Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atgriežas vārtos ar zaudējumu Ņujorkā, Bļugeram neveiksme Sentluisā

Andrejs Siliņš

Merzļikins atgriežas vārtos ar zaudējumu Ņujorkā, Bļugeram neveiksme Sentluisā
Elvis Merzļikins pret "Islanders", Foto: AP / Scanpix

Elvis Merzļikins naktī uz svētdienu nespēja glābt Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, komandai ar 0:2 piekāpjoties Ņujorkas "Islanders". Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" savukārt zaudēja Sentluisas "Blues" - 2:5.

Merzļikins atgriezās vārtos pēc nedēļu ilga pārtraukuma (tā laikā guva praksi fārmklubā) un aizvadīja savu līdz šim labāko spēli NHL, atvairot 92,6% pretinieku metienu jeb 25 no 27 metieniem. Tomē arī ar to nebija gana, lai izcīnītu savu pirmo NHL uzvaru, jo komandas biedri tā arī ne reizi nespēja iedabūt ripu pretinieku vārtos. Elvim šis bija sestais zaudējums sešās NHL aizvadītajās spēlēs kā pamatvārtsargam.

Pirmo reizi Elvis bija spiests meklēt ripu savos vārtos jau spēles otrajā minūtē, kad Anderss Lī guva savus pirmos vārtus mēneša laikā un sestos sezonā, un izvirzīja vadībā mājiniekus. Dažas minūtes vēlāk Merzļikins glāba pēc vēl viena Lī metiena. Pirmās trešdaļas otrajā pusē Elvis nodemonstrēja teicamu meistarību, glābjot komandu pēc kota Meifīlda metiena. Otrās trešdaļas 16. minūtē Mets Barzals dubultoja "Islanders" pārsvaru.

Mača beigās, nomainot Elvi pret sesto laukuma spēlētāju jau četrarpus minūtes pirms beigām, Kolumbusa tika pie vairākuma (vienīgā vairākuma mačā vispār), taču tas palika neizmantots, un "Blue Jackets" piedzīvoja savu trešo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs - 0:2. Komanda ieņem 13. vietu Austrumu konferencē.

Otro zaudējumu pēc kārtas ieņem Austrumu sestā labākā šī brīža komanda Pitsburgas "Penguins", kas ar 2:5 viesos atzina Sentluisas "Blues" pārspēku. Teodors Bļugers spēlēja 16 minūtes un deviņas sekundes, piecas reizes meta pa vārtiem, reizi bloķēja metienu, divreiz pārtvēra ripas un uzvarēja divos no astoņiem iemetieniem.

Austrālijas izlases uzbrucējs Neitans Vokers un ASV izlasē spēlējušais aizsargs Džastins Folks katrs guva savus pirmos vārtus "Blues" sastāvā, ļaujot "Blues" izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas. Atgriezties uz panākumu takas "Penguins" centīsies pēc četru dienu pārtraukuma, kad atkal spēlēs pret "Blues", šoreiz savā laukumā.

NHL regulārā sezona, 1. decembris

SpēleRezultāts
Devils - Rangers0:4
Canadiens - Flyers3:4 P
Maple Leafs - Sabres2:1 P
Red Wings - Capitals2:5
Lightning - Hurricanes2:3
Panthers - Predators3:0
Islanders - Blue Jackets2:0
Flames - Senators3:1
Blues - Penguins5:2
Coyotes - Sharks2:4
Avalanche - Blackhawks7:3
Oilers - Canucks2:5
Kings - Jets2:1
1 2 3 78 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2019-12-01 09:09, pirms 4 gadiem
Laba spēle, Elvim, bet.. visu laiku ir tas BET. Tak iedodat Elvim mājas spēli beidzot! Jau divi mēneši pagājuši, bet Elvja vienīgais iznāciens Nationwide Arenā bija Korpisalo sūdīgās spēles dēļ..

  +5 [+] [-]

, 2019-12-01 09:12, pirms 4 gadiem
92,59% šajā spēlē jau tīri sakarīgs rādītājs
Uzbrukums impotents

  +5 [+] [-]

, 2019-12-01 09:13, pirms 4 gadiem
Tiem, kas stāsta, ka uzvaras ir galvenais vārtsarga spēles rādītājs, šis ta ka būtu labs piemērs kāpēc tāda pieeja ir šķība
1. Lai uzvarētu kaut kas arī ir jāiemet (bet, lai iemestu vajag spēlēt radošāk un "redzošāk", nevis vienas piespēles ātros uzbrukumus vai, kas vēl "labāk" – spēli ņemt katram uz sevi).
2. Lai uzvarētu būtu labi arī spēlēt aizsardzībā, nevis trijatā ļaut pretiniekiem netraucēti izspēlēties savā zonā (pirmo vārtu zaudējumā) un kopumā ļaujot oponentiem brīvi justies uzbrukumā.
3. Uzvaras sekmēšanai ļoti labi būtu arī neaizmirst pretinieku uzbrucējus aiz muguras (vairākkārt, tajā skaitā otrajā vārtu zaudējumā).

CBJ šo spēli aizvadīja vāji, Elvis – normāli. Ja tādā pat garā spēlēs nākošos mačus, viss ar viņu būs kārtībā.

Patiesībā, ja pirmo spēli "atstāt aiz iekavām" (tā bija graujoša), tad Merzļikina rādītāji ir 91.1% atvairīto metienu un ~2.50 vārti vidēji vienā izgājienā uz ledus (precīzi rēķināt noslinkoju), kas, lai arī nav izcili, bet tīri pieklājīgi un uz šo brīdi ir labāk gan kā līgas vidējie rādītāji (90.8% un 2.86), gan kā viņa konkurentam Korpisalo.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-01 09:15, pirms 4 gadiem
Otro zaudējumu pēc kārtas ieņem Austrumu sestā labākā šī brīža komanda Pitsburgas "Penguins", kas ar 2:5 viesos atzina Sentluisas "Blues" pārspēku.

Autor- paskaidro sīkāk, kā notiek ZAUDĒJUMA IEŃEMŠANA ???

     [+] [-]

, 2019-12-01 09:15, pirms 4 gadiem
Kaut kāda karma viņam,kā vārtos tā zāģis. Atkal nevarēs spēlēt nākošo spēli. Netiek ritmā.

     [+] [-]

, 2019-12-01 09:24, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Laba spēle, Elvim, bet.. visu laiku ir tas BET. Tak iedodat Elvim mājas spēli beidzot! Jau divi mēneši pagājuši, bet Elvja vienīgais iznāciens Nationwide Arenā bija Korpisalo sūdīgās spēles dēļ..
nākošās sapārotās spēles 16-17 decembrī. 16.mājās ar Capitals. 17. izbraukumā ar Red Wings.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-01 09:26, pirms 4 gadiem
Spriežot pēc spēles apskata,Elvis aizvadīja labu maču.Diemžēl pretī bija viena no šīs sezonas pagaidām stiprākām NHL komandām,kura neļāva Kolumbusai daudz izvērsties uzbrukumā.Šī zaudējuma sērija sāk Elvim pārvērsties par tādu ,ka lāstu.Lai ko te Miņina kungs nerakstītu,domāju Kolumbusas treneriem,tāpat kā visiem citiem treneriem tā sportiskā māņticība iekšā sēž un kamēr Elvis nesāks uzvarēt,būs joprojām jāsamierinās ar otrā vārtsarga vietu komandā.
Slēpts komentārs: Rīgas Basis
Slēpts komentārs: Bocmana Ivara papagailis

  -4 [+] [-]

, 2019-12-01 09:39, pirms 4 gadiem
9 zaudējumi no 9 spēlēm, tādu murdu vēl pameklēt vajag.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-01 09:42, pirms 4 gadiem
Gudijs NHL aizvadīja labas spēlēs un stāvēja vārtos daudz labāk par murdļikinu, taču viņam NHL iedevā tikai 4 spēles. Šitam murdam jau 9 kāsiens pēc kārtas, bet kaut kādā nesaprotamā kārtā viņu vēl liek vārtos. Kāpēc Kivlinieku neliek viņa vietā????

  +3 [+] [-]

, 2019-12-01 09:44, pirms 4 gadiem
jāsāk mest goli!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-01 09:45, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: 9 zaudējumi no 9 spēlēm, tādu murdu vēl pameklēt vajag.
Ne jau dēļ viņa vien ir tie zāģi komandai, taču pirmā numura statuss bez uzvarām nespīd jebkurā gadījumā Atceros, DR sakarā, vairākus gadus atpakaļ Arturs Irbe skaidroja, kāpēc vārtos ir Telkvists, nevis Jučers, kuram statistika un Aspiranta Miņina iecienītie "vidējie līgas rādītāji" toreiz bija iespaidīgāki Taču uzvaras nāca ar Telkvistu kastē un tieši tāpēc pirmo numuru iekaroja viņš Domāju, ka Irbe tomēr ir nedaudz kompetentāks varotčiku jautājumos par Miņinu

  -3 [+] [-]

, 2019-12-01 09:48, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Ne jau dēļ viņa vien ir tie zāģi komandai, taču pirmā numura statuss bez uzvarām nespīd jebkurā gadījumā Atceros, DR sakarā, vairākus gadus atpakaļ Arturs Irbe skaidroja, kāpēc vārtos ir Telkvists, nevis Jučers, kuram statistika un Aspiranta Miņina iecienītie "vidējie līgas rādītāji" toreiz bija iespaidīgāki Taču uzvaras nāca ar Telkvistu kastē un tieši tāpēc pirmo numuru iekaroja viņš Domāju, ka Irbe tomēr ir nedaudz kompetentāks varotčiku jautājumos par Miņinu
Es jau ar tā domāju. Kolumbusa ieliek murdu vartos un Kolumbusas spēlētāji saprot-nav pat jēgas golu mest, jo kāsiens garantēts.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-01 09:55, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Spriežot pēc spēles apskata,Elvis aizvadīja labu maču.Diemžēl pretī bija viena no šīs sezonas pagaidām stiprākām NHL komandām,kura neļāva Kolumbusai daudz izvērsties uzbrukumā.Šī zaudējuma sērija sāk Elvim pārvērsties par tādu ,ka lāstu.Lai ko te Miņina kungs nerakstītu,domāju Kolumbusas treneriem,tāpat kā visiem citiem treneriem tā sportiskā māņticība iekšā sēž un kamēr Elvis nesāks uzvarēt,būs joprojām jāsamierinās ar otrā vārtsarga vietu komandā.
Algunopi, tā nav nekāda māņticība, bet gan elementārs pragmātisms Varēja redzēt, ka Kolumbi nespēlēja droši ar Elvi kastē, varbūt arī tas ir tas iemesls, kāpēc laukuma spēlmaņiem daudz kas nesanāca Komanda jūtas drošāk ar to varotčiku, ar kuru biežāk uzvar un tieši tas varotčiks arī tiek likts kastē visbiežāk, tā tas ir praktiski visās līgās un arī pat NHL te nav nekāds izņēmums

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:00, pirms 4 gadiem
Ja skatās tā, tad noņem arī visiem pārējiem sliktāko spēli nost. Aizvien labāks par somu un virs vidējā līgā?

  +3 [+] [-]

, 2019-12-01 10:01, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Ne jau dēļ viņa vien ir tie zāģi komandai, taču pirmā numura statuss bez uzvarām nespīd jebkurā gadījumā Atceros, DR sakarā, vairākus gadus atpakaļ Arturs Irbe skaidroja, kāpēc vārtos ir Telkvists, nevis Jučers, kuram statistika un Aspiranta Miņina iecienītie "vidējie līgas rādītāji" toreiz bija iespaidīgāki Taču uzvaras nāca ar Telkvistu kastē un tieši tāpēc pirmo numuru iekaroja viņš Domāju, ka Irbe tomēr ir nedaudz kompetentāks varotčiku jautājumos par Miņinu
Atgādināsi, kurā sezonā Jučera statistika bija labāka kā Telkvistam?

Tajā, kuras sākumā (trīs spēlēs no pirmajām četrām) viņam bija spēles ar atvairīto metienu procentu zem 80%? Tu vispār saproti, ko salīdzināji?

  -3 [+] [-]

, 2019-12-01 10:04, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Es jau ar tā domāju. Kolumbusa ieliek murdu vartos un Kolumbusas spēlētāji saprot-nav pat jēgas golu mest, jo kāsiens garantēts.
Tik traki jau nav, komanda grib uzvarēt jebkurā mačā ar jebkuru varotčiku, kuru treneris nosaka, taču bieži vien ieslēdzas nodevīgā zemapziņa, kuru kontrolēt ir ļoti sarežģīti, ne tikai cilvēka parastajam, bet arī PRO sportistam

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:05, pirms 4 gadiem
elfs rakstīja: Ja skatās tā, tad noņem arī visiem pārējiem sliktāko spēli nost. Aizvien labāks par somu un virs vidējā līgā?
Visu līgu nerēķināšu, bet par Korpisalo - jā.

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:06, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Algunopi, tā nav nekāda māņticība, bet gan elementārs pragmātisms Varēja redzēt, ka Kolumbi nespēlēja droši ar Elvi kastē, varbūt arī tas ir tas iemesls, kāpēc laukuma spēlmaņiem daudz kas nesanāca Komanda jūtas drošāk ar to varotčiku, ar kuru biežāk uzvar un tieši tas varotčiks arī tiek likts kastē visbiežāk, tā tas ir praktiski visās līgās un arī pat NHL te nav nekāds izņēmums
Godīgi sakot man radās tieši tāds pats iespaids par šo spēli- komanda pirmos 2 periodus nospēlēja pat pārāk piesardzīgi.Pārāk vienveidīgs dump and chase hokejs. Vai tas vārtsarga, Verenska traumas, noguruma, pretinieka taktikas vai mēness fāzes dēļ gan nezinu, bet pret Pitsburgu bija krietni skatāmāks hokejs komandas izpildijumā. Trešajā periodā gan sāka spēlēt riskantāk, bija krietni labāki momenti, bet tas jau bija par vēlu.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-01 10:09, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atgādināsi, kurā sezonā Jučera statistika bija labāka kā Telkvistam?

Tajā, kuras sākumā (trīs spēlēs no pirmajām četrām) viņam bija spēles ar atvairīto metienu procentu zem 80%? Tu vispār saproti, ko salīdzināji?
Precīzi skaitļus neatceros, es viņus vispār nekad nefiksēju, bet kopējo raskladu atceros gan Jučers laida iekšā retāk, bet uzvaras nāca biežāk ar Telkvistu P.S. šo atceros tikai un vienīgi tā fakta dēļ, ka to raskladu iztirzāja Irbe un galvenā doma bija tā, ka vārtos liek to varotčiku, ar kuru nāk uzvaras!

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:15, pirms 4 gadiem
Lai spēlē AHL būs nobriedis kam nopietnākām tad manīs..

  +3 [+] [-]

, 2019-12-01 10:18, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Precīzi skaitļus neatceros, es viņus vispār nekad nefiksēju, bet kopējo raskladu atceros gan Jučers laida iekšā retāk, bet uzvaras nāca biežāk ar Telkvistu P.S. šo atceros tikai un vienīgi tā fakta dēļ, ka to raskladu iztirzāja Irbe un galvenā pamatdoma bija tā, ka vārtos liek to varotčiku, ar kuru nāk uzvaras!
Neko neatceros, bet tā bija!

Jučeram togad, protams, ka bija arī labas spēles, taču viņa sniegums bija nestabils un kopumā ļoti viduvējs. Kamēr Telkvists, lai arī nebija nekāds glābējs (kā gadu vēlāk), spēlēja gan stabilāk, gan arī statistiski labāk.

Lai neturpinātu šito murgojuma penteri par uzvarām - jā, uzvaras ir svarīgas, protams, taču tās ir komandas darba rezultāts. Šodienas CBJ spēle ļoti labi parādīja, ka vārtsargs var spēlēt pat tīri ok, bet uzvaras pie šāda snieguma nez vai redzēs. Savukārt individuālie statistikaas rādītāji, skatīti kontekstā, par konkrētā spēlētāja veikumu var pateikt DAUDZ vairāk.

Beigu beigās, ja vārtsargu liek vārtos tikai izbraukuma spēlēs, bet ārpus savas arēnas spēlējot CBJ ir ceturtā vājākā komanda līgā (3 uzvaras 11 mačos), tad par ko mēs vispār te varam runāt?

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:24, pirms 4 gadiem
aizermans rakstīja: Kaut kāda karma viņam,kā vārtos tā zāģis. Atkal nevarēs spēlēt nākošo spēli. Netiek ritmā.
Ja arī šeit viņš uzvarētu, viņu neliktu nākamjā spēlē vārtos.
Te ir jāgaida vienīgi uz to, ka Korpisalo netiks pie uzvarām un sāks aizvadīt sliktas spēles un tam, Juri, tev nav pret argumenti. Elvis netiks pie stabila spēles laika, kamēr Korpisalo neaizvadīs sliktas spēles.

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:26, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Neko neatceros, bet tā bija!

Jučeram togad, protams, ka bija arī labas spēles, taču viņa sniegums bija nestabils un kopumā ļoti viduvējs. Kamēr Telkvists, lai arī nebija nekāds glābējs (kā gadu vēlāk), spēlēja gan stabilāk, gan arī statistiski labāk.

Lai neturpinātu šito murgojuma penteri par uzvarām - jā, uzvaras ir svarīgas, protams, taču tās ir komandas darba rezultāts. Šodienas CBJ spēle ļoti labi parādīja, ka vārtsargs var spēlēt pat tīri ok, bet uzvaras pie šāda snieguma nez vai redzēs. Savukārt individuālie statistikaas rādītāji, skatīti kontekstā, par konkrētā spēlētāja veikumu var pateikt DAUDZ vairāk.

Beigu beigās, ja vārtsargu liek vārtos tikai izbraukuma spēlēs, bet ārpus savas arēnas spēlējot CBJ ir ceturtā vājākā komanda līgā (3 uzvaras 11 mačos), tad par ko mēs vispār te varam runāt?
To murgojuma penteri par uzvarām ne es izgudroju, to penterē Irbe un citi cienījami Hokeja eksperti, ja kas Pēdējā rindkopa ir vispār neizprotama, pret ko tad ir pretenzijas, pret Kolumbu treneru korpusu, tie arī glupības penterē, tavuprāt, Elvim nedodot stāvēt mājas mačos? Varbūt izbraukumā nav uzvaru tāpēc, ka Elvis ir kāstē, to tak var traktēt arī šādi

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:31, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Precīzi skaitļus neatceros, es viņus vispār nekad nefiksēju, bet kopējo raskladu atceros gan Jučers laida iekšā retāk, bet uzvaras nāca biežāk ar Telkvistu P.S. šo atceros tikai un vienīgi tā fakta dēļ, ka to raskladu iztirzāja Irbe un galvenā doma bija tā, ka vārtos liek to varotčiku, ar kuru nāk uzvaras!
Man gan atmiņa palicis, ka Jučers Dinamo pirmssezonas spēlēs bija zvērs, bet kā sākās sezona, tā čuš vien bija.
Ne velti te bija kādri, kas viņu sauca par Māri-zāģi.

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:35, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Es jau ar tā domāju. Kolumbusa ieliek murdu vartos un Kolumbusas spēlētāji saprot-nav pat jēgas golu mest, jo kāsiens garantēts.
Reti stulbs komentārs.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-01 10:44, pirms 4 gadiem
Runājot par CBJ - vārtsargi viņiem ir tādi kādi tie ir un jau pirms sezonas šis duets tika ierindots starp līgas vājākajiem (tagad gan tāds nav), vienīgā cerība bija uz Merzļikina "izšaušanu". Nesanāca.

CBJ, ar vasarā pieļauto TOP uzbrucēju aiziešanu, pašlaik ir viens no vājākajiem uzbrukumiem līgā un tā būtu puse bēdas. Komandai ļoti daudz spēles beidzas ar vienu vārtu starpību, kurās viņi vēl kaut ko var izdarīt, bet, kā tikko starpība ir lielāka, tā viņi zaudē gandrīz 85% gadījumu.

Kā arī, pie tā paša, statistika ir graujoša - CBJ vēl ne reizi šajā sezonā nav uzvarējusi mačos, kuros pirmā ielaidusi vārtus (un viņi ir vienīgie visā līgā ar šādu bēdīgu bilanci).

Viens no iemesliem - komanda, iespējams, normāli sāk mačus, bet otrajos periodos "salūzt" - 22 vārti (6. sliktākais rezultāts līgā) otrajā periodā gūti un 31 zaudēts (10. sliktākā). Trešajos periodos bilance ir 18-19, t.i., komanda vairs nevar atspēlēties.

CBJ uz šo brīdi ir arī otrā sliktākā komanda vienādos sastāvos gūto vārtu ziņā, tāpēc lielākās cerības ir uz vairākumu, kas, lai arī ir ok, bet nav tāds uz kuru reāli varētu cerēt (ap 20%).

Šo sarakstu var tuprināt un tuprināt, lai beigu beigās nonāktu pie secinājuma, ka komanda vienkārši ir slikta.

Merzļikins? Kopumā un lēnītēm jau iet uz labo pusi. Arī nosūtījumi uz AHL pierāda, ka galīgi slikts viņš nav. Atnāks tā pirmā uzvara, iespējams, psiholoģiski atbrīvosies un sāks spēlēt labāk.

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:59, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Ne jau dēļ viņa vien ir tie zāģi komandai, taču pirmā numura statuss bez uzvarām nespīd jebkurā gadījumā Atceros, DR sakarā, vairākus gadus atpakaļ Arturs Irbe skaidroja, kāpēc vārtos ir Telkvists, nevis Jučers, kuram statistika un Aspiranta Miņina iecienītie "vidējie līgas rādītāji" toreiz bija iespaidīgāki Taču uzvaras nāca ar Telkvistu kastē un tieši tāpēc pirmo numuru iekaroja viņš Domāju, ka Irbe tomēr ir nedaudz kompetentāks varotčiku jautājumos par Miņinu

...bet nu statistika (9 zāģi no 9) ir un paliek statistika tā paliks, tā teikt, "tabulās" kamēr neviens tur neatcerēsies kāda tur tā spēle bija laba vai slikta. Moš Miņins zin Elvis tur kaut kādām NHL karjeras sākuma zāģu rekordam netuvojas? Ja būs 10 no 10, tad tā var teikt pat tāda maza "jubileja" pat būs... nez kādam ir gājis sūdīgāk uzākot karjeru iekš NHL? Man tā uz sitienu neviens ar tādiem "statiem"(ar tiem statiem domājot tieši zaudētās spēles nevis pēc atvairītiem metienu koefiem) prātā nenāk....

  +1 [+] [-]

, 2019-12-01 11:08, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Ja arī šeit viņš uzvarētu, viņu neliktu nākamjā spēlē vārtos.
Te ir jāgaida vienīgi uz to, ka Korpisalo netiks pie uzvarām un sāks aizvadīt sliktas spēles un tam, Juri, tev nav pret argumenti. Elvis netiks pie stabila spēles laika, kamēr Korpisalo neaizvadīs sliktas spēles.
A viņš(Korpisalo) tur kādas labas spēles arī aizvada? Man vairāk izskatās(pēc līdz šim redzētā), ka komanda tajās spēlēs kopumā nospēlē labāk(teiksim mājās pie saviem skatītājiem) un Korpis kaut ko kaut kad pavelk un uz tā rēķina arī šie izbrauc ar uzvaru...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-01 11:10, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: To murgojuma penteri par uzvarām ne es izgudroju, to penterē Irbe un citi cienījami Hokeja eksperti, ja kas Pēdējā rindkopa ir vispār neizprotama, pret ko tad ir pretenzijas, pret Kolumbu treneru korpusu, tie arī glupības penterē, tavuprāt, Elvim nedodot stāvēt mājas mačos? Varbūt izbraukumā nav uzvaru tāpēc, ka Elvis ir kāstē, to tak var traktēt arī šādi
Hokeja eksperti, vismaz cik man tādus ir nācies dzirdēt runājam par šo tēmu, nevienā brīdī nenoliedz individuālā snieguma nozīmību, t.i., par to nerunā, jo tas ir pašsaprotami.
Es arī tā uz sitienu nevaru atcerēties mūsu laiku (21. gs.) vārtsargu, kas spēlēja individuāli slikti, bet krāja uzvaras.

     [+] [-]

, 2019-12-01 11:16, pirms 4 gadiem
Cik ilgi spiidzinaas ar taam izbraukuma speeleem?! Ja nu vieniigi Merzljikins to var uztvert kaa papildus slodzi, ruudiijumu no trenera puses, kas veelaak, iespeejams, atmaksaasies.

     [+] [-]

, 2019-12-01 11:18, pirms 4 gadiem
als rakstīja: ...bet nu statistika (9 zāģi no 9) ir un paliek statistika tā paliks, tā teikt, "tabulās" kamēr neviens tur neatcerēsies kāda tur tā spēle bija laba vai slikta. Moš Miņins zin Elvis tur kaut kādām NHL karjeras sākuma zāģu rekordam netuvojas? Ja būs 10 no 10, tad tā var teikt pat tāda maza "jubileja" pat būs... nez kādam ir gājis sūdīgāk uzākot karjeru iekš NHL? Man tā uz sitienu neviens ar tādiem "statiem"(ar tiem statiem domājot tieši zaudētās spēles nevis pēc atvairītiem metienu koefiem) prātā nenāk....
Jāpaskatās, bet NHL, kā jau līgā ar 100 gadu vēsturi, ir ļoti dažādi gadījumi bijuši, tāpēc gan jau, ka tur dažādi gadījumi un statistikas kuriozi ir.

     [+] [-]

, 2019-12-01 11:19, pirms 4 gadiem
als rakstīja: ...bet nu statistika (9 zāģi no 9) ir un paliek statistika tā paliks, tā teikt, "tabulās" kamēr neviens tur neatcerēsies kāda tur tā spēle bija laba vai slikta. Moš Miņins zin Elvis tur kaut kādām NHL karjeras sākuma zāģu rekordam netuvojas? Ja būs 10 no 10, tad tā var teikt pat tāda maza "jubileja" pat būs... nez kādam ir gājis sūdīgāk uzākot karjeru iekš NHL? Man tā uz sitienu neviens ar tādiem "statiem"(ar tiem statiem domājot tieši zaudētās spēles nevis pēc atvairītiem metienu koefiem) prātā nenāk....
Elvim ir 6 spēles 6 zāģi NHL. 7 spēlē viņš nomainīja Korpisalo.
AHL 2 spēles 1 uzvara un 1 zāģis.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-01 11:19, pirms 4 gadiem
Als, vai tad to pēdējo spēli AHL Elvis neuzvarēja? Es tā baigi līdz nesekoju, bet kkā nez kāpēc atmiņā palikusi domā, izlasot virsrakstu, ka vismaz neuzvarēto spēļu lāsts beidzot lauzts.
1 2 3 78 komentāri