Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" paliek bez vadošā aizsarga, "Penguins" traumu saraksts turpina augt

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" paliek bez vadošā aizsarga, "Penguins" traumu saraksts turpina augt
Zeks Verenskis. Foto: Zumapress.com

Elvja Merzļikina pārstāvētās NHL komandas Kolumbusas "Blue Jackets" aizsardzības līnijā pamatīgu robu iecirtusi Zeka Verenska trauma, kursa dēļ viņš nespēlēs apmēram mēnesi. Savukārt divu mēnešu piespiedu pauze gaidāma Teodora Bļugera komandas biedram Pitsburgas "Penguins" rindās Braienam Dumulēnam.

Zeks Verenskis traumu guva vakardienas spēlē, un šodien apstiprināts, ka viņam ir pleca savainojums. Verenskis nevarēs spēlēt apmēram mēnesi.

22 gadus vecajam Verenskim šovasar tika veikta tieši tā paša pleca operācija. Tas nebija viņam traucējis rezultatīvi sākt šo sezonu un būt Kolumbusas komandas rezultatīvākajam aizsargam ar 16 punktiem.

Tikmēr uz ilgāku laiku no ierindas izsists "Penguins" aizsargs Braiens Dumulēns, kuram ir potītes savainojums. Arī viņš traumu guva vakardienas spēlē, kad saskrējās ar Sentluisas spēlētāju, kurš uzkrita virsū viņa kājai.

28 gadus vecajam aizsargsm Dumulēnam šosezon 23 spēlēs izdevies sakrāt septiņus punktus (1+6), taču viņš īpaši izcēlies lietderības koeficienta ziņā - Dumulēns ir sakrājis pozitīvu lietderības plus 17, kas ir ceturtais labākais rādītājs visā līgā.

"Penguins" šis rudens jau tā bijis traumām bagāts, un Bļugera pārstāvētā komanda šobrīd ir spiesta spēlēt arī bez Sidnija Krosbija, Nika Bjugsteda, Braiena Rasta un Džastina Šulca.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/pittsburgh...
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...