Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Metta" pārsteidz RFS un izcīna pirmo uzvaru sezonā

2. aprīlī Hanzas vidusskolas stadionā, Rīgā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 3. kārtas spēle starp FK "Metta/LU" un RFS komandām. Neskatoties uz viesu teritoriālo pārsvaru, "Metta" labāk spēja realizēt savus momentus, un izcīnīja pārsteidzošu uzvaru ar 3:1 (2:1; 1:0), un šī ir pirmā mettiešu uzvara šajā sezonā. Jāatzīmē, ka pirmā puslaika beigās izcēlās liels konflikts starp komandām, kurā aktīvi iesaistījās abu vienību treneri, un par to tika izraidīti no laukuma tehniskās zonas (video sākas no ~ 3:35).
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2017-04-03 11:01, pirms 7 gadiem
Labs futbols un derbija cienīgas emocijas. Jāsaka, ka RFS aizsargiem, it sevišķi centra, šī nebija ne tuvu labākā spēle. Protams, arī veiksmes faktors Mettas pusē, kad Višņakovs nesodīja, trāpot pa pārliktni. Tie būtu bijuši ļoti skaisti vārti. Koveļs aktīvi priekšā darbojās.

     [+] [-]

, 2017-04-03 13:42, pirms 7 gadiem
Protams veiksmaes faktors nebija arī Mettas pusē ņemot vērā Ivanova un Fjodora 100% vārtu gūšanas iespējas