Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bertāna komandas biedram Milānā Gudaitim krustenisko saišu plīsums

Rolands Eliņš

Bertāna komandas biedram Milānā Gudaitim krustenisko saišu plīsums
Artūrs Gudaitis. Foto: LAPRESSE/Scanpix

Itālijas basketbola komanda „Olimpia Milano” apstiprinājusi, ka tās rezultatīvais uzbrucējs Artūrs Gudaitis cietis ceļgala krustenisko saišu plīsumu un attiecīgi būs spiests ilgāku laiku veltīt rehabilitācijai.

„Es ticu, ka šobrīd esmu tuvāk NBA nekā jebkad iepriekš,” nedēļas ievadā Lietuvas medijiem teica 25 gadus vecais Artūrs Gudaitis, uz kuru tiesības pieder Klīvlendas „Cavaliers”, un pavisam nesen „Cavaliers” ģenerālmenedžeris Kobi Altmans bija ieradies uz tikšanos ar Gudaiti, kurā abas puses vienojās vasarā detalizētāk runāt par Gudaiša iespējām pārcelties uz NBA. Nežēlīgais liktenis gan izskatās lēmis citādi...

Vakardienas spēlē Eirolīgā pret „Gran Canaria” Gudaitis guva ceļgala savainojumu un no laukuma tika nonests medicīniskā personāla uzraudzībā. Šovakar Milānas klubs apstiprinājis ļaunākas bažas – Gudaitim konstatēts ceļgala krustenisko saišu plīsums (ACL). Klubs vēsta, ka Gudaitis saņēmis pirmo medicīnisko aprūpi un viņa stāvoklis tiks periodiski pārbaudīts. Aptuvens atgriešanās termiņš netiek piedāvāts, bet skaidrs, ka šī sezona viņam beigusies.

Gudaitis šosezon bijis viens no Daira Bertāna pārstāvētās Milānas komandas līderiem. Viņš vidēji spēlē Eirolīgā guvis 12.5 punktus, savācis 7.1 atlēkušo bumbu (trešā vieta Eirolīgā) un bloķējis 1.0 pretinieku metienu. Gudaitim vidēji spēlē bija efektivitātes koeficients 18.67, kas bija piektais labākais Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
Olimpia’s release regarding Arturas...

     [+] [-]

, 2019-02-02 19:30, pirms 5 gadiem
Vismaz 12 mēneši

     [+] [-]

, 2019-02-02 20:42, pirms 5 gadiem
Vismaz 8-9 mēneši .. 12 ir ļoti reti, kas šajā brīdī ir KP gadījumā ! Jo, piemēram, Bertāns Dāvis abas reizes atgriezās salīdzinoši ātri.
kristaps30 rakstīja: Vismaz 12 mēneši

     [+] [-]

, 2019-02-02 20:42, pirms 5 gadiem
Nu, šādus ciparus gribētos sagadīt no Anžeja. Bet vai sagaidīsim?

     [+] [-]

, 2019-02-02 20:56, pirms 5 gadiem
Savainojās gandrīz vai identiski kā KP

     [+] [-]

, 2019-02-02 20:59, pirms 5 gadiem
Tarčevzkis tagad ies kā pirmais, bet Olimpijai tirgū jāmeklē kkas jauns..