Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lipīgas slimības dēļ tiek pārcelta KHL spēle Urālos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lipīgas slimības dēļ tiek pārcelta KHL spēle Urālos
Jekaterinburgas "Avtomobilist" spēlētāji
Foto: hc-avto.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačs starp Čeļabinskas "Traktor" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" šodien nenotiks, jo vismaz desmit jekaterinburdziešu spēlētājiem ir lipīga slimība. Nauda par iegātajām biļetēm tiks atmaksāta, Urālu derbijs pārcelts uz 18. decembri.

Saslimuši desmit spēlētāji, tostarp abi vārtsargi, tāpēc Jekaterinburgas "Avtomobilist" vērsās pie līgas vadības ar lūgumu pārcelt šodienas spēli uz citu datumu. Līdzjutēju iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajā spēles norises laikā. Par šodienas biļeti samaksāto naudu iespējams arī saņemt atpakaļ.

Jekaterinburgas kluba ģenerālmenedžeris Leonīds Vaisfelds: "Puišiem ir zarnu infekcija. Cik saprotu, tas ir vīruss, prognoze pagaidām nav īsti skaidra: saslimušie izveseļosies vai saslims arī citi. Šis vīruss izplatās roku kontakta vai gaisa pilienu ceļā. Viens saslima, un aplipinājās arī citi. Puse komandas slimo, bet pats galvenais, ka vārtsargi aplipinājās. Mēs varbūt varētu aizvadīt maču, taču nav vārtsargu."

Austrumu konferences tabulā "Avtomobilist" ar 41 punktu ieņem salīdzinoši augsto septīto vietu, bet "Traktor" atrodas vien desmitajā pozīcijā. 13. decembrī Jekaterinburgā ieplānots mačs pret Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
www.hctraktor.org
www.hc-avto.ru

Slēpts komentārs: arrived
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-12-01 14:47, pirms 9 gadiem
Runā, ka Krievijā smadzeņu infekcija esot 85% iedzīvotāju.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-01 14:47, pirms 9 gadiem
arrived rakstīja: Putinisma dēļ vajadzētu aizslēgt to projektu pa visam.
te raksts par putinu vai par avtomobilist speeleetaaju saslimshanu,dodies uz Delfiem,tvnet,apollo un izpaudies cik vien veelies,viniem tur visi raksti par launuma impeeriju

  -1 [+] [-]

, 2014-12-01 14:54, pirms 9 gadiem
Labi, ka pie mums nebija paredzeta spele, atvazatu vel te to virusu.

Bet ja politikas milotaji lai pieversas TVNET un citam tada veida lapelem, varbut izpelnisies ari trolla stata darba vietu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-01 15:59, pirms 9 gadiem
tā runā, ka Ebolas vīruss ir nonācis līdz Urāliem, pēc tam, kad šo reģionu bija apmeklējis galvenais kremlins, viņa majestāte Čekists Huylo...

www.sluchy.ru

  +2 [+] [-]

, 2014-12-01 16:04, pirms 9 gadiem
spēli varētu aizvadīt, ja vārtos uzstādītu podu

     [+] [-]

, 2014-12-01 16:15, pirms 9 gadiem
Bet kad ģinamai tos pirkstu nospiedumus ielaišanai Krievijā ņems?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-01 21:14, pirms 9 gadiem
Ta nemuldiet par to Ebolu, ka paši nenoraujas, un smadzeņu vīruss hokejistiem, kas ir pērkami, pārdodami, nepiemīt... Viņi ir profi, tjipa gladiatori, kas pelna naudu spēlējot hokeju, bet spēlē visu līdzjutēju priekam, nevis politiskās pārliecības vai nepārliecības dēļ. Norāvuši ko sliktu ar ēdienu... pie mums jau arī gadījies pa dziesmu, deju svētkiem, ka kaut kur ēdinātāji ir sū savārījuši.

     [+] [-]

, 2014-12-02 09:00, pirms 9 gadiem
LV lai tuvumā nelien