Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš precīzs 13. reizi šosezon, Kalniņu nomaina pēc sešiem ielaistiem vārtiem

Daugaviņš precīzs 13. reizi šosezon, Kalniņu nomaina pēc sešiem ielaistiem vārtiem
Kaspars Daugaviņš. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar 13. vārtu guvumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šosezon, taču viņa "Spartak" zaudēja Kazaņas "Ak Bars" ar 3:5. Citā mačā latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš tika nomainīts pēc sešiem ielaistiem vārtiem, bet viņa "Jokerit" cieta sakāvi pret "Barys" ar 2:8.

Informācija tiek papildināta

Divu latviešu „Spartak” trešajā periodā nonāca iedzinējos pret Kazaņas „Ak Bars” ar 0:4, atspēlēja trīs vārtus, taču beigās cieta zaudējumu ar 3:4. Otro ripu Kazaņas cietoksnī iemeta Kaspars Daugaviņš, to izdarot vien trīs minūtes pirms sirēnas, savukārt, vēl 19 sekundes vēlāk precīzs bija viņa komandas biedrs Anatolijs Nikoncevs – 3:4. Tomēr paveikt brīnumu neizdevās, jo pēdējā minūtē „Ak Bars” iemeta piekto ripu jau tukšos „Spartak” vārtos – 3:5.

Daugaviņš laukumā pavadīja 17:11 minūtes, izdarot divus metienus. Latviešu hokejistam tas bija 13. vārtu guvums, 55 mačos uzbrucējs atzīmējies arī ar 22 piespēlēm. Viņa komandas biedrs Mārtiņš Karsums viņam atvēlētajās 14:39 minūtēs pie rezultativitātes punktiem netika, toties divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, ka arī bloķēja divus metienus. „Spartak” ieņem sesto vietu ar 62 punktiem 56 spēlēs.

Sezonas neveiksmīgāko spēli aizvadīja Jānis Kalniņš, kurš tika nomainīts trešajā trešdaļā pēc sešām ielaistām ripām „Jokerit” sagrāvē pret „Barys” ar 2:8. Šajā mačā latvietis atvairīja 21 no 27 metieniem, savukārt, viņa kolēģis Raiens Zapolskis tika galā vien ar četriem metieniem un ielaida vēl divus vārtus. Jāatzīmē, ka pēc diviem periodiem rezultāts bija vien 3:2, savukārt, pēdējā periodā „Barys” iemeta piecus golus. Pēc šī panākuma Kazahstānas komanda pakāpās uz otro vietu Austrumu konferencē ar 77 punktiem 55 mačos, nostumjot Boba Hārtlija „Avangard” uz ceturto pozīciju (75 punkti 57 spēlēs).

Mika Indraša Maskavas „Dynamo” ar 0:3 atzina Vladivostokas „Admiral” pārākumu. Latviešu uzbrucējam 20:32 minūtes laukumā, kuru laikā Indrašis izdarīja piecus metienus. „Dynamo” palika piektajā vietā Rietumos ar 65 punktiem 56 spēlēs.

Neveiksmīga spēle sanāca arī Artūra Kuldas „Severstal”, kas kapitulēja mačā pret Maskavas CSKA – 0:4. Aizsargs uz ledus pavadīja 15:39 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, ka arī izprovocēja pretiniekus uz vienu noteikumu pārkāpumu. Čerepoveca ieņem desmito vietu Rietumos, bet no „play-off” zonas komanda atpaliek par 14 punktiem.

Novosibirskas „Sibir” ar 1:0 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA. Vienīgos vārtus mača piektajā minūtē guva Šeins Prinss – SKA hokejisti neveiksmīgi nospēlēja savā zonā uzbrukuma sākumā un zaudēja ripu, tā tika piegādāta „Sibir” leģionāram, kurš pārspēja Magnusu Helbergu. Tomēr Novosibirska joprojām ir četru punktu attālumā no konferences „play-off” zonas, jo uzvaru izcīnīja arī Čeļabinskas „Traktor”, kas Urālas derbijā apspēlēja Magņitogorskas „Metallurg” – 3:1. „Traktor” uzvarai pietika ar 24 metieniem, kamēr magņitka izdarīja 39 metienus.

KHL spēles, 2. februāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sibir – SKA1:0Barys – Jokerit8:2
Salavat Yulaev – Amur3:1Traktor – Metallurg3:1
Avtomobilist – Vityaz2:1 PMSeverstal – CSKA0:4
Dynamo (Minska) – Dinamo (Rīga)3:1Dynamo (Maskava) – Admiral0:3
Spartak – Ak Bars3:5

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2019-02-02 20:40, pirms 5 gadiem
Daugaviņš katru spēli skatos, ka pa punktam krāj. Malacis!