Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs arī janvārī ticis izvirzīts NBA mēneša labākā debitanta balvai

Kurucs arī janvārī ticis izvirzīts NBA mēneša labākā debitanta balvai
Rodions Kurucs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latviešu basketbolists Rodions Kurucs no Bruklinas "Nets" ticis izvirzīts starp pretendentiem uz NBA janvāra mēneša labākā debitanta balvu Austrumu konferencē.

Kurucs starp labākajiem debitantiem bija arī decembrī. Pateicoties veiksmīgajam sniegumam, viņš izpelnījies vietu NBA Zvaigžņu spēles programmā iekļautajā Uzlecošo zvaigžņu mačā. Kurucs janvārī 15 spēlēs vidēji guva 10,1 punktu, izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas un atdeva 0,7 rezultatīvas piespēles.

Par labāko debitantu Austrumos atzīts Atlantas "Hawks" spēlētājs Trejs Jangs, kurš gada pirmajā mēnesī caurmērā guva 18,1 punktu, izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas un izdarīja 7,1 rezultatīvu piespēli. Tikmēr Rietumos otro mēnesi pēc kārtas labākā debitanta balvu saņēmis Dalasas "Mavericks" slovēņu talants Luka Dončičs, kurš februāri sagaidījis jau kā Kristapa Porziņģa komandas biedrs. Dončičs janvārī vidēji guva 22,4 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu un atdeva 6,4 rezultatīvas piespēles.

Austrumos uz labākā debitanta balvu pretendēja arī Lendrijs Šemets (Filadelfijas "76ers"), bet Rietumos starp labākajiem bija arī Diandrē Eitons (Fīniksas "Suns"), Mārvins Beglijs (Sakramento "Kings") un Džerens Džeksons juniors (Memfisas "Grizzlies").

Tikmēr par janvāra labākajiem spēlētājiem Austrumos un Rietumos atzīti attiecīgi Džoels Embīds no "76ers" un Džeimss Hārdens no Hjūstonas "Rockets". Embīds janvārī vidēji guva 29,2 punktus, izcīnīja 13,8 atlēkušās bumbas un izdarīja 3,8 rezultatīvas piespēles, bet Hārdens iemeta 43,6 punktus, izcīnīja 8,7 bumbas zem groziem un asistēja 7,6 rezultatīvos uzbrukumos.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja balvu pretendēja Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Bredlijs Bīls (Vašingtonas "Wizards"), Kavai Lenards (Toronto "Raptors"), D'Andželo Rasels ("Nets") un Bens Simonss ("76ers"). Bet Rietumos starp labākajiem bija Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Pols Džordžs (Oklahomasitijas "Thunder"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets"), Damjans Lilards (Portlendas "Trail Blazers") un Donovans Mičels (Jūtas "Jazz").

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-02-02 13:09, pirms 5 gadiem
Prieks kur Tu rodies 😏

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:50, pirms 5 gadiem
Vajadzētu uzlabot metiena precizitāti

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 15:04, pirms 5 gadiem
Ar visu KP sāgu šis ir kļūst pārāk nenovērtēts. UNBELIEVABLE sasniegums otrās kārtas draft pikam un lai viņam izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 16:30, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Ar visu KP sāgu šis ir kļūst pārāk nenovērtēts. UNBELIEVABLE sasniegums otrās kārtas draft pikam un lai viņam izdodas!
Atceramies to, ka reāli potenciāli viņs ir pirmās kārtas piks, jo gadu pirms drafta viņš kotējās augstāk.