Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šipačovs, Seteri un Jaruļins – KHL labākie oktobrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šipačovs, Seteri un Jaruļins – KHL labākie oktobrī
Miks Indrašis un Vadims Šipačovs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi oktobra labākos spēlētājus. Atzinība tikusi Hari Seteri, Albertam Jaruļinam un Vadimam Šipačovam.

Par labāko vārtsargu atzīts soms Hari Seteri, kurš palīdzēja Novosibirskas "Sibir" izcīnīt sešas uzvaras astoņās spēlēs. Viņš tika galā ar 95,29% metienu, vidēji mačā ielaižot 1,18 ripas. Vienu no spēlēm Seteri aizvadīja sausā, bet viņa sausā sērija sasniedza 140:02 minūšu atzīmi. Pateicoties Seteri pūlēm, "Sibir" pacēlās līdz Austrumu konferences trešajai vietai.

Kazaņas "Ak Bars" pārstāvošais Alberts Jaruļins atzīts par mēneša labāko aizsargu. Piedaloties 11 spēlēs, no kurām izdevās uzvarēt astoņas, viņš izcēlās ar astoņiem punktiem – vieni vārti un septiņas piespēles. Jaruļins bija mēneša aktīvākais spēka paņēmienu izpildītājs (21), tāpat viņa kontā 20 metieni pa vārtiem un +7 lietderības koeficients.

Labākais uzbrucējs – Maskavas "Dynamo" centrs Vadims Šipačovs, kurš pašlaik ir KHL pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs. Komandai uzvarot astoņos no 12 mačiem, viņš izcēlās ar 15 (3+12) punktiem. Sausā Šipačovs palika tikai trīs spēlēs, kamēr duelī pret Omskas "Avangard" tieši viņš atnesa uzvaru ar 1:0. Šipačova kontā 24 metieni, 11 spēka paņēmieni, septiņi bloķēti metieni un +9 lietderība.

Par labāko jauno spēlētāju ticis atzīts Artjoms Gaļimovs no Kazaņas "Ak Bars". Viņš 11 spēlēs guva trīs vārtus, no kuriem divi – izbraukumā pret "Dynamo" un mājās pret Nursultanas "Barys" – bija uzvaru nesošie. 20 gadus vecais uzbrucējs vidēji mačā uz ledus pavadīja 12:46 minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/11/01/...