Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģis iekļūst NBA jocīgākajos momentos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) šovs "The Starters" apkopojis jaunākos jocīgākos momentus. Šeit ir neveiklas epizodes, efektīga mānīšana, ākstīšanās un citas lietas. Kādā epizodē latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis negaidīti tika pie bumbas (video skat. 2:54-3:04), piespēlēja mūsu basketbolista bijušais komandas biedrs Deriks Rouzs, kurš šajā sezonā pārstāv Klīvlendas "Cavaliers".
Video: The Starters / NBA
Vērtējums:

  +4 [+] [-]

, 2017-11-01 19:23, pirms 6 gadiem
Vessel Rastbruk

  +9 [+] [-]

, 2017-11-01 19:51, pirms 6 gadiem
Koments par Rouzu bija ņirdzīgs!

"Derick Rose is just gonna give it to his old team mate Kristaps Prozingis! Is it a whoopsie? He didnt pass to him last year"

  +2 [+] [-]

, 2017-11-01 20:21, pirms 6 gadiem
Par Rozi tiešām labs. Vēl jau bija epizode, kur KP Lebronu apspēlēja un tas bija uz dēļiem, žēl, ka KP tad neiemeta. Vēl tajā spēlē bija smieklīgi, kad OKvins beigās nostaigāja, jo neviens nespēlēja un viņš ar bumbu rokās nevis stāvēja, bet devās uz rezervistu soliņu, bija pārsteigts, ka tiesneši nosvilpa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-03 20:01, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Par Rozi tiešām labs. Vēl jau bija epizode, kur KP Lebronu apspēlēja un tas bija uz dēļiem, žēl, ka KP tad neiemeta. Vēl tajā spēlē bija smieklīgi, kad OKvins beigās nostaigāja, jo neviens nespēlēja un viņš ar bumbu rokās nevis stāvēja, bet devās uz rezervistu soliņu, bija pārsteigts, ka tiesneši nosvilpa.
Kurā ceturdaļā bija tas KP moments, gribu apskatīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja