Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Kazinss palīdz uzkopt laukumu, tomēr spēli atceļ

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālajā basketbola asociācijā pārcelta spēle starp Filadelfijas "76ers" un Sakramento "Kings". Novembrī neierasti siltā laika dēļ uz laukuma bija izveidojies kondensāts, jo apakšā atrodas ledus no Filadelfijas "Flyers" mājas mačiem. "Kings" līderis Demarkuss Kazinss gan bija apņēmības pilns aizvadīt spēli, tāpēc palīdzēja slaucīt laukumu. Pēc lēmuma par atcelšanu viņš izteicās, ka vēl nekad nebija redzējis basketbola laukumu, kurš atrastos tik bēdīgā stāvoklī.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2016-12-01 10:31, pirms 7 gadiem
Gan jau, ka dēļ nenotikušas spēles būs sods dažos miljonos un tehniskais zaudējums (ja par pamatu ņem BBL spēles negadījumu Ogrē un komentārus ap to)! Būs interesanti uzzināt, kā šeit būs.

     [+] [-]

, 2016-12-01 10:56, pirms 7 gadiem
Manuprāt, līdz šim NBA nekad nav ticis piespriests tehniskais zaudējums. Nenotikušas spēles vienmēr tiek pārceltas.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-01 16:29, pirms 7 gadiem
mikushkins rakstīja: Manuprāt, līdz šim NBA nekad nav ticis piespriests tehniskais zaudējums. Nenotikušas spēles vienmēr tiek pārceltas.
ja var vilkt paralēles ar NHl, tad tur ziemā ik pa laikam nenotiek spēles, piemēram, dēļ laikapstākļiem, bet šeit jau paši nav nodrošīnājuši, lai viss būtu ok, šis bija novēršamais gadījums, kā rezultātā varētu arī būt kādas soda sankcijas