jebko. Tam nav jābūt nekam, kas izsūc fizisko enerģiju, taču mentāli tas nogurdina, jo kontaktējies ar dažādiem cilvēkiem. Tu esi brīvsolī un tas var ievest nepatikšanās."

Stefens Karijs (Stephen Curry) uzskata, ka izslēgšanas spēļu laikā “Warriors” spēlētājiem nav jādomā par izklaidēm. “Puiši ir disciplinēti. Viņi zina kā uzvesties katrā pilsētā. Protams, vairums puišu labāk jūtas Losandželosā nekā Soltleiksitijā. No otras puses, ja "play-off" laikā tava prioritāte ir izklaides, tu esi ceļā uz zaudējumu. Mums jābūt lietišķiem, lai kur mēs dotos. Būsim gatavi.”

Izmantotie resursi:
Golden State Warriors preferred to play Los...

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:08, pirms 7 gadiem
Nerazha

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:12, pirms 7 gadiem
Tas opis vispār tiek spēlēt? Nav brīnums ka uz klubu velk

  +1 [+] [-]

, 2017-05-02 12:13, pirms 7 gadiem
sita domajot zaudes jazzmeniem.
Joe ingla koments vispar bomba.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-02 12:14, pirms 7 gadiem
VOt problēmas profesionāliem sportistiem sezonas laikā
Stefs gan labi pateica.Ko gan citu teikt,kad esi zem sievas tupeles

  +3 [+] [-]

, 2017-05-02 12:23, pirms 7 gadiem
Jūtas slepenais ierocis - Mormoņi

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:30, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka GSW gatavojās kārtējam kruīzam
lai starplaikos paballētos
Kāpēc Kleja un McGee viedoklis nav atklāts šajā jautājumā?
Iguodala pēc kārtējā titula!
GO GSW!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-02 12:42, pirms 7 gadiem
Uvažuha Novikam!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-02 12:44, pirms 7 gadiem
Īstenībā GSW pūš miglu acīs, jo gribēja LAC izskolot pēc pilnas programmas, bet Jūta jau pacentās pirmā!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-02 12:47, pirms 7 gadiem
Problēma ir cita, ko neviens nesaka - tur nav šņabenes! Jau OS laikā tā bija liela porblēma, jo ja gribēji tusēt, šmigas nav, a lai tiktu klubā, jābūt biedram. A LA aiziej uz stūri ,kur krogi un beibes ir biezā slānī.
Vienīgais, kas viņus mierina, ka tur būs jāspēlē tikai divas spēles. Kaut kā neticās, ka uz sesto spēli būs jābrauc.

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:51, pirms 7 gadiem
Pirmie pieci komentētāji vispār rakstu izlasīja vai tikai virsrakstu?

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:56, pirms 7 gadiem
Pirms tam raksta par to ka LeBrūns paņem aliņu rokā, tagad par nakts dzīvi?
Jums tur SC autoriem vēl piemaksā par katru komentāru, kas būs attiecīgajā rakstā?

Baigi skaļš virsraksts, kur raksts patiesībā ir par neko!

NOVIK TĀ TURPINI! NOPELNĪSI MILJONU!

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:58, pirms 7 gadiem
“Jūtā tādas nav. Acīmredzams, ka spēlētāji vēlas nedaudz naktsdzīves, taču, galvenais, jākoncentrējas, lai uzvarētu spēles. Personīgi ļoti gribēju pieveikt “Clippers”. Tā ir mana bijusī komanda, tur dzīvo mani bērni. Bet, runājot par naktsdzīvi, to nevar salīdzināt.”

KĀ ŠO VAR SAVIENOT AR NOVIKA VIRSRAKSTU???????? KAAA??????????????????????

     [+] [-]

, 2017-05-02 13:09, pirms 7 gadiem
GSW ar Cavs ņirgājas par pretiniekiem, vieni plāno starp spēlēm nakts dzīvi, otri spēles laikā triec aliņu! Varbūt uzreiz spēlējam GSW-Cavs finālu, lai beidzas tā lielā gaidīšana! Lai pārējie cīnās par koka medaļu!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-02 13:13, pirms 7 gadiem
Nezināju, ka GSW puse no komandas ir tusētāji, ne par velti komandu velk ne jau Bārnss, ne Iguodala (pēd.laikā), bet Stefs, Durants un dažreiz Klejs.

     [+] [-]

, 2017-05-02 13:38, pirms 7 gadiem
Malacis Noviks...
Rakstu atreferēja LV valodā, bet tēmu, ideju aizmirsa uzrakstīt.
To, ka jautājums bija, kur naktsdzīve patīk labāk, LA vai Soltleiksitijā... loģiski, ka atbildes ir par naktsklubiem. Turklāt jautājumu sērija nāk, kad komanda neav nedēļu spēlējuis... Garš laiks visiem, trūkst spēļu tonusa...

     [+] [-]

, 2017-05-02 13:43, pirms 7 gadiem
Tagad vēl kādam vajag uzbliezt rakstu, ka LBJ labprāt iedzertu sarkanvīnu spēles laikā...

     [+] [-]

, 2017-05-02 16:00, pirms 7 gadiem
Raksts it kā interesants, bet lasot tā arī līdz galam nesapratu tā lielo domu un uz kādiem jautājumiem tiek atbildēts. Vai tiešām ziņa ir viena - naktsdzīve labāka LA? Ir jēga no tā izzīst rakstu?

     [+] [-]

, 2017-05-02 16:02, pirms 7 gadiem
Jūtā tak mormoņi ..tur vadonim sektà ir padsmit sievu....vecās sievas vairs nekniebj, tad ir varianti Warriors džekiem!

     [+] [-]

, 2017-05-02 17:45, pirms 7 gadiem
Play off cinjas,a tie te par kaut kadiem klubiem...tie melnie toch ir .ebīli!!

     [+] [-]

, 2017-05-02 19:01, pirms 7 gadiem
gurgucis, normàli ir meļņi, jo būtìbà kniebties ir svarīgāk par PO un gredzenu

     [+] [-]

, 2017-05-02 23:17, pirms 7 gadiem
Puikas par uzvaru neshaubaas go gsw!

     [+] [-]

, 2017-05-03 08:18, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: “Jūtā tādas nav. Acīmredzams, ka spēlētāji vēlas nedaudz naktsdzīves, taču, galvenais, jākoncentrējas, lai uzvarētu spēles. Personīgi ļoti gribēju pieveikt “Clippers”. Tā ir mana bijusī komanda, tur dzīvo mani bērni. Bet, runājot par naktsdzīvi, to nevar salīdzināt.”


KĀ ŠO VAR SAVIENOT AR NOVIKA VIRSRAKSTU???????? KAAA??????????????????????
Bārnss svētdien nezināja, ko varētu iesākt brīvajā laikā Soltleiksitijā. “Laikam jāsēž viesnīcas istabā. Domāju, ka apkārtnē ir pāris restorāni – “Olive Garden” un “Benihana”. Tātad visu laiku sanāks noskaņoties spēlei. Losandželosā ir vairāk vietu, kur pavakariņot. Netālu ir pludmale, saule un ģimene. Kā spēlētāji gribam, lai uzvar Losandželosas komanda.”

Precīzāk - Kā spēlētāji gribam, lai uzvar Losandželosas komanda.