Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, Bufalo spēj paņemt punktu Toronto

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, Bufalo spēj paņemt punktu Toronto
Zemgus Girgensons un Toronto "Maple Leafs" hokejistu prieki. Foto: Nathan Denette/AP/Scanpix

Pēc četru Toronto pilsētā aizvadīto Nacionālās hokeja līgas (NHL) maču pārtraukuma latviešu hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" atkal spēja gūt vismaz punktu pret vietējo "Maple Leafs", zaudējot tai pagarinājumā ar 1:2. Toronto vienības uzvaras vārtus pieliktā laika 105. sekundē guva Džons Tavaress.

Girgensons laukumā devās "Sabres" ceturtajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Rasmusu Asplundu un Kolinu Milleru. Latvietis laukumā bija 9:27 minūtes (no kurām 1:24 minūti mazākumā). Šajā laika periodā Zemgus izdarīja trīs spēka paņēmienus.

Abas komandas pirms nedaudz vairāk nekā dienas bija tikušās Bufalo, kur vietējā "Sabres" ar četriem bezatbildes vārtiem otrajā periodā bija kaldinājusi sev uzvaru ar 6:4. Arī šonakt cīņu nedaudz veiksmīgāk uzsāka kopumā ambiciozākā Toronto vienība, kas ar visu Nikolasa Petana noraidījumu pirmajās 20 minūtēs izdarīja par trim metieniem vairāk (11:8).

Rezultāts gan tika atklāts tikai mača 26. minūtē, kad Ostons Metjūzs ripu atdeva aizvārtē esošajam Viljamam Nīlanderam, kurš izslidoja vārtu priekšā un no nūjas lāpstiņas neērtās puses pacēla ripu virs Kārtera Hatona pleca - 1:0 "Maple Leafs" labā. Līdz ar to mājinieki realizēja savu vienīgo skaitliskā vairākuma izdevību šajā mačā, kamēr "Sabres" turpinājumā neizdevās izmantot savu otro, rezultātam pēc 40 minūtēm saglabājoties 1:0 "Maple Leafs" labā.

Viesiem gan beigu beigās izdevās realizēt vienu no nedaudzajām iespējām, līdzīgā stilā, kā Nīlanderam periodu iepriekš, ripu ar nūjas lāpstiņas neērto pusi pārceļoti virs vārtsarga Frederika Andersena tvēriena - 1:1. Rezultāts nemainījās līdz pat pamatlaika izskaņai. Cīņā par papildus punkta iegūšanu pagarinājumā veiksmīgāki izrādījās mājinieki - pretinieku zonā ar ripu ilgstoši spēja uzturēties Kasperi Kapanens, kurš to atdeva Tavaresam. Kanādietis nolēma no patālas distances izdarīt plaukstas metienu, kurš cauršāva Hatonu - 2:1 "Maple Leafs".

Līdz ar piedzīvoto neveiksmi "Sabres" ar 27 spēlēs sakrātiem 29 punktiem noslīdēja līdz desmitajai vietai Austrumu konferencē, savukārt Toronto ar 30 punktiem 28 mačos pakāpās uz astoto pozīciju.

Bufalo savu nākamo maču aizvadīs naktī uz 3. decembri, kad savā laukumā tiks uzņemta Ņūdžersijas "Devils".

     [+] [-]

, 2019-12-01 08:38, pirms 4 gadiem
Ovi trīs goli, bet zirgam 3 speka paņemieni

     [+] [-]

, 2019-12-01 08:41, pirms 4 gadiem
Un Merzļikinam zāğis....

     [+] [-]

, 2019-12-01 08:50, pirms 4 gadiem
bayliss rakstīja: Un Merzļikinam zāğis....
Šveices zāģis.

     [+] [-]

, 2019-12-01 08:53, pirms 4 gadiem
Es jau sen ievēroju ka Murdļikins nav adekvāts. Kad PČ laikā viņam meta golus tad viņš parasti atradās 3 metrus laukā no vārtiem. Reāli viņš ir 3 vārtsargs Latvijas izlasē pēc Kalniņa un Gudija taču muld par divi deviņi.

     [+] [-]

, 2019-12-01 08:55, pirms 4 gadiem
Wow
3 spēka pańēmieni

     [+] [-]

, 2019-12-01 09:06, pirms 4 gadiem
[quote teamo]
Es jau sen ievēroju ka Murdļikins nav adekvāts. Kad PČ laikā viņam meta golus tad viņš parasti atradās 3 metrus laukā no vārtiem. Reāli viņš ir 3 vārtsargs Latvijas izlasē pēc Kalniņa un Gudija taču muld par divi deviņi.
[/q

Kāds vēl Murdlīkins?
Vai tad pareizi nav Merzlīkins?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-01 09:11, pirms 4 gadiem
92,59% šajā spēlē jau tīri sakarīgs rādītājs
Uzbrukums impotents

     [+] [-]

, 2019-12-01 10:36, pirms 4 gadiem
Nesaprotu tos, kas savā latviešu vārtsargu rangā Gudļevski liek augstāk par Merzļikinu un Punnenovu. Ja Gudļevskis būtu tik labs, tad sen spēlētu Šveicē, kā daži citi no RD izmestie vai atgriezies AHL. Šobrīd viņš ir kā vidējs Latvijas izlases futbolists, kas spēļu praksi gūst tikai izlasē.