Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklinas "Nets" cer, ka Kurucs laukumā varētu atgriezties nākamajā spēlē

Agris Suveizda

Bruklinas "Nets" cer, ka Kurucs laukumā varētu atgriezties nākamajā spēlē
Rodions Kurucs spēlē pret Toronto. Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" cer, ka latviešu vieglais uzbrucējs Rodions Kurucs laukumā atgriezīsies regulārā čempionāta mačā pret Hjūstonas "Rockets", vēsta "NetsDaily.com".

Plānots, ka Kurucs šodien atsāks treniņus, spēlējot pieci pret pieci. 20 gadus vecais Kurucs vēl pilnībā nav atkopies no potītes savainojuma un izlaidis piecus mačus pēc kārtas.

Kurucs negaidīti veiksmīgi debitēja NBA, jo viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemeta 8,7 punktus un izcīnīja 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadīja 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā bija saistīts ar vairāku "Nets" spēlētāju traumām.

Pēcāk traumā iedzīvojās jau pats Kurucs, kura savainojuma nopietnība turklāt netika raksturota kā pārāk nozīmīga. Bruklinas komanda jauno sezonu sākusi ar trim uzvarām septiņos mačos, kas Austrumu konferencē ļauj atrasties devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-11-01 22:51, pirms 5 gadiem
Kādā aiznākamā ? Aiznākamā spēle ir pret 76ers tad jau pareizāk būtu teikt nākamajā pret Rockets ! Es domāju, ka būs pieteikts mačam, bet ja Nets pakāsīs ar -20 tad uzies laukumā! Shēma vienkārša tagad tāpat kā ar Musu momentos tiks laukā !

     [+] [-]

, 2018-11-02 04:29, pirms 5 gadiem
Nu peec bildes fizuha,taa kaa kadam melnajam💪 Lai veicas