Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Valters atgriežas "Unicaja" sastāvā

Valters atgriežas "Unicaja" sastāvā
Foto: unicajabaloncesto.com

Spānijas basketbola kluba Malagas "Unicaja" sastāvā atgriezies saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš būs ierindā uz ACB līgas 33. kārtas izbraukuma spēli pret Jāņa Blūma pārstāvēto Bilbao. Iepriekšējā nedēļā Valters netrenējās kopā ar komandu, bet gan pēc individuāla plāna ar fiziskās sagatavotības treneri.

Pagājušajā nedēļā Kristaps Valters netrenējās kopā ar "Unicaja", izlaižot abas spēles pret savām bijušajām komandām - zaudējumu pret Badalonas "Joventut" (64:80) un uzvaru pār Madrides "Fuenlabrada" (79:65). Šīs nedēļas sākumā "Unicaja" galvenais treneris Luiss Kasimiro nolēma sastāvā atkal iekļaut Valteru, kurš atgriezīsies uz spēli pret Bilbao. Kā atzinis Kasimiro, tad šāds solis veikts, ņemot vērā komandas vajadzības. Proti, treneris uzskata, ka gaidāmajās spēlēs noderēs Valtera snaipera dotības.

Ja Valters atgriežas Malagas sastāvā, tad uz gaidāmajām spēlēm to pametīs otrs saspēles vadītājs E. Dž. Roulends, kura spēles laiks iepriekšējās spēlēs bijis minimāls. Pagaidām nav zināms, kāda loma komandā būs Valteram, ņemot vērā to, ka "Unicaja" izredzes uz iekļūšanu "play-off" ir diezgan mazas un to, ka arvien lielāks spēles laiks tiek piešķirts jaunajiem spēlētājiem.

"Pēdējās nedēļas laikā esmu kārtīgi strādājis, gatavojoties gaidāmajām divām spēlēm. Treneris mani iekļāvis atpakaļ sastāvā un esmu gatavs palīdzēt tik daudz, cik vien iespējams. Galvenokārt strādāju ar fiziskās sagatavotības treneri Enriju, tāpēc jūtos ļoti labi. Nezinu, kā būs ar basketbola spēlēšanu, jo pagaidām esmu aizvadījis tikai divus treniņus ar komandu, taču centīšos palīdzēt pēc iespējas vairāk," tā savu situāciju komentējis pats Valters.

Spēle starp Bilbao un Malagas komandām, kas būs viens no pirmspēdējās kārtas mačiem ACB līgas regulārajā sezonā, norisināsies rītvakar. Savukārt šovakar laukumā dosies Rihards Kuksiks un Valensijas vienība, kas izbraukumā tiksies ar "Blusens Monbus".

Izmantotie resursi:
Unicaja Baloncesto Web Oficial
ACB.COM

  +1 [+] [-]

, 2012-05-02 18:53, pirms 12 gadiem
Uz priekšu Ādolf! Parādi viņiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-05-02 19:12, pirms 12 gadiem
Fiziskās sagatavotības treneris uzlabojis KV snaipera dotības, tagad visi truļi kritīs no sava laukuma puses.

  -3 [+] [-]

, 2012-05-02 20:02, pirms 12 gadiem
Ceru redzēt virsrakstu VALTERS atgriežas izlases satāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja