Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL vēsturē rezultatīvākais spēlētājs Mozjakins pagarina līgumu ar "Metallurg"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL vēsturē rezultatīvākais spēlētājs Mozjakins pagarina līgumu ar "Metallurg"
Sergejs Mozjakins
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas vēsturē labākais vārtu guvējs un rezultatīvākais spēlētājs Sergejs Mozjakins, kurš gatavojas Phjončahanas olimpiskajām spēlēm, uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar Magņitogorskas "Metallurg".

36 gadu vecumā Sergejs Mozjakins pašlaik ir desmitais rezultatīvākais spēlētājs līgā – viņš piedalījies 42 spēlēs, gūstot 19 vārtus un sakrājot 42 punktus. Viņam priekšā atrodas komandas biedrs Mets Elisons, kurš gan aizvadījis par 11 mačiem vairāk.

Vakar Magņitogorskas "Metallurg" paziņoja, ka uz divām sezonām pagarinājusi vienošanos ar Mozjakinu, tādējādi viņš komandu pārstāvēs līdz 2020. gadam. Krievu medijos tiek lēsts, ka uzbrucējs sezonā saņems 3,5 miljonus eiro. "Metallurg" ieņem sesto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā un divus mačus pirms regulārā čempionāta noslēguma vēl nav nodrošinājusi vietu Gagarina kausa izcīņā.

Mozjakins kopā ar Magņitogorskas "Metallurg" divas reizes kļuvis par čempionu – 2014. un 2016. gadā. Abos gadījumos snaiperis tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP. Tāpat abās sezonās viņš kļuva par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju un MVP. Arī pērn Mozjakins bija gan rezultatīvākais (85 punkti 60 spēlēs), gan vērtīgākais spēlētājs. No pēdējām piecām sezonām tikai vienā viņš neieguva vērtīgākā spēlētāja balvu, piekāpjoties Aleksandram Radulovam, kurš pašlaik spēlē NHL.

Izmantotie resursi:
Новости клуба — официальный сайт ХК...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-02 17:26, pirms 6 gadiem
Gan drīz visa Ģinamkas sezonas alga vienam spēlētājam

  +1 [+] [-]

, 2018-02-02 18:01, pirms 6 gadiem
Si zina vispar jau vakar figureja.

     [+] [-]

, 2018-02-03 00:57, pirms 6 gadiem
Būsim reāli-šis viens spēlētājs ir vērtīgāks par visiem Ğinamkas spēlētājiem kopā. Ok, Lauris,Miks un Miķelis ir labi spēlētāji,bet pārējie ir konkrētas pabiras kuri nav pelnījuši tādu piķi kādu viņi saņem Ğinamo. Atceros,kad parādījās Dinamo bija kvalitatīvi ārzemnieki,labi vietējie. Kas tagad no tā ir palicis? Dinamo ir izaudzinājis par labu hokejistu tikai Indraši. 10 gados klubs izveidojis 1 labu spēlētāju kurš veido spēli. Pārējie Dinamo produkti tikai bojā hokeja spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja