Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Pretinieki šodien biežāk uzvarēja divcīņās"

Ābols: "Pretinieki šodien biežāk uzvarēja divcīņās"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma ar 2:3 Novosibirskas "Sibir" hokejistiem pēcspēles preses konferencē atzina, ka komanda lielāko spēles daļu aizvadījusi trīs maiņās, lai uzturētu spēles ritmu.

"Novosibirskas komanda šodien bija ātrāka, jo īpaši, spēles pirmajā pusē," secina Artis Ābols. "Viņi biežāk uzvarēja divcīņās, tādēļ loģiski, ka viņi vairāk tika pie ripas un izveidoja vairāk vārtu gūšanas momentu."

"Jā, šī bija trešā spēle četrās dienās. Turklāt mēs mača lielāko daļu aizvadījām ar trim maiņām, lai dabūtu vismaz kaut kādu spēles ritmu. Vairāk bijām piekusuši nevis kājās, bet gan galvās. Diemžēl zaudējām," norāda treneris.

Tikmēr "Sibir" galvenais treneris Andrejs Skabelka uzsvēra, ka pēc diviem zaudējumiem iepriekšējās spēlēs, kurās tika atdots daudz spēka, šodien nav klājies viegli, tomēr esot izdevies saņemties. "Vēlos pateikties saviem puišiem, kuriem izdevās rast spēkus, lai šodien izcīnītu uzvaru."

  -3 [+] [-]

, 2014-12-01 23:31, pirms 9 gadiem
Ābol, esi godīgs un pasaki, ka "Viņi biežāk uzvarēja divcīņās, jo Dārziņš zaudēja praktiski visas" un ieliec 1.maiņā Indraši.

Piemērām tā:
Indaršis - Viddell - M.Rēdlihs
Sčastļivijs - Wilson - Hossa
Dārziņš - Džeriņš - Meija
Saulietis - Bičevskis - Upītis

  +1 [+] [-]

, 2014-12-02 09:59, pirms 9 gadiem
djbubu rakstīja: Ābol, esi godīgs un pasaki, ka "Viņi biežāk uzvarēja divcīņās, jo Dārziņš zaudēja praktiski visas" un ieliec 1.maiņā Indraši.

Piemērām tā:
Indaršis - Viddell - M.Rēdlihs
Sčastļivijs - Wilson - Hossa
Dārziņš - Džeriņš - Meija
Saulietis - Bičevskis - Upītis
Laimīgo,kurš traumēts,Upīti,kura nav komandā un vēl Hartiganu izsauksim !!! Ai,aizmirsu vēl tak Pavlovs varētu uzmaukt !

     [+] [-]

, 2014-12-02 10:16, pirms 9 gadiem
RMX69 rakstīja: Laimīgo,kurš traumēts,Upīti,kura nav komandā un vēl Hartiganu izsauksim !!! Ai,aizmirsu vēl tak Pavlovs varētu uzmaukt !
Laimīgais tūlīt jau būs atpakaļ, tiesa, viņš ir centrs.
Upīti dabūt atpakaļ ir dienas jautājums - ja ir tāda vajadzība.