Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vētras "Spartak" 3 punkti ceturtdaļā un piektais zaudējums

Andrejs Siliņš

Vētras "Spartak" 3 punkti ceturtdaļā un piektais zaudējums
Jānis Blūms
Foto: bcastana.kz

Gundara Vētras un Mārtiņa Zībarta vadītā Sanktpēterburgas "Spartak" svētdien VTB Vienotajā Basketbola līgā piedzīvoja piekto zaudējumu sešās aizvadītajās spēlēs, izbraukumā ar rezultātu 49:83 atzīstot Kazaņas "Unics" pārākumu.

"Unics" jau piektajā spēles minūtē veica izrāvienu, kas izrādījās izšķirošais. Pēdējā ceturtdaļā viesi guva vien trīs punktus, vispirms Džereds Viljams Homans guva divus punktus, bet aptuveni minūti pirms beigām Jevgēņijs Fidijs iemeta vienu no diviem soda metieniem, un "Unics" svinēja uzvaru ar 34 punktu pārsvaru - 83:49.

Homans guva 14 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. "Unics" labā Taiveins Makkī guva 16 punktus, bet pa 13 pievienoja Konstantinoss Kaimakoglu un Endrjū Gaudloks.

Šis bija "Spartak" piektais zaudējums sešās spēlēs, un pēterburgieši noslīdēja uz pēdējo desmito pozīciju A grupas turnīra tabulā. Nākamie maču "Spartak" aizvadīs 8. decembrī, mājās tiekoties ar Tallinas "Kalev/Cramo". Līdz 12. janvārim "Spartak" aizvadīs piecas mājas spēles pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-01 19:17, pirms 10 gadiem
man jau patīk!!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 19:33, pirms 10 gadiem
A kapēc bildē Blūms??