Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" izlaiž divu vārtu pārsvaru, tomēr gūst pirmo uzvaru

Krišs Upenieks

"Capitals" izlaiž divu vārtu pārsvaru, tomēr gūst pirmo uzvaru
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas trešajā spēlē pirmo uzvaru pret Pitsburgas ''Penguins'' izcīnījusi Vašingtonas ''Capitals'', kas viesos spēles papildlaikā guva panākumu ar rezultātu 3:2.

Austrumu konferences regulārās sezonas uzvarētāja ''Capitals'' izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā sešās spēlēs pieveica Toronto ''Maple Leafs'', bet ''Penguins'', kas Austrumos bija otrā spēcīgākā komanda, 1/8 finālā piecās spēlēs tika galā ar Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Sērijas pirmās divas spēles komandas aizvadīja Vašingtonā, kur pirmajā cīņā Pitsburga uzvarēja līdzīga spēlē ar 3:2. Otrajā mačā ''Penguins'' jau aizvadīja vēl spēcīgāku maču un svinēja graujošu panākumu ar rezultātu 6:2, Vašingtonai nonākot neapskaužamā situācijā.

Skaidrs, ka atkāpšanās ceļa šonakt Pitsburga ''Capitals'' vairs nebija, kas 5. minūtē beidzās ar Meta Nīskanena 5+10 noraidījumu. Drīz vien Jevgēņijs Malkins saņēma divu minūšu sodu, tādējādi šo grūtu brīdi Vašingtonai bija vieglāk izturēt. ''Penguins'' kliboja disciplīna, un 14. minūtē ar precīzu metienu lielajā vairākumā izcēlās Niklass Bekstroms.

Mača otrajā periodā ''Capitals'' trīs reizes spēlēja skaitliskajā mazākumā, bet visus 15 mājinieku metienus pa vārtiem atvairīja Bredens Holtbijs. 50. minūtē Jevgēņijs Kuzņecovs ''Capitals'' sniedza jau 2:0 pārsvaru, ko izskaņā Vašingtona noturēt nespēja. 19. minūte ievadā izcēlās Jevgēņijs Malkins, bet 65 sekundes pirms perioda beigām iemeta arī Džastins Šulcs - 2:2.

Papildlaikā tik ļoti svarīgo uzvaru ''Capitals'' nodrošināja Kevins Šatenkirks - 64. minūtē precīzs plaukstas metiens vārtu augšējā stūrī (3:2). Jau naktī uz ceturtdienu komandas ''Penguins'' laukumā aizvadīs ceturto savstarpējo spēli sērijā.

Jāpiemin, ka otrā perioda sākumā savainojumā iedzīvojās viens no ''Penguins'' līderiem Sidnijs Krosbijs. Komandas treneris Maiks Salivans pēc mača nekomentēja, cik nopietns ir Krosbija savainojums.

NHL ''play-off'' 1/4 fināli

PārisSērijāPārisSērijā
Rangers - Senators0:2Capitals - Penguins1:2
Predators - Blues2:1Ducks - Oilers1:2

  +1 [+] [-]

, 2017-05-02 08:17, pirms 7 gadiem
Brutāli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-02 09:56, pirms 7 gadiem
Malači Caps!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-02 10:21, pirms 7 gadiem
Cerams ar Sidniju viss ok

     [+] [-]

, 2017-05-02 11:06, pirms 7 gadiem
Sū** par spēli, galvenais, lai Krosbis neizkrīt uz visiem ploviem. Zinot viņa pieredzes ar smadzeņu satricinājumiem, pēc katras šādas epizodes ir zināms satraukums.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-02 11:22, pirms 7 gadiem
Ja Krosbijam playoffi beigušies, tad domāju, ka Niskanenam par šo epizodi arī vismaz šī kārta ir beigusies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-05-02 12:03, pirms 7 gadiem
Nū, Capitals ir pi*erasi.. Ja citādi nevar, tad jāsavaino pretinieku līderi Malači pingvīni, ka tāpat cīnījās līdz galam, bet bez Sida pieveikt Vašingtonu ir tūkstošreiz grūtāk..

  -2 [+] [-]

, 2017-05-02 12:09, pirms 7 gadiem
Un ja šis būs veids, kā Ovi tiks pie stenlija kausa, tad es nezinu.. Nožēlojami. Vienmēr Krosbija komandas kā dadzis acī, un tagad risinājums atrasts šāds.

  -3 [+] [-]

, 2017-05-02 12:10, pirms 7 gadiem
Number 0 rakstīja: Ja Krosbijam playoffi beigušies, tad domāju, ka Niskanenam par šo epizodi arī vismaz šī kārta ir beigusies.
Niskanens patika, kad speleja Penguins.kka vairs ne. Jau ieprieksejaa speele Niskanens loti rupji iegruda Krosbiju muguraa aiz vartiem, bet tiesnesis neredzeja un paveicas, ka bez traumas.soreiz jau tiisi ar nuuju sejaa un skatas vel, ka tik tiesnesis neredzeja. Protams, ka Krosbiju visu laiku medij, bet sitaa cuciski jau nevajadzetu.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-02 12:20, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Kuznicos un Ovi censas, bet ar tiem Ovšijiem ta pat nebus arsana. Pitsburgai tomer ir Malkins un tas izsaka visu, MVP.
Vēl stulbāku komentāru laikam nevarēji uzrakstīt Izrakstījs visus krievus un nu tik slavina. Vispār zini, kas ir Oušijs, pamuļķi? Sočos vienatnē krievu komandu piesmēja. Un kad pretī ir Kanādas izlase ar Krosbiju priekšgalā, tad krievi ar visiem Ovi, Malkiniem, Kuzjām kopā ņemtiem pat nespēj no savas zonas ārā tikt. Pāris metieni periodā uz retiem pretuzbrukumiem, tas ir tas, ko tie "superstāri" spēj.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-02 12:28, pirms 7 gadiem
ķēmu ķērājs rakstīja: Vēl stulbāku komentāru laikam nevarēji uzrakstīt Izrakstījs visus krievus un nu tik slavina. Vispār zini, kas ir Oušijs, pamuļķi? Sočos vienatnē krievu komandu piesmēja. Un kad pretī ir Kanādas izlase ar Krosbiju priekšgalā, tad krievi ar visiem Ovi, Malkiniem, Kuzjām kopā ņemtiem pat nespēj no savas zonas ārā tikt. Pāris metieni periodā uz retiem pretuzbrukumiem, tas ir tas, ko tie "superstāri" spēj.
Kāpēc Tu to miskastes vāku cilā?

  -3 [+] [-]

, 2017-05-02 12:29, pirms 7 gadiem
ogreskijs rakstīja: Niskanens patika, kad speleja Penguins.kka vairs ne. Jau ieprieksejaa speele Niskanens loti rupji iegruda Krosbiju muguraa aiz vartiem, bet tiesnesis neredzeja un paveicas, ka bez traumas.soreiz jau tiisi ar nuuju sejaa un skatas vel, ka tik tiesnesis neredzeja. Protams, ka Krosbiju visu laiku medij, bet sitaa cuciski jau nevajadzetu.
Savu panākuši. Es tiešām ceru, ka pingvīni parādā nepaliks. Un Ovi, Bekstroms vai Oušijs arī dabūs pamatīgi ciest.
Labākais, ka pat kārtīgā 5min vairākumā nedabūja par to uzspēlēt, jo Malkins pamanījās stulbu noraidījumu dabūt.

     [+] [-]

, 2017-05-02 12:44, pirms 7 gadiem
"Skaidrs, ka atkāpšanās ceļa šonakt Pitsburga ''Capitals'' vairs nebija, kas 5. minūtē beidzās ar Meta Nīskanena 5+10 noraidījumu."

Kāds var paskaidrot ko autors gribēja pateikt ar šo teikumu?

     [+] [-]

, 2017-05-02 13:13, pirms 7 gadiem
Vašingtona spēlējas ar likteni

  -3 [+] [-]

, 2017-05-02 13:43, pirms 7 gadiem
To pirmo sitienu jau uztaisīja ovechkins! Pilnīgs atsaldētais - vienkārši ar nūju iemauc pa roku!! Tas Nīskans jau tikai turpināja krieva iesākto......

  +2 [+] [-]

, 2017-05-02 13:56, pirms 7 gadiem
valdish rakstīja: To pirmo sitienu jau uztaisīja ovechkins! Pilnīgs atsaldētais - vienkārši ar nūju iemauc pa roku!! Tas Nīskans jau tikai turpināja krieva iesākto......
Nu ja Krosbijs uzsit pa rokam , norauj pirkstu , tad tas ir OK

  -2 [+] [-]

, 2017-05-02 14:12, pirms 7 gadiem
Atriebība par Oveckinu

  -1 [+] [-]

, 2017-05-02 14:22, pirms 7 gadiem
Nu ne pirmo reizi Krosbijs traumējās un tad pienāk Malkina zvaigžņu stunda.

     [+] [-]

, 2017-05-02 14:52, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Nu ne pirmo reizi Krosbijs traumējās un tad pienāk Malkina zvaigžņu stunda.
ari bez Krosbija traumas Malkins ir un bija lideris

  -1 [+] [-]

, 2017-05-02 15:06, pirms 7 gadiem
Caps lūzeru komonada, sākumā izsita Sidu. Man pat liekas, ka Ovečkins nospēlēja rupjāk nekā Niskanens. Ovi jau kā ar cirvi ar abām rokām uzšāva Sidam, kā rezultātā šis krita un Niskanens, protams, izmantoja iespēju izslēgt Sidu.
Uzreiz pēc Sida izsišanas Caps centās arī Malkinu izsists, 100% speciāls grūdiens mugurā pēc svilpes un visi vēl virsū saleca. Nožēlojama komanda, uzvarēt godīgi nevar, tāpēc jāizsit līderi. NHL hokejistiem laba atmiņa, ja Niskanenam nebūs DSQ, tad gan jau pašu nonesīs uz nestuvēm vai vismaz normāli atskaldīs

  +4 [+] [-]

, 2017-05-02 16:43, pirms 7 gadiem
objektiivais rakstīja: Caps lūzeru komonada, sākumā izsita Sidu. Man pat liekas, ka Ovečkins nospēlēja rupjāk nekā Niskanens. Ovi jau kā ar cirvi ar abām rokām uzšāva Sidam, kā rezultātā šis krita un Niskanens, protams, izmantoja iespēju izslēgt Sidu.
Uzreiz pēc Sida izsišanas Caps centās arī Malkinu izsists, 100% speciāls grūdiens mugurā pēc svilpes un visi vēl virsū saleca. Nožēlojama komanda, uzvarēt godīgi nevar, tāpēc jāizsit līderi. NHL hokejistiem laba atmiņa, ja Niskanenam nebūs DSQ, tad gan jau pašu nonesīs uz nestuvēm vai vismaz normāli atskaldīs
Mēs to pašu spēli skatījāmies? Pirmkārt Ovečkins spēlēja netīri, bet tipiska hokeja spēle. Otrkārt ja tu kādreiz esi turējis nūju rokās tad zinātu, ka ja kāds tev gāžas virsū pirmā reakcija ir izlikt rokas priekšā. Tas arī tas ko Niskanens darījā. Vienkārši nepaveicās ka pa galvu trāpija. Un par Malkinu tu joko ne? Malkins iegrūda mugurā Winniku par ko arī saņēma 2 min un Wilsons vienkārši devās aizstāvēt savu komandas biedru. Un mugurā viņu neviens negrūda, tas bija spēka paņēmiens tieši ķermeņa vidusdaļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-02 17:27, pirms 7 gadiem
Nekā krimināla tur nebija .spēles epizode kādu nhl ir simtiem,bet nu dažiem jau patīk Krosbi uztaisīt par tādu pūpēdīti kuram neviens nu nedrīkst pieskarties

  -1 [+] [-]

, 2017-05-02 17:28, pirms 7 gadiem
AlanRich rakstīja: Mēs to pašu spēli skatījāmies? Pirmkārt Ovečkins spēlēja netīri, bet tipiska hokeja spēle. Otrkārt ja tu kādreiz esi turējis nūju rokās tad zinātu, ka ja kāds tev gāžas virsū pirmā reakcija ir izlikt rokas priekšā. Tas arī tas ko Niskanens darījā. Vienkārši nepaveicās ka pa galvu trāpija. Un par Malkinu tu joko ne? Malkins iegrūda mugurā Winniku par ko arī saņēma 2 min un Wilsons vienkārši devās aizstāvēt savu komandas biedru. Un mugurā viņu neviens negrūda, tas bija spēka paņēmiens tieši ķermeņa vidusdaļā
LOL ne jau par to epizodi ir runa, bet par pp uzreiz pēc Sida traumas, kur Malkinam iedeva noraidījumu par ripas turēšanu rokā, uzriez pēc svilpes bija grūdiens mugurā un tad visi viņam saleca vārtos virsū, nožēlojama komanda ar nožēlojamiem faniem

     [+] [-]

, 2017-05-02 20:14, pirms 7 gadiem
Smieklīgi. Uzlieciet real-time ātrumu un paši sapraīsiet, ka tā vienkārši bija neveiksmīga spēles situācija.
https://www.instagram.com/p/BTmMf93...

     [+] [-]

, 2017-05-02 20:19, pirms 7 gadiem
daudziem vietejiem "ekspertiem" škejoša ziņa
https://www.instagram.com/p/BTmRBHr...

     [+] [-]

, 2017-05-03 00:01, pirms 7 gadiem
objektiivais rakstīja: LOL ne jau par to epizodi ir runa, bet par pp uzreiz pēc Sida traumas, kur Malkinam iedeva noraidījumu par ripas turēšanu rokā, uzriez pēc svilpes bija grūdiens mugurā un tad visi viņam saleca vārtos virsū, nožēlojama komanda ar nožēlojamiem faniem
Viņš izdarīja metienu pēc svilpes.... Ko tu citu gaīdīji?