Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle, "Torpedo" izlaiž uzvaru no rokām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņam piespēle, "Torpedo" izlaiž uzvaru no rokām
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences sestajā vietā nostiprinājās Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Čerepovecas "Severstal", tiekot pie trešās uzvaras pēdējos četros mačos. Savukārt Kaspara Daugaviņa pārstāvētā "Torpedo", lai arī vēl 57. minūtē bija vadībā ar 5:3, papildlaikā ar 5:6 zaudēja "Neftekhimik".

Vladivostokas "Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis spēlēja laukuma saimnieku pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 22 minūtes un 35 sekundes, kas bija otrais ilgākais laiks komandā. Bārtulis izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirms trim dienām piedzīvojusi zaudējumu pēcspēles metienos, Vladivostokas "Admiral" uzvaras vārtus guva 33. minūtē, kad trešo reizi sezonā izcēlās Sergejs Barbaševs – 2:1. Pretuzbrukumā viņš saņēma piespēli no kreisās malas un ripu raidīja starp sāncenšu vārtsarga kājsargiem. Mājiniekus slimības dēļ nevarēja vadīt galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis.

Līdz šodienai Vladivostokas "Admiral" un tuvāko sekotāju Pekinas "Kunlun Red Star" šķīra tikai viens punkts, bet tagad pārsvars pieaudzis līdz četriem, jo Ķīnas vienība savā laukumā ar 3:5 piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Sanktpēterburgas SKA, piedzīvojot trešo zaudējumu četros mačos.

Laukuma saimnieki 15. minūtē izvirzījās vadībā, izceļoties Tomi Salinenam, taču līdz otrās trešdaļas ievadam Sanktpēterburgas SKA bija izdevies iemest trīs ripas pēc kārtas. Pēdējos divus vārtus noslēdzošajā trešdaļā iemeta Jevgeņijs Dadonovs, tādējādi nokārtojot hat-trick.

Ar 36 spēlēs sakrātajiem 90 punktiem Sanktpēterburgas SKA atrodas Kontinentālās hokeja līgas pirmajā vietā, bet astoņus punktus aiz muguras ir Maskavas CSKA, kas viesos ar 2:1 pārspēja Habarovskas "Amur", izšķirošos vārtus gūstot nepilnas deviņas minūtes līdz beigām.

Savukārt otro uzvaru pēc kārtas guva Arta Ābola trenētā Toljati „Lada”, kas iepriekš bija zaudējusi septiņos mačos pēc kārtas. „Lada” šodien ar 3:1 apspēlēja „Spartak”, visus trīs savus vārtos gūstot otrā perioda vidū trīsarpus minūšu intervālā.

Kristaps Sotnieks nospēlētajās 18:43 minūtēs divreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus pretinieku metienus, kamēr Edgars Masaļskis palika rezervē aiz Iļjas Ježova, kurš atvairīja 22 no pretinieku 23 metieniem.

Pētera Skudras vadītā „Torpedo” viesos pret „Neftekhimik” bija tuvu uzvarai, jo vēl 57. minūtē bija vadībā ar 5:3. Piekto vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli otrā perioda beigās bija piedalījies Kaspars Daugaviņš, taču „Torpedo” tomēr palika bez uzvaras. Pamatlaika izskaņā „Neftekhimik” iemeta divus vārtus, turklāt neizšķirtu panāca pāris sekundes pirms finālsvilpes, bet papildlaikā arī izrāva uzvaru ar 6:5.

Daugaviņš šosezon 32 spēlēs savācis 23 punktus (7+16). Šodien viņš laukumā pavadīja 19:36 minūtes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem un uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem.

Bet papildlaikā uzvara toties Helsinku „Jokerit”, kas ar 2:1 pieveica „Traktor”. Artūrs Kulda šajā mačā nebija somu komandas pieteikumā.

KHL regulārā sezona, 1. decembris

SpēleRez.
Amur – CSKA1:2
Admiral – Severstal2:1
Kunlun – SKA3:5
Lada – Spartak3:1
Neftekhimik – Torpedo6:5 P
Ak Bars – Sochi1:3
Jokerit – Traktor2:1 P
Medveščak – Avangard20:00

     [+] [-]

, 2016-12-01 21:24, pirms 7 gadiem
Šādi turpinot Jokerit drīz Torpēdu apsteigs!

     [+] [-]

, 2016-12-01 22:18, pirms 7 gadiem
Torpedo savā bedrē tikuši. Jārāpjas ārā, nu būs arī Skudram diskābelis beidzies. Laikam bez lielākā gana neiet, kaut gan bedre sākās jau pirms viņa DSQ.
Prieks, ka Ābols Ladu atkal savācis, un nu jau otrais panākums pēc kārtas. Jokdari arī malači, tāpat kā Karsums vakar. Laiks uz panākumu takas atgriezties arī Rīgas Dinamo!

     [+] [-]

, 2016-12-01 23:40, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Šādi turpinot Jokerit drīz Torpēdu apsteigs!
Jokerit pēdējās spēlēs dod rezultātu, bet nav pārliecības, ka ar šādu sastāvu var sasniegt kaut ko vērā ņemamu. Vārtsarga pozīcijā, kāds metošs aizsargs, snaiperis vēl lieti noderētu, lai tiktu play off 2. kārtā vai pat vēl tālāk

     [+] [-]

, 2016-12-02 09:56, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Jokerit pēdējās spēlēs dod rezultātu, bet nav pārliecības, ka ar šādu sastāvu var sasniegt kaut ko vērā ņemamu. Vārtsarga pozīcijā, kāds metošs aizsargs, snaiperis vēl lieti noderētu, lai tiktu play off 2. kārtā vai pat vēl tālāk
Pirmo kartu parvaret (ar nosacijumu ka nebus jaspele pret kadu no armijniekiem) domaju vares bez problemam ja nebus traumu. Talak bus jau gruti, piekritu. Protams noderetu gan metoss defs gan snaiperis tacu jauna labaka vartsarga vajadziba ir kristiskaaka. Heleniuss pilnigs caurums un Zapolskis ka kuru reizi...