Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Diskvalifikāciju izcietušais Nasrī atgriežas Anglijā un pievienojas "West Ham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Diskvalifikāciju izcietušais Nasrī atgriežas Anglijā un pievienojas "West Ham"
Samirs Nasrī. Foto: AFP/Scanpix

31 gadu vecais franču pussargs Samirs Nasrī, kurš izcietis 18 mēnešu diskvalifikāciju par neatļauto vielu lietošanu, 1. janvārī parakstījis līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "West Ham".

2016. gadā Samirs Nasrī atradās īrē "Sevilla", kad viņam intravenozi tika ievadīti vitamīni, taču deva desmit reizes pārsniedza pieļaujamo normu. Sākotnēji pussargam tika piespriesta sešu mēnešu diskvalifikācija, bet vēlāk lēmums tika pārskatīts, un sods pieauga trīs reizes – līdz 18 mēnešiem.

Kopš 1. janvāra Nasrī drīkst atkal doties laukumā, un viņš pievienojies "West Ham", ar kuru vienošanos panāca jau novembra vidū, kad izgāja medicīniskās pārbaudes. Uzbrūkošais pussargs Anglijā pavadījis ilgus gadus, Premjerlīgā aizvadot 215 spēles. No 2008. līdz 2011. gadam viņš pārstāvēja "Arsenal", bet pēc tam pievienojās "Manchester City", kopā ar kuru divas reizes kļuva par čempionu.

Kad Manuelu Pelegrīni galvenā trenera amatā aizstāja Peps Gvardiola, Nasrī izkrita no aprites un tika izīrēts "Sevilla". Pelegrīni tagad vada tieši "West Ham". Nasrī bez kluba ir kopš 31. janvāra, kad šķīrās viņa un Turcijas vienības "Antalyaspor" ceļi. Laukumā viņš pēdējoreiz devies 2017. gada 18. novembrī.

Līgums parakstīts līdz sezonas beigām, bet "West Ham" pieder tiesības vienošanos pagarināt uz vēl vienu gadu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...