Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko nākšana uz maiņu neglābj "Olimpija" no smagas neveiksmes Slovēnijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Maksimenko nākšana uz maiņu neglābj "Olimpija" no smagas neveiksmes Slovēnijā
Vitālijs Maksimenko. Foto: Olimpija Ljubljana

Uz maiņu Slovēnijas futbola čempionāta spēlē sestdien laukumā nāca Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, bet viņa pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija" viesos mazākumā ar 2:6 (1:3) kapitulēja "Aluminij".

Pirmā puslaika kompensācijas laikā, rezultātam esot 1:3, no laukuma tika noraidīts "Olimpija" kamerūniešu aizsargs Makijs Baņaks, kas lika uzreiz pēc pārtraukuma laukumā sūtīt Vitāliju Maksimenko. Viņš komandu nespēja glābt, tā ielaida vēl trīs vārtus un samierinājās ar smagu zaudējumu.

Maksimenko ikdienā ir stabils pamatsastāva spēlētājs un maču uz rezervistu soliņa iesāka pirmoreiz pusotra mēneša laikā. Kopvērtējumā "Olimpija" ir otrā, par deviņiem punktiem atpaliekot no līderes "Maribor", bet par sešiem punktiem joprojām apsteidzot trešajā pozīcijā esošo "Aluminij".

Polijas otrajā līgā 84 minūtes nospēlēja Valērijs Šabala, palīdzot "Podbeskidzie" viesos ar 2:0 (1:0) pārspēt "Garbarnia". Vienus vārtus mačā guva Šabalas komandas biedrs Lukašs Sjerpina, kurš līdz ar to panāca Šabalu turnīra rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. Panākumu izcīnīja arī traumētā Vladislava Gutkovska pārstāvētā "Termalica", kas ar 3:1 (1:0) viesos apspēlēja "Tychy".

Tikmēr Šveices augstākajā līgā rezervē palika Roberts Uldriķis, kura pārstāvētā "Sion" pēdējās 11 minūtēs guva divus vārtus un ar 2:0 (0:0) apspēlēja "Luzern". Kopvērtējumā vienība pacēlusies uz piekto pozīciju, bet visas tuvākās konkurentes aiz muguras ir turpat blakus.

     [+] [-]

, 2018-12-02 11:24, pirms 5 gadiem
Valerijs Krasava, 84 minūtes aizvadījis uzvarā