Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" un "Canucks" pirms savstarpējās spēles veic maiņu, Otava tiek pie vārtsarga Nilsona

Agris Suveizda

"Senators" un "Canucks" pirms savstarpējās spēles veic maiņu, Otava tiek pie vārtsarga Nilsona
Andešs Nilsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Otavas "Senators" paziņojusi par maiņas darījumu ar Vankūveras "Canucks". Abas komandas šonakt Otavā tiksies savā starpā.

Starp maiņas darījumā iesaistītajiem spēlētājiem lielākais līgums ir zviedru vārtsargam Andešam Nilsonam, kurš 2017. gada vasarā kā brīvais aģents ar Vankūveras "Canucks" parakstīja vienošanos uz divām sezonām par pieciem miljoniem dolāru. Otavas "Senators" jaunais vārtsargs pārstāvējis arī Ņujorkas "Islanders", Edmontonas "Oilers", Sentluisas "Blues" un Bufalo "Sabres", allaž būdams rezerves vārtsargs, bet šosezon viņa rēķinā ir 12 spēles, kuru laikā atvairīti 89,5% metienu un ielaistas vidēji 3,09 ripas.

Tāpat "Senators" ieguva 28 gadus veco kanādiešu uzbrucēju Derenu Ārčibaldu, kurš šosezon "Canucks" sastāvā deviņās spēlēs sakrāja divus (1+1) punktus un lielākoties spēlēja fārmklubā Jutikas "Comets", 23 spēlēs nopelnot 16 (11+5) punktus. Ārčibalda alga ir 650 tūkstoši dolāru gadā. Ja Nilsons šonakt jau būs pieteikumā pret savu bijušo komandu "Canucks", Ārčibalds ir nosūtīts uz fārmklubu Belvilas "Senators", kurā spēlē arī Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Otava šķīrās no rezerves vārtsarga Maika Makennas, kanādiešu uzbrucēja Toma Pjata un šā gada drafta sestās kārtas izvēles. 35 gadus vecais amerikānis Makenna šosezon desmit spēlēs ir atvairījis 89,7% metienu un ielaidis vidēji 3,96 ripas. Viņa atalgojums sezonā ir 700 tūkstoši dolāru. Savukārt 31 gadu vecais Pjats 37 spēlēs izdarīja divas rezultatīvas piespēles un sakrāja negatīvu lietderību -16. Viņa alga ir 1,1 miljons dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/senators/news/s...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 22:12, pirms 5 gadiem
Baigo jēgu maiņai neredzu. Kur ieguvums?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 23:23, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Baigo jēgu maiņai neredzu. Kur ieguvums?
Vankūvera atbrīvoja algu griestus dedlainam Bet kāds ieguvums Otavai es hz Vienīgi AHL klubam, kurš jau labu laiku ir TOP AHL klubs ieguva labu papildinājumu!Un Tika vaļā no Pjata, kurš būsim godīgi šosezon nespēlēja pat 4.maiņas līmenī nē, nu ja sasummo, tad ieguvēji it kā ir abi darījums drošvien izdevies, jo ja abi uzskata, ka viens otru appisuši, tad viss ir sanācis veiksmīgi

  +1 [+] [-]

, 2019-01-02 23:46, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Baigo jēgu maiņai neredzu. Kur ieguvums?
Ņemot vērā, ka Sens pirmais numurs Kreigs Andersons vēl aizvien mokās ar smadzeņu satricinājuma sekām un vispār nav zināms, kad viņš varētu atgriezties, tad Nilsona piesaiste ir tīri ok. Protams, viņš nav nedz pirmais numurs, nedz arī ilgāka laika risinājums un šosezon viņam ne pārāk labi iet, taču viņš ir gana pieredzējis vārtsargs, kurš īstermiņā dod manevru iespēju Otavai.

     [+] [-]

, 2019-01-03 00:04, pirms 5 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ņemot vērā, ka Sens pirmais numurs Kreigs Andersons vēl aizvien mokās ar smadzeņu satricinājuma sekām un vispār nav zināms, kad viņš varētu atgriezties, tad Nilsona piesaiste ir tīri ok. Protams, viņš nav nedz pirmais numurs, nedz arī ilgāka laika risinājums un šosezon viņam ne pārāk labi iet, taču viņš ir gana pieredzējis vārtsargs, kurš īstermiņā dod manevru iespēju Otavai.
Balcers un Blugers debitēs kkad NHL vai viņi tur velti gaida savas iespējas?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-03 00:24, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Balcers un Blugers debitēs kkad NHL vai viņi tur velti gaida savas iespējas?
Kāds tur ir tas teiciens - ja ilgi skatīties kā plūst upe, tad agri vai vēlu iespēja debitēt NHL pienāk. Tas ir tikai laika jautājums. Mums ir hokejisti, kas ir sagaidījuši savas iespējas un pēc tam daudzus gadus spēlējuši līgā, bet ir tādi, kas ar vienu kāju jau bija NHL, bet saprata, ka šāda karjera un arī dzīve viņus ne pārāk apmierina, tāpēc pašlaik spēlē Eiropā.

Ir jāsaprot, ka spēlēs-nespēlēs situācija nav atkarīga tikai no pašiem hokejistiem. Ir 100 faktoru, kas to nosaka. Pēc spēles - jā, viņi atbilst šim līmenim un uz ledus noteikti izskatītos normāli.