Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ar piekto posmu Vaiņodē finišējusi Kurzemes ziemas kausa trešā sezona

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ar piekto posmu Vaiņodē finišējusi Kurzemes ziemas kausa trešā sezona
Foto: Facebook.com/eveautosports

Ar piekto posmu Vaiņodē noslēgusies Kurzemes ziemas kausa trešā sezona. Trešās sezonas pēdējā sacensība tika aizvadīta gana pavasarīgās noskaņās un līdz ar to šīs sezonas pirmais posms, turpat Vaiņodē, ir vienīgais, kurš norisinājās ziemai atbilstošos laika apstākļos.

Piektā posma FWD klasē pirmo vietu izcīnīja Modris Žentiņš (Honda Civic) no Zaņas, otrais Miks Ķenavs (VW Golf 2) no Saldus un trešais Mārtiņš Roze (VW Golf 2) no Plieņciema. Spēcīgajā konkurencē šie paši dalībnieki izcīnīja tādas pašas vietas arī FWD/R un 2WD OPEN klasēs.

RWD klasē pirmais Aigars Tīdmanis (BMW RX 3000) no Kuldīgas, Aigaram arī trešā vieta RWD/R klasē. Mārtiņš Kļava (BMW RX 3000) no Kuldīgas otrais RWD un RWD/R klasēs. RWD klasē trešais Kristaps Lāms (BMW) no Īvandes. RWD/R klasē pirmais Arvis Valkovskis (BMW) no Ķikuriem.

Artim Vicinskim (Subaru Impreza) no Sabiles pirmās trīs vietas 4WD, 4WD/R un 4WD OPEN klasēs. Mārtiņam Druvaskalnam (Subaru Impreza) no Kuldīgas otrā vieta 4WD klasē un trešā vieta 4WD OPEN klasē. Gatis Bisenieks no Kandavas (Audi A4) savukārt trešais 4WD un 4WD/R klasēs. Arvis Bergholcs (Audi 90) no Saldus otrais 4WD/R un 4WD OPEN klasēs.

HISTORIC klasē pirmais Viktors Bražis (VW Golf 2) no Embūtes, otrais Ivars Zeltiņš (VW Golf 2) no Auces. DĀMU klasē pirmā Marta Starka (Ford Puma) no Rīgas, otrā vieta Līgai Artemenkovai (Opel Astra) no Liepājas un trešā Maija Stakena (VW Golf 3) no Rīgas. JUNIORU klasē pirmais Irmantas Buivydas (MG ZR 160) no Lietuvas, otrā vieta Maijai Stakenai (VW Golf 3) no Rīgas un trešā vieta Martai Starkai (Ford Puma) no Rīgas. Visi rezultāti un sezonas kopvērtējums ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
- EVEAUTOSPORTS.LV