Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas studentu hokeja izlase ielaiž 10 vārtus un smagi kapitulē Kazahstānai

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas studentu hokeja izlase ielaiž 10 vārtus un smagi kapitulē Kazahstānai
Latvijas studentu hokeja izlase. Organizatoru foto

Latvijas studentu hokeja izlase sestdien pasaules studentu Ziemas Universiādes otrajā spēlē ar rezultātu 1:10 (0:4, 1:3, 0:3) kapitulēja Kazahstānai.

Latvijas spēlētāji ielaida pirmos septiņus vārtus un tikai 37. minūtē Aleksandrs Visockis atklāja rezultātu Latvijas pusē. Tomēr šis arī palika vienīgais precīzais raidījums, komandai ciešot ļoti smagu neveiksmi.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" atzīmējās Antons Ņekriačs, kurš šosezon ir viens no līderiem Kazahstānas čempionāta vienībā Atirau "Beibarys", bet divas ripas iemeta Kirils Savickis, kurš ikdienā rezultatīvi cīnās dzimtenes vienībā Astanas "Nomad".

Ginta Bikara vadītā Latvijas studentu izlase izpildīja 17 metienus pa vārtiem, kamēr Kazahstāna izpildīja 41 raidījumu. Pirmos septiņus vārtus ielaida Guntars Reiss, bet tad viņu nomainīja Deniss Baranovs.

Turnīra ievadā Latvijas izlase piektdien ar 6:4 apspēlēja Šveici. Turpinājumā Latvija pirmdien sacentīsies ar Kanādu, kas, spriežot pēc pirmajiem rezultātiem kopā ar Kazahstānu varētu būtu galvenā pretiniece cīņā par vietu pusfinālā, bet pēc tam gaidāmi dueļi arī ar Zviedriju un Lielbritāniju, kas abas savus pirmos mačus zaudējušas. Divas labākās apakšgrupas komandas iekļūs sacensību pusfinālā.

Universiādē Latviju pārstāvēs 27 sportistu delegācija, kopā ar 20 hokejistiem esot arī trim kalnu slēpotājiem, divām snovbordistēm, šorttrekistam Endijam Vīgantam un daiļslidotājai Angelinai Kučvaļskai. Tieši Vīgants vēlāk sestdien būs Latvijas karognesējs Universiādes atklāšanas ceremonijā.

Pasaules Universiāde, B apakšgrupas rezultāti hokejā

DienaSpēleRez.
1. martsLatvija - Šveice6:4
2. martsŠveice - Zviedrija3:1
Kanāda - Lielbritānija12:0
Latvija - Kazahstāna1:10

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 17:07, pirms 5 gadiem
Vakariņas ar kumisu? +viskijs? -9 šaibas

  -1 [+] [-]

, 2019-03-02 18:19, pirms 5 gadiem
Gin4a rakstīja: Vakariņas ar kumisu? +viskijs? -9 šaibas
Kuš, ģaģa! Pacani molodčiki!

  -1 [+] [-]

, 2019-03-02 22:28, pirms 5 gadiem
Apsmiekls, ne sacensības...