Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keinam "hat-trick", "Blackhawks" izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Keinam "hat-trick", "Blackhawks" izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
Patriks Keins
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ceturto reizi karjerā ar "hat-trick" atzīmējoties Patrikam Keinam, piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Čikāgas "Blackhawks". Tāpat pie panākuma savā laukumā tika arī Tampabejas "Lightning".

Ceturto reizi karjerā ar trim precīziem metieniem jeb "hat-trick" vienā NHL spēlē izceļoties Patrikam Keinam, Čikāgas "Blackhawks" savā laukumā ar 4:1 pieveica pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Pitsburgas "Penguins" un svinēja piekto uzvaru pēc kārtas.

Amerikāņu uzbrucējs 29. minūtē saņēma piespēli no jaunā Nika Šmalca, kurš pie savas zilās līnijas apturēja viesu pretuzbrukumu, ieslidoja sāncenšu zonā un ar metienu starp Marka Andrē Flerī kājsargiem atklāja rezultātu - 1:0. Lai gan trīs minūtes pirms došanās pārtraukumā "Penguins", no neērtā satvēriena ripu tuvajā augšējā stūrī raidot Skotam Vilsonam, panāca izlīdzinājumu (1:1), pēdējos trīs vārtus guva laukuma saimnieki.

24 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām "Blackhawks" vadībā atgrieza slovāks Rihards Pāniks, 57. minūtē mājinieku pārsvaru dubultoja Keins, kurš 41 sekundi pirms pamatlaika beigām ar metienu tukšos vārtos panāca 4:1, noformējot otro "hat-trick" pēdējās trīs spēlēs un ceturto savā NHL karjerā. "Blackhawks" izcīnīja desmito uzvaru pēdējās 11 cīņās un Rietumu konferences kopvērtējumā joprojām ieņem otro pozīciju, no Minesotas "Wild" vairs atpaliekot tikai par trim punktiem.

Ar trim (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās arī Tailers Džonsons un Ņikita Kučerovs, savukārt Viktors Hedmans Tampabejas "Lightning" panākumu pār Karolīnas "Hurricanes" kaldināja ar diviem vārtu guvumiem. Zviedru aizsargs astotajā minūtē, izmantojot skaitlisko pārsvaru, atklāja rezultātu, bet pēc pagarinājumā nospēlētām 46 sekundēm mājiniekiem nodrošināja uzvaru - 4:3.

NHL regulārā sezona, 2. marts

SpēleRez.
Lightning - Hurricanes4:3 P
Blackhawks - Penguins4:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com

     [+] [-]

, 2017-03-02 09:09, pirms 7 gadiem
Atkal pirmajā kārtā uzrausies uz Blues:-) Čikāga izskatās visstabilākā komanda pēdējos gados.

     [+] [-]

, 2017-03-02 11:00, pirms 7 gadiem
pamuļķis rakstīja: Atkal pirmajā kārtā uzrausies uz Blues:-) Čikāga izskatās visstabilākā komanda pēdējos gados.
Jāskatās vai Blues vispār tiks playoffos šogad. Izskatās, ka cīnīsies par 8. vietu.. Pagājšgad viņi bija 2. vietā konferencē un pēc punktiem labāki par Hawks..

     [+] [-]

, 2017-03-02 18:30, pirms 7 gadiem
pamuļķis rakstīja: Atkal pirmajā kārtā uzrausies uz Blues:-) Čikāga izskatās visstabilākā komanda pēdējos gados.
Blackhawks šogad uzrausies Rietumu pusfinālā vai Rietumu finālā pret Wild.